![]() |
La 19:00 e Studio Formula 1. Esti nebun daca stai sa-i asculti pe aia!
Cu C.E.2004 nu am nimic, da' cam strica programul de seara (de ex.: Formula 1 se muta pe 2). |
atunci e greseala mea
|
Primi 3 clasatzi: Schumi, Ralf, Rubens
|
Si de pe 6 mai merge pe unu. Nu exista competitie si cu asta punct.
|
desi imi place schumi de cand a inceput sa "alerge" in F1, nu ma mai uit la F1 de vreo 3 ani, ca se stie cine-i cel mai bun! :D
|
In urma unor nereguli observate la sistemul de franare al echipelor Williams Bmw si Toyota, FIA a decis descalificarea acestora din MP al Canadei.
Clasament revizuit: 1 Michael Schumacher, Ferrari 2 Rubens Barrichello, Ferrari 3 Jenson Button, BAR Honda 4 Giancarlo Fisichella, Sauber Petronas 5 Kimi Raikkonen, McLaren Mercedes 6 David Coulthard, McLaren Mercedes 7 Timo Glock, Jordan Ford 8 Nick Heidfeld, Jordan Ford |
nu se poate, dupa ce ca ies si ei pe podium odata la 5 curse mai sunt si descalificatzi :(
|
Originally Posted by Danny:
asta-i blat. daca ieseau pe primele locuri, mai intelegeam, macar de i-ar fi ajutat neregulile alea sa-i depaseasca pe cei de la ferrari. |
Pe bune?
Ma indioesc sa fie blat (lui Schumi s-asa nu-i e frica de nimeni), dar ce naiba nu poate fi in regula cu un sistem de franare? P.S.: Doua puncte pentru Glock, atunci? Nice... |
stie cineva care sunt cauzele?, ca io unu sunt indignat
|
Originally Posted by Leonard:
Pai locul 2 obtinut de Ralf in cursa ar fi insemnat cea mai buna "performanta" a echipei Williams in acest sezon. E pe bune. Duminica---MP al USA - Indianapolis. |
dar din ce cauza daca stii, ce avea masina?
|
Am gasit ceva pe site-ul oficial al F1:
http://www.formula1.com/race/news/1733/721.html Pe scurt, niste chestii numite brake ducts (whatever those are) nu erau in conformitate cu regulamentul. Echipele nu au prea protestat, dar au subliniat ca pilotii nu au fost avantajati de aceasta "eroare". |
Pai normal ca asta au zis, doar nu era sa spuna ca "Mda, asa e, am incercat sa exploatam nitel mai mult capacitatea motorului ca sa mai luam si noi niste puncte"
|
Grila de start pt MP al SUA
1. Rubens Barrichello Ferrari 1:10.223 2. Michael Schumacher Ferrari 1:10.400 3. Takuma Sato BAR-Honda 1:10.601 4. Jenson Button BAR-Honda 1:10.820 5. Juan Pablo Montoya Williams-BMW 1:11.062 6. Ralf Schumacher Williams-BMW 1:11.106 7. Kimi Räikkönen McLaren-Mercedes 1:11.137 8. Olivier Panis Toyota 1:11.167 9. Fernando Alonso Renault 1:11.185 10. Mark Webber Jaguar-Cosworth 1:11.286 11. Cristiano da Matta Toyota 1:11.691 12. David Coulthard McLaren-Mercedes 1:12.026 13. Christian Klien Jaguar-Cosworth 1:12.170 14. Giancarlo Fisichella Sauber-Petronas 1:12.470 15. Felipe Massa Sauber-Petronas 1:12.721 16. Nick Heidfeld Jordan-Ford 1:13.147 17. Giorgio Pantano Jordan-Ford 1:13.375 18. Gianmaria Bruni Minardi-Cosworth 1:14.010 19. Zsolt Baumgartner Minardi-Cosworth 1:14.812 20. Jarno Trulli Renault |
Am si uitat de Formula 1 cu captionatu' asta... Anyway... Oare castiga Barichello? Nah :hmm: !
|
dar nu se stie cine va castiga?, idiotul de schumi
|
Hmmm...ce cuvinte acre.
|
Originally Posted by Ionutz55:
iar s-au instalat idiotii de la ferrari in frunte :lol: sa vedeti cum "prezervativul" barrichello ii va ceda victoria/cursa lui schumacher. te apuca asa o greatza! numai gandul la Senna (intotdeauna cu litera mare) ma linisteste... formula 1 - un circ penibil, o cooperativa intre frati si cumetri. trezeste-te, montoya, dobitocule :o, ca ne omoara nemtii cu plictiseala lor... |
Originally Posted by herbert:
Nu neaparat...schumi are un avans enorm in clasament..asa ca i-ar putea face cadou victoria lui barri.
Originally Posted by herbert:
lasa-ma ca am pariat ca termina in primii 3 in calificari.. :( dezamagitor... |
All times are GMT +2. The time now is 01:13. |