Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   Cinemagia..ce se intampla cu revista... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=87692)

films4all 12 Mar 2006 19:04

Nimic nu e de ras nimic nu e de plans...totul e de adorat totul e de incantat..asta e lumea filmului draga..o intreaga magie a cinematografiei!!
Off off E normal sa plangi si sa razi..e normla sa ai emotii si daca am reusit asta e un lucru bun!!
Chiar bun si ma bucur nespus!! :happy:

sw3etgir_l 13 Mar 2006 11:19

mercu mult dar vb lu irene ejti cu intarziere dar nu--i nimik..................mai bn acu dakt mai tarziu :love: :D ;) ................te pupici :love:

films4all 13 Mar 2006 16:35

Stai putin ...vrei sa zici ca o cunosti pe irina?? :o :shock: Da tu cine esti de te avanti prin grota asta...te afli in iad aici pe forum..sa sti ca nu e chiar atat de usor sa te pastrezi fresh tot timpul...apoi tu tre sa ai mult curaj sa vi aici...vad ca nu salasluesti de prea multa vreme pe acest forum...!! Acu...who are u?? :shock:

sw3etgir_l 13 Mar 2006 21:26

apropo pe acest forum are voie oricine ...........si nu imi spui u k trebuie sa am curaj sa intru pe acest forum .........si cine sunt eu nu te intereseaza ..........iar pe irina nu o cunosc.........doar am rasp la ce ai scris u acolo.............si nu imi spune tu ce sa fac si ce nu k nu imi controlezi u viata mea .................fac ce vreau cu ea sui intru pe ce forum vreau si cand vreau :w00t:

Pitbull 13 Mar 2006 21:37

Hooo, fatäääää häiiiiiiiiiiiiii! :w00t:
Omu' a vrut sä fie plin de solicitudine, si preocupat, si binevoitor... N-a dat cu cärämiz'! Nu dädea nici tu!

films4all 13 Mar 2006 21:39

Originally Posted by Pitbull:

Hooo, fatäääää häiiiiiiiiiiiiii! :w00t:
Omu' a vrut sä fie plin de solicitudine, si preocupat, si binevoitor... N-a dat cu cärämiz'! Nu dädea nici tu!

:(( :(( Asa se intampla mereu :(( :(( poate ca nu ma exprim eu corect!! NU-ti controlez eu viata ...corect..vreau sa spun doar ca acest forum e plin de viespi...pazeste-ti spatele!! :(( :((
Nu esti prea sociabila!! :((

sw3etgir_l 13 Mar 2006 22:03

merci pt sfat dar altadata exprimate mai bine....k se intelege altceva...............pe viitor fii mai explicit.......si sa stii k pot sami pazezc si singura spatele

films4all 13 Mar 2006 22:50

Originally Posted by sw3etgir_l:

merci pt sfat dar altadata exprimate mai bine....k se intelege altceva...............pe viitor fii mai explicit.......si sa stii k pot sami pazezc si singura spatele

Asculta la mine fata!! Nu stiu cine esti dar nu ai venit tu aici sa distrugi o evolutie in timp a unui cinefil inrait!!! Daca vrei sa faci ceva util fa"-"L IN OGRADA TA!! :x

films4all 14 Mar 2006 00:43

Acu ma culc citesc maine ce grozavii ai mai scris!!:P

Bulumulu 14 Mar 2006 11:47

Originally Posted by films4all:

Asculta la mine fata!! Nu stiu cine esti dar nu ai venit tu aici sa distrugi o evolutie in timp a unui cinefil inrait!!! Daca vrei sa faci ceva util fa"-"L IN OGRADA TA!! :x

saraqu a fost traumatizat de viespi :lol: knd era mic pe forum, se cere intzelegere :P :D

films4all 14 Mar 2006 14:42

Originally Posted by Bulumulu:

Originally Posted by films4all:

saraqu a fost traumatizat de viespi :lol: knd era mic pe forum, se cere intzelegere :P :D

Nu numai de viespi!! Ai inteles bine!! ;) Paienjeni...nu suport paienjenii :sick: :o

raptor 14 Mar 2006 15:02

.ciocu mic, ca nu imi mai aud gandurile de cotcodacelile voastre. :hmm:

films4all 14 Mar 2006 21:03

Originally Posted by raptor:

.ciocu mic, ca nu imi mai aud gandurile de cotcodacelile voastre. :hmm:

tre sa ai o gandire foarte ascutita de nu poti sa faci asta!!:P

sw3etgir_l 14 Mar 2006 21:10

tiam mai spus si iti mai sun intru oriunde vreau si cand vreau.........nu imi spui u unde............ :shock: si nu imi spui u sa ma duc in ograda mea..............oi fi tu tare si mare in parcare dar ce pe mn nu ma intereseaza...............dar atat timp cat nu am nici o legatura cu tine nu te mai baga in seama cu mn..........si sper sa fie ultima data cand iti spun k mie nu imi place sa ma repet

Cinemania 14 Mar 2006 22:28

apai dic ma ca tu io nu prea mie greu sa nt te leg ca sa psui vrei unri ori

sw3etgir_l 14 Mar 2006 22:33

eu nu pun pe nimeni asa k voi ati inceput cu chestii din alea ...............asa k nu ma intereseaza ce parere aveti voi despre mn dar lasati-ma cu chestii dintr-alea sifonate :)

films4all 14 Mar 2006 22:41

Originally Posted by sw3etgir_l:

eu nu pun pe nimeni asa k voi ati inceput cu chestii din alea ...............asa k nu ma intereseaza ce parere aveti voi despre mn dar lasati-ma cu chestii dintr-alea sifonate :)

Fatusca...usor!! Ce te aprinzi asa!! Vezi ca oamenii care stau prost cu nervii nu prea rezista mult pe forumul asta!!:P Sunt sigur ca nu am sa mai intalnesc nici un mesaj de-al tau siropos!! Vad ca deja iti creezi drum spre iesire!! Go on...dar cei slabi...sti tu..daca ai muschi( undeva bine pus ...sti tu sa-l folosesti drept materie cenusie)...ramai altfel...pup dulce si nu am cuvinte!!:P

Cinemania 14 Mar 2006 22:49

films4all e cu siguranta unul dintre greii forumului, so Peggy pay attention :D

Pitbull 14 Mar 2006 23:04

Unul dintre SUPER-greii forumului!

films4all 14 Mar 2006 23:28

multumesc mult dar tre sa recunosc, nu ma compar cu voi Pitbull si Cinemania!!

All times are GMT +2. The time now is 14:06.