![]() |
Originally Posted by Floydman:
oh really ?... si doctorul de la primul spital, caruia ii place atat de mult sa-i demonstreze domnului lazarescu (virgula) ca este doar 'un caz in plus', ca 'urgentele adevarate' ii vin una peste alta de la accidentul de pe DN1, refuzand sa-l retina si trimitandu-l la un alt spital (care unde-o fi ! :shock:) nu contribuie (indirect) la moartea sa ? |
pina una-alta, filmu asta 'prost' ia premii peste premii, are succes si de critica, si de public, si nu m-ar mira sa go down in history ca singurul film romanesc care va ajunge shortlistat la oscar... (ca la faza cu 'nominalizarile' se pricepe si nea serge! :lol: )
asta poate ar trebui sa va puna, nu, nu pe ginduri, dar macar pe jar in privinta ideii tale dspr 'prost': what if it's smth different from what everyone else thinks it is? :P |
domle, nu.
refuz sa cred ca filmul se face imprastiind cu camera prin casa, la lumina unor neoane luate din unirea. refuz sa cred ca poti sa ignori o sala intreaga timp de 2 ore si sa-i intrebi dupa aia daca le-a placut afisul. asa cum ai zis tu cu sin city am sa zic eu aici: daca asta e ce-a ajuns din arta filmului, mai bine ma las dracului de el. |
pai nu ziceai - pe alt topic, ce-i drept - ca 'less is more'??
why aren't u consistent with what u've just said? de 'arte povera', de o pilda, ai auzit? filme de warhol ai vazut? just checking. :? |
dadada.
i just added the good ol benefit of a doubt. |
la gusturile de fast-food pe care le are Academia americana de film in ultimii ani, ma intreb daca shortlistarea MDL la oscar ar trebui sa fie o mandrie sau o rusine pt filmu asta...
|
how typical!
ma asteptam sa fie si o reactie d-asta... :sleep: iar cind cartarescu o sa ia nobelul (ce sa-i faci, obsesii de cultura mica...), o sa se gaseasca cineva sa zica: nobelul!? ala cu dinamita? :hmm: |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
|
Originally Posted by herbert:
cum adica 'uneori'!? :x eu credeam ca 'intotdeauna'! (in afara de momentele cind dorm; atunci sint doar sclipitor... :lol: ) ah, da (re: nobel), cred ca stiu la cine te referi: claudia golea? daca e vorba sa se dea pe considerente p.c.; altminteri, un singur nume rulz la bursa pariurilor: dinu sararu! |
stie cineva (ma rog, atcineva decit 'cineva' de pe forum...) cum il keama pe ipokimenu ala care-a scris anti-puiu in 'sapt. financiara' - ziaru gabrielei strimbeanu-firea?
articolu se keama 'moartea dlui cristi puiu'. dati un link, ceva... eu vreau sa-i dau la gioale! :x |
here's the link you are asking for:
http://www.sfin.ro/articol_2747/moar...isti_puiu.html sa inceapa revolutiunea monser, sa curga sange :x ! |
Deci - RADU PREDA.
Alt scribulici de tinut minte! |
Pe langa faptul ca tipul are o logica de retardat, mai scrie si prost.
|
Nu, cred cä i-a dictat lu' mä-sa. In linii mari.
|
Nu stiu cine este tipul, dar stiu ca are curaj. Dar nu inteleg, din nou, supararea atat de mare a lui ALS: ”Vreau sa-i dau la geoale?!” Probabil, partea cu ”soborul de snobi” a iritat multa lume...
|
Originally Posted by Frank:
1. nu e nici o 'suparare mare': unde-i loc de caft, sar si eu! prietenii stiu de ce... ;) 2. 'datul la gioale' era la misto. 3. eu am declarat intotdeauna ca sint un (mare) snob, asa ca nu vad care e problema. 4. care e problema? problema e ca-si dau cu parerea tot felu de jmekeri care vor sa-si incordeze mushkiu & sa-si faca un nume ( :sick: ) jucind rolu de gica-contra! astia kiar vor sa fie 'snobi', da nu-s decit niste pastramagii... |
Pai, tocmai de aceea, ALS, nu trebuie sa te enervezi atat de tare si sa muºti ca o mârliþã din momeala pe care þi-o aruncã diversi. Daca nu manifestai atata interes fata de acest Radu Preda /ma intreb, totusi, daca nu are cumva vreo legatura cu Gica Preda, ca stiu ca nici el nu il are la inima pe Puiu? - este pur si simplu o supoziþie/ cred ca era mai bine. Articolul lui poate ca trecea neobservat, însã asa i-ai mai facut si reclamã. Oamenii au accesat articolul, au citit gandurile lui Preda. S-a nascut o polemica, lucru care nu ar trebui sa te deranjeze atat de tare daca esti obiectiv.
|
moartea domnului puiu
Moartea Domnului Lazarescu ae dialoguri bune. Asta mi-a placut mie, in afara de actori, care si astia sunt buni. insa adevarul ca la emisiunea aia de pe TVR1 Puiu a avut o prestatie pretioasa, facea fete-fete, dadea ochii peste cap de zici ca facuse The Passion of the Christ si avea 500 milioane de spectatori si mai era si film de arta pe deasupra. A vazut si mama emisiunea care n-are nici o treaba si mi-a zis cand ne-am intalnit:"Auzi mama da de ce are Cristi al tau atatea basini in cap?"
|
da ce treaba am eu cu cristi puiu?! nu sint 'locotenentul' sau, am avut multe certuri & polemici cu el, n-avem aceleasi gusturi in materie de, blabla...
nu am pe agenda mea numele 'cristi puiu', asa ca mi-e indiferent daca-i fac bine sau rau. cit priveste prestatia lui la teveu - iarasi, e treaba lui. sint totusi de parere ca un autor ar trebui separat de opera sa, iar daca el nu vrea si vrea cu orice pret s-o bruieze aparind in public, n-are decit: it's his business & i don't give a shite... |
bine, acest Radu Preda a formulat din topor, c-asa poate el si asa a inteles s-o faca, niste critici care, intr-o forma mai eleganta, au fost sugerate chiar in teritoriul acestui topic (vezi paginile de mai sus).
articolul predist - piatra nebunului! - e marlanesc si popular, cu formulari socante, care demoleaza - asa crede el - biografia critica a "Mortii...". aiurea. si o rafuiala trebuie facuta cu masura si bun-simt. altfel, treci drept nebun. pe mine "Moartea..." nu m-a impresionat (ar fi fost culmea ca moartea sa ma impresioneze :) ). e doar un film pasabil, peste linia mediocra generala a filmului romanesc all time. nimic mai mai mult. da, Puiu e usor antipatic - l-am vazut la televizor, am dialogat cu el direct, fara intermediari. asa-i omu'. sper ca de-acum incolo sa se abtina cat poate de la interpretarea propriei "opere" si, mai ales, sa nu-si prospecteze planurile de creatie si viziunile, unele de-a dreptul comice. dar, vorba unui poet postmodernist, raul cel mai mare ni-l facem singuri. |
All times are GMT +2. The time now is 13:50. |