![]() |
gaandalf primeste un 10* shi o multime de mere din partea juriului irlandez.Asta o lipesc in faculta!
|
Bah... aproape ca se facura 3 luni de cand stau haicea. Acu' stau si io si ma gandesc cu mintea mea.. poate o fi venit vremea sa zburd din nou pa forumu larg... :-?
----------------------- Viitoru suna ocupat |
La valoarea ta de om nu ti-a simit nimenea lipsa asa ca stai aicea linistit si rontaie retete de coctail si alte bancuri nesarate...
|
Ai dreptate, piroane, luate-ash in avatar sa te iau. Cred ca e vremea ca sa es si sa stresez lumea p-aicia.
-------------------------------- Viitorul suna ocupat. |
Tu care din aia doi esti din avatar? Cred ca ala zambaret in continuu
|
Piroane,
Daca nu stai cuminte, o sa-l trimit pa Mister Musculo instalatorul gel sa-tzi efectueze neshte trepanatzii la orificiul buco-anal pana acolo unde n-au ajuns nici OB-urile si nici macar, in copilaria ta agitata, verisorii mai mari . Sau, de fapt, asta si urmareshti, nebunule? :P ------------------------- Viitorul suna ocupat. |
Luna asta scoatem de la naftalina barlogu' mortului...ca si asa e luna femeii...deci:martie:crydead's lair resurrection.
|
huh? ce zici tu acolo, raptorule? :o
|
Eu rezurectez o data pe luna cate un topic uitat prin tenebrele forumului,in caz ca mai gaseste vreunul ceva interesant de zis acolo...si luna asta mi-a picat asta la rand...asa ca...
|
io ma duc sa-l vad pe morales vineri noaptea.
|
Originally Posted by raptor:
Da` ce mey? Vretzi sa datzi chef aici??? |
ehe, ce retete de cocktailuri se mai vehiculau pe aici odata... Azi - crcalete de trotil bere si vodka in parti egale. Succes!. O halba e de ajuns.
|
Originally Posted by Demona:
De ce nu? Imi aduc si eu aminte de vremurile cand eram junior si ma uitam la aia mari cum discuta... :D |
All times are GMT +2. The time now is 12:40. |