![]() |
una e sa mergi pe munte si sa mananci un sanvis, si alta e sa mergi la padure, si sa faci un gratarel cu mici si friptane!
|
Pai stai asa iiii ca te iau la palme :-| tu cand mergi la munte arunci hartii pe jos??? Da dracii-n tine acushi! Btw Chamb glumea jucandu-se cu cuvinte ;)
Originally Posted by Chambord:
Pai vezi si tu pe un' te duci sa fie luminisuri. |
copila , draga mea, sti bine ca eu nu merg la munte....
dar de cate ori, eu am fost pe la padure sa zic asa, am lasat in urma mea exact cum am gasit. |
Originally Posted by copila_satanista:
Stau cu ochii pe ele ca pe aur de-acu. Ca nu vreau sa incalc legea si sa beau o gura de apa sau sa rod un snitel in padure sa ma ia astia cu maskatzii. :-S iiii, cred (sper) ca legea aia va fi explicita si va face referire la a lasa natura asa cum ai gasit-o. Nu ca n-ai voie sa mananci si sa bei in padure. |
ai voie sa faci picnic, numai in locuri amenajate, unde sa existe tomberoane , loc de spalat pe maini etc... cauta si tu pe net
|
iubesc forumul cinemagia!
|
sunt happy ca ma duc la meci :D sa vad cum face uruguayu instructie cu "tricolorii"
|
ehe, fain............am auzit ca vin niste unguri sa faca revolutie in Bucuresti cu ocazia meciului:
Quote:
|
hah? eu nu am auzit nimic despre asa ceva, nici zvonuri nici barfe. am sa ma interesez sa aflu ce si cum...
|
Au bagat astia la mine la biblioteca ''Trebuie să vorbim despre Kevin '' de Shriver Lionel si ''Microfictiuni '' de Jauffret Régis si ceva de Arriaga .
|
mi-a trecut rubeola..........de luni ma intorc scoala.
|
Originally Posted by chuckyfan:
|
acasa m-am plictisit de moarte deci tot mai bine ii acolo.
|
Ascult o semi-superba emisiune de radio RSS. (prea bun, prea de la tara - pentru cunoscatori :P)
|
i feel like a fucking superstar!!!!!!!!!!!!!!!:D
voi fi pe lista lui grey daisies - ten films that saved your life. http://mubi.com/lists/ten-films-that-saved-your-life :-O scheisse , tre să cer o mărire de salar :)) |
sunt happy deoarece cat de cat mi-a trecut raceala nasoala care m-a palit vineri.... asta dupa un weekend destat home. daaamn
|
is fericit ca am stiut sa fac lucrarea de la mate :x
|
Am trecut în sfârșit la Windows 7 Ultimate și sunt fericit că pot scrie cu diacritice fără să am de facut nșpe mii de setări. Mai rămane să mă obișnuiesc cu asta:D
|
sunt happy ca de 3 zile e cald, si am scapat de geacaaaaa...
|
sunt f. pentru că s-a terminat r*hatul ăla cu din 9 martie. cum eu ascult la căști, mi-a spart urechile de vreo 20 de ori. cine e mai slab de inimă, cre că o mierlea.
|
All times are GMT +2. The time now is 03:19. |