Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   CineMagia pe hartie (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=83745)

Gaandalf 09 Jun 2004 17:28

shi atunci care este sursa acelui articol despre Kill Bill vol. 2 ?

Freaak 09 Jun 2004 19:09

Sugestii pentru revista

AB, iti propun pentru numarul urmator sa iei situatia in maini si sa faci o rubrica despre Cinematografia Romaneasca, in care, un prim articol ar putea fi starea scenaristicii de pe la noi. Poti sa scrii (indeajuns pentru doua reviste, stiu) fara probleme, intrucat stiu ca te preocupa (imi pare rau ca ne-ai parasit, eu unul asteptam sa invat mai multe de la tine decat de la Ricciotto, fiindca stai si in Bucuresti, nu?, si apoi ai luat mentiune la UPFAR-ul de anul trecut, iar anul acesta am inteles ca o sa ai doua proiecte asa ca vei avea sanse sa urci in top).

Voi nu distribuiti revistele alea de fiecare data in aceleasi locuri? Pe la Scala, Patria, ca eu am cautat revista de dinainte sa apara si nici acum, cand ati scos-o, nu s-a ivit.

Danny 16 Jun 2004 20:11

Originally Posted by Ambra Blu:

Am vazut numarul cinci, pe iunie, si marturisesc ca mi se pare ca arata de departe cel mai bine dpdv vizual. Galbenul ala este o incintare pentru ochiul meu verde-caprui. Continutul insa.
Continutul pare sa fi incremenit intr-o stare care, daca ceva nu se va intimpla in viitoarele doo-trei numere, va deveni periculoasa pentru revista. Nu stiu ce vrea sa faca cinemagia cu revista (in afara de a promova site-ul www.cinemagia.ro si, mai departe, de a multumi distribuitorii trimitind lumea la cinema), insa, daca vrea sa faca ceva si pentru cinefagi, nu numai pentru pustii de 14-15 ani care rasfoiesc revista si se intilnesc joi de joi in Frame, ar trebui schimbat ceva. Habar n-am ce, insa in mod evident trebuie variat continutul. Introducerea interviurilor mi se pare o chestie foarte misto: afli si tu ce mai are in cap cutare regizor si, in schimb, zece prieteni de-ai acestuia or sa se grabeasca sa caute revista sa vada ce scrie despre el. In ultimul numar am vazut si aparitia lui ALS, cu un text lejer, de vara. Oricum, merita continuata colaborarea cu ALS, daca nu apare conflictul de interese; cind vrea, ALS poa' sa scrie foarte bine (v. de exemplu croinca la Kill Bill Doi aparuta in "Ziarul de Duminica").

Ptiuh bah ambro sa nu te deochi. Eu cand am zis chestiile astea mi-ai sarit in cap.

Originally Posted by Danny:

Am reusit in sfarsit sa citesc si eu revista...si drept sa spun sunt cam dezamagit.
De ce?

- prea putine informatii
- critica de film? ca si inexistenta; eu unul as cere ajutorul lui ALS sau oricarui alt critic cat de cat apreciat pentru inceput.
- iconoclast? mi-a placut doar citatul lui Olivier de Bruyn...
- despre filmul romanesc absolut nimic, nu tu interviuri, stiri, ceva acolo...orice.
- si se mai adauga si cateva greseli de tipar.

Revista abunda de prezentari mai lungi sau mai scurte ale premierelor din aceasta luna sau ale unor filme care urmeaza sa apara pe ecrane...si cam atat. Mult prea putin.

Gaandalf 22 Jun 2004 08:27

Eu ash vrea sa citesc mai multe articole. Nr 5 a fost excelent in materie de articole. Way 2 go guys! :w00t:

Ambra Blu 22 Jun 2004 08:47

Ptiuh bah ambro sa nu te deochi. Eu cand am zis chestiile astea mi-ai sarit in cap.

Mai taie. Reciteste ce am zis atunci: pentru debut, lucrurile au fost foarte misto; daca lucrurile aveau de gind sa ramina asa, nu era bine. Mie mi-a placut Cinemagia si atunci, imi place si acum.

Uite ce am zis atunci:

"Ma bucur ca ai prins aluzia. In rest, incearca sa prinzi din urma si sirul gindurilor mele pentru ca, odata ce le-am dat verde, au luat-o pe speedlane. Articolu' despre Q.T. e de un lejer 6 spre 7, dar ceva mult mai consistent decit ai scris tu vreodata pe forum. Cinemagia - revista fara ALS ar fi OK, ar fi un double challenge. Conditiile grafice in care a aparut revista sint foarte bune. Ca material informativ si continut in g-ral mai e mult de lucrat. Primii pasi in directia buna s-au facut deja. Daca se opresc aici, revista ar fi slaba. Daca se va merge in directia buna, ar putea deveni Cinefagia, revista celor care maninca film pe piine. In rest, din punctu' meu de vedere, e mai buna ca B-24-Fun..."

Gaandalf 22 Jun 2004 09:10

De aceeashi parere sunt shi eu ... articolul din nr5 la kill bill nu mi se pare asha grandios. Cam 6,7 i-ash da shi io'.
Sa nu mai zic de Kill Cannes - brilliant shi Interviul cu Cristian Nemescu.
Ce mai Cinemagia RUlzzzzzzz!

Ambra Blu 22 Jun 2004 11:42

Originally Posted by Gaandalf:

De aceeashi parere sunt shi eu ... articolul din nr5 la kill bill nu mi se pare asha grandios. Cam 6,7 i-ash da shi io'.

Nu ca m-ar interesa cit i-ai da tu, insa, de dragul rigorii, trebuie sa iti zic ca era vorba despre un alt articol legat de Pulp Fiction, din primul numar Cinemagia.

Gaandalf 22 Jun 2004 11:46

Nu ca m-ar interesa cit i-ai da tu, insa, de dragul rigorii, trebuie sa iti zic ca era vorba despre un alt articol legat de Pulp Fiction, din primul numar Cinemagia.

Da guritza ... dar eu vb de articolul pe care tu l-ai "scris" in nr. 5 al revistei. DAr l-ai renegat shi ai zis k l-ai scos de altundeva. Nu-i asha ?

Danny 22 Jun 2004 12:01

Mai taie. Reciteste ce am zis atunci: pentru debut, lucrurile au fost foarte misto; daca lucrurile aveau de gind sa ramina asa, nu era bine. Mie mi-a placut Cinemagia si atunci, imi place si acum.

Am inteles. Momentan tie iti place revista. Dar pe viitor trebuie neaparat schimbat ceva la ea, in special continutul. :hmm:

Danny 22 Jun 2004 12:07

Eu ash vrea sa citesc mai multe articole. Nr 5 a fost excelent in materie de articole. Way 2 go guys! :w00t:

Gaandalfe, pai cum ramane tata? Hotaraste-te. Sunt exceptionale sau sunt de 6-7?

Gaandalf 22 Jun 2004 12:11

Povestea este urmatoarea:
Intra ALS shi zice k in nr.5 este cel mai tare articol pe care l-a citit despre Kill Bill VOL. 2 - dar Ambra il renega. Parerea mea este ca se putea scrie intr-un articol despre Kill Bill vol. 2 mult mai multe chestii marpha decat s-a scris in acest nr.5 al revistei Cinemagia. De aceea i-am dat un 6, 7 la articol. Parerea mea (deshi Ambra can't stand KB2) este ca se putea mai mult... that's all ...

Ambra Blu 22 Jun 2004 12:16

Da guritza ... dar eu vb de articolul pe care tu l-ai "scris" in nr. 5 al revistei. DAr l-ai renegat shi ai zis k l-ai scos de altundeva. Nu-i asha ?

Nu, muita. Unde am scris eu ca l-am scos de altundeva?

Ambra Blu 22 Jun 2004 12:20

Am inteles. Momentan tie iti place revista. Dar pe viitor trebuie neaparat schimbat ceva la ea, in special continutul. :hmm:

Glumetule prost (in sensul ca faci glume proaste, nu altceva). Ce faci, repeti tot timpu' aceeasi treaba? Nu-ti place, nu mai te uita pe ea. Credeam ca masochismul nu te caracterizeaza.

Gaandalf 22 Jun 2004 12:26

mey muitza ... ALS tzi-a scos fan club... shi i-a cazut reclama in cap knd a citit k tu nu ai scris articolul dupa preferintzele tale. shi ca filmul este prost ... exact asha ai scris...

Ambra Blu 22 Jun 2004 12:29

mey muitza ... ALS tzi-a scos fan club... shi i-a cazut reclama in cap knd a citit k tu nu ai scris articolul dupa preferintzele tale. shi ca filmul este prost ... exact asha ai scris...

Am zis ca filmul e prost si nu imi place, clar. Nu am zis ca articolul nu e bun sau ca l-as fi scos din alta parte. Stiu, e greu cu literele astea.

Gaandalf 22 Jun 2004 12:31

Shtii olaie! ... vezi k tu ai zi k renegi articolu'. Als te-a laudat k e cel mai tare articol ... io' am zis k se putea scrie shi mai mult despre KB2. PUNCT!

Ambra Blu 22 Jun 2004 12:39

Shtii olaie! ... vezi k tu ai zi k renegi articolu'. Als te-a laudat k e cel mai tare articol ... io' am zis k se putea scrie shi mai mult despre KB2. PUNCT!

Punct. Dar G, si al ma-tii. Am zis ca reneg articolul, una. Asta nu exclude faptul ca el e scris bine, capisci?

Gaandalf 22 Jun 2004 12:42

Punct. Dar G, si al ma-tii. Am zis ca reneg articolul, una. Asta nu exclude faptul ca el e scris bine, capisci?

Intzelegi cu curul. Bey Ambra - nu am zis k este de kkt articolul. Crede-ma ca din moment ce imi place revista Cinemagia - imi place shi ce scrii tu. Doar k ALS a zis k este cel mai grandios articol DESPRE KB2. Shi eu am zis doar k se putea sa fie mai laudat de atata. capisci ?

Leonard 22 Jun 2004 14:06

articolul e foarte bine scris, ca articol literar. doua pareri contrarii despre acelasi film, pot fi foarte bune ca articole. mie mi-a dat un pic impresia de indiferenta, nici nu ridica in slavi filmul, dar nici nu il desfiinteaza total. a si spus ca 'Tarantino nu e geniu in Kill Bill'.

Danny 22 Jun 2004 14:28

Nu stiu ce vrea sa faca cinemagia cu revista (in afara de a promova site-ul www.cinemagia.ro si, mai departe, de a multumi distribuitorii trimitind lumea la cinema), insa, daca vrea sa faca ceva si pentru cinefagi, nu numai pentru pustii de 14-15 ani care rasfoiesc revista si se intilnesc joi de joi in Frame, ar trebui schimbat ceva. Habar n-am ce, insa in mod evident trebuie variat continutul.

Mie mi-a placut Cinemagia si atunci, imi place si acum.

Ambra, hombre, ceea ce am zis eu era doar un rezumat al spuselor tale.
Daca tie iti place asa mult cum e acum, las-o frate asa. "Las-o la punctu' mort".

All times are GMT +2. The time now is 19:36.