![]() |
Nimic nu e de ras nimic nu e de plans...totul e de adorat totul e de incantat..asta e lumea filmului draga..o intreaga magie a cinematografiei!!
Off off E normal sa plangi si sa razi..e normla sa ai emotii si daca am reusit asta e un lucru bun!! Chiar bun si ma bucur nespus!! :happy: |
mercu mult dar vb lu irene ejti cu intarziere dar nu--i nimik..................mai bn acu dakt mai tarziu :love: :D ;) ................te pupici :love:
|
Stai putin ...vrei sa zici ca o cunosti pe irina?? :o :shock: Da tu cine esti de te avanti prin grota asta...te afli in iad aici pe forum..sa sti ca nu e chiar atat de usor sa te pastrezi fresh tot timpul...apoi tu tre sa ai mult curaj sa vi aici...vad ca nu salasluesti de prea multa vreme pe acest forum...!! Acu...who are u?? :shock:
|
apropo pe acest forum are voie oricine ...........si nu imi spui u k trebuie sa am curaj sa intru pe acest forum .........si cine sunt eu nu te intereseaza ..........iar pe irina nu o cunosc.........doar am rasp la ce ai scris u acolo.............si nu imi spune tu ce sa fac si ce nu k nu imi controlezi u viata mea .................fac ce vreau cu ea sui intru pe ce forum vreau si cand vreau :w00t:
|
Hooo, fatäääää häiiiiiiiiiiiiii! :w00t:
Omu' a vrut sä fie plin de solicitudine, si preocupat, si binevoitor... N-a dat cu cärämiz'! Nu dädea nici tu! |
Originally Posted by Pitbull:
Nu esti prea sociabila!! :(( |
merci pt sfat dar altadata exprimate mai bine....k se intelege altceva...............pe viitor fii mai explicit.......si sa stii k pot sami pazezc si singura spatele
|
Originally Posted by sw3etgir_l:
|
Acu ma culc citesc maine ce grozavii ai mai scris!!:P
|
Originally Posted by films4all:
saraqu a fost traumatizat de viespi :lol: knd era mic pe forum, se cere intzelegere :P :D |
Originally Posted by Bulumulu:
|
.ciocu mic, ca nu imi mai aud gandurile de cotcodacelile voastre. :hmm:
|
Originally Posted by raptor:
|
tiam mai spus si iti mai sun intru oriunde vreau si cand vreau.........nu imi spui u unde............ :shock: si nu imi spui u sa ma duc in ograda mea..............oi fi tu tare si mare in parcare dar ce pe mn nu ma intereseaza...............dar atat timp cat nu am nici o legatura cu tine nu te mai baga in seama cu mn..........si sper sa fie ultima data cand iti spun k mie nu imi place sa ma repet
|
apai dic ma ca tu io nu prea mie greu sa nt te leg ca sa psui vrei unri ori
|
eu nu pun pe nimeni asa k voi ati inceput cu chestii din alea ...............asa k nu ma intereseaza ce parere aveti voi despre mn dar lasati-ma cu chestii dintr-alea sifonate :)
|
Originally Posted by sw3etgir_l:
|
films4all e cu siguranta unul dintre greii forumului, so Peggy pay attention :D
|
Unul dintre SUPER-greii forumului!
|
multumesc mult dar tre sa recunosc, nu ma compar cu voi Pitbull si Cinemania!!
|
All times are GMT +2. The time now is 14:06. |