![]() |
habar nu am despre ce rahat de 9 martie vorbesti.
|
cred ca e vorba de reclama la John Carter. intr'adevar, dapdv si eu sunt exaltat de fericit :))
|
reclama aia, la un film, nici nu știu cum se numește. apărea fără să observi și începea să zbiere și să bată toba: din 9 martie, it might be dangerous, it might be dangerous, bla bla. groaznic. îmi sărea inima cînd auzeam porcăria.
|
Cred ca tuturor ni s-a intamplat cel putin o data sa ne speriem de DIN 9 MARTIE! Din pacate vor mai fi astfel de reclame.... Ferice de cei care au programele smechere care le blocheaza bazaconiile astea :-w
|
aaaaaaaaaaaaaaaa am inteles. la mine nu merge. dar stiu despre ce vb , acum m-am prins.
|
Originally Posted by iiii:
zi si tu cum, sa nu mearga nici la mine! :D |
Asa!
![]() |
Reclama: Foloseste Adblock pentru indepartarea tuturor reclamelor neplacute care iti apar pe monitor cand ti-e lumea mai draga! Pe Google avem versiuni valabile pt orice tip de browser, trebuie doar sa tastezi cuvantul adblock in casuta de search si vei avea acces la acest minunat produs gratuit pe site-uri mai mult sau mai putin dubioase (ramane la latitudinea clientului) :D
Acest produs se poate downloada fara prescriptie IT-ista ;) |
danke omule! credeam ca adblock-ul era numa' pentru firefox. silly me!
|
Originally Posted by charles:
|
Originally Posted by Malombra:
What doesn't kill u makes u stronger Mal, de asta ti-a servit cinemagia numai 9 martie peste cap. Ca sa fii o Mal puternica, gata sa lupti cu viata. :)) Si tu nici macar n-ai zis un multumesc acolo. Facerea de bine ... :( |
păi zic mersi, că n-am şoriciul aşa de gros, da nu pentru nouă marchie, ci pt. adblock. nu ştiam că e şi pt chrome. aveam la firefox ceva pop-up block parcă. Chamb, doar nu crezi că mă apuc să pomenesc cinemagia în rugăciunile mele de duminică pentru că mi-a făcut timpanul sită :)) .
|
Sunt fericit pentru ca am putut viziona, dupa o perioada lunga, un film superb !!!
|
sunt fericită, pentru că nu am fumat azi deloc.
|
Fără urmări grave asupra stării mentale? Care-i secretul? :D |
Poti sa ramai gravida, de exemplu! :D Eu doar asa am reusit sa ma las.
|
săptămâna asta scap de școală. clasă de economic fiind se presupune că am practică la un agent economic unde nu sunt obligat să merg pentru că am o profesoară de treabă.
|
Namaste, am rămas singură acasă, singură cuc, fără urmă de fumători în preajmă. dar a durat doar o zi nefumătura. nu am observat semne alarmante, timpul a fost prea scurt :))
MariaMona, aş vrea eu, dar mai nişte chestii de făcut înainte de a face un bebe.:P sunt mulţumită ca adblockul îmi pune poze de pisici în loc de reclame. |
Daca erai din Cluj te duceam la morfopatologie sa iti arat cum arata plamanii unui fumator(in borcan formolizati material studiu).Iti sugerez sa renunti la fumat. |
Bunicu-meu fumeaza de la 13 ani si nu are nici pe dracu.Doctorii scot fum in pauzele de tigara ca si mocăniţa.Singurul mare inconvenient sunt banii care ii cheltui.Si e destul de multi.
|
All times are GMT +2. The time now is 10:44. |