![]() |
Three Kings (1999) | 7/10 | La inceput, cursul filmului e mai relaxant insotit de cateva replici amuzante, insa pe parcurs se vrea un subiect serios.
|
Confucius..
|
Am vazut aseara How To Train Your Dragon.Si e cea mai buna animatie in 3D pe care am vazut-o vreodata!E emotionant,antrenant,tot! NOTA 10
|
The Dog Who Saved Christmas ...EMOTIONANT!!!!!!!L-am adorat!!!!!!!!
|
Am vazut Antichrist aseara. Am ramas cu ceva ganduri si interpretari de simboluri in cap in urma lui dar totusi parca se putea obtine aceeasi profunzime si in alte moduri. Oricum a fost mai bun decat imi imaginasem din cate am citit despre el. Cred ca a contat si starea pe care o aveam cand l-am vazut.
|
In week-end am vazut:
- Memento - 7/10 - The Boat that Rocked - 7.5/10 - Out Cold - 5.5/10 |
Happy feet si cele 2 Scooby Doo :> !
|
Prozac Nation 8.5/10
Un film foarte bun care exploreaza atat depresia, cat mai ales durerea si suferinta cauzata de simplul fapt ca traim. Erik Skjoldbjærg a reusit sa captureze si sa expuna partea macabra si intunecata a vietii mai bine decat am sperat. De la soundtrack, care ii include pe Lou Reed si Bruce Springsteen, pana la posterele de pe pereti cu Bob Dylan sau Travis Bickle, acest film mi-a capturat atentia si mi-a oferit o imagine sumbra si profunda a realitatii inconjuratoare. Foarte puternic film cu niste scene bantuitoare. Mi-a placut foarte mult. |
Edge of darkness. Vi-l recomand doar pentru inceput ca finalul e foarte slab.
|
Dying Breed (2008) - Vai de capul meu:)):))....
Cu muuuulta indulgenta nota 3. |
Letters from Iwo Jima [2006] | 8/10 | La fel de bun ca si Flags of Our Fathers (2006)
|
The Boondock Saints (1999)
Nice action movie. Recomandati si partea a II-a? |
Da :) am vazut-o de curand si e belea si partea a doua, mai ales daca ti-a placut primul eu zic ca n-o sa-ti para rau
|
|
Million Dollar Baby sambata seara pe PRO cinema si Edge of drakness a doua zi la cinema.
|
Ieri am vazut Pee-wee's Big Adventure ,superba bicicleta sa :P , dragut filmul 6/10, l-am vazut mai mult pentru ca e regizat de Tim Burton, si dupa acesta am vazut Kiss Kiss Bang Bang, un thriller presarat cu mult umor, un rol bine facut de Robert Downey Junior 7/10.
Astazi am revazut Last of the Mohicans, ce bine ii mai statea lui Daniel Day Lewis cu parul lung :D 8/10 |
The air I breath. Imi place genul asta de filme, in care destinele, povestile diferitelor personaje se intrepatrund, de cele mai multe ori dramatic.
When Tony Scott met Quentin Tarantino ----> True Romance. What a hell of a movie. |
Revăzut: Sex, Lies, and Videotape (1989)
|
Felon si Before Sunset :x
|
Hachiko A Dog's Story - singurul motiv pentru care m-am uitat la el a fost ca era in top 5 cinemagia all time si nu am regretat .Un film exceptional!Nu are cum sa nu iti smulga o lacrima!
nota 10/10 |
All times are GMT +2. The time now is 08:31. |