![]() |
Children of men 8/10, unul din cele mai bune filme ale lui Clive Owen. Este un film dramatic dar cu un sfarsit plin de speranta. Omenirea cu orice "criza'' s-ar lupta, orice dezastru sau pericol ar amentinta-o cu disparitia, se va gasi un antidot sau un erou sa o salveze asa ca puten dormi linistiti :P M-a enervat doar vesnica noastra asimilare, a romanilor cu tigani. In film era un personaj, o tiganca care vorbea romaneste mai exact, Marika, care cersea tigari.
Chiar daca s-a dovedit a fi un personaj pozitiv, tot nu am putut sa trec cu vederea peste acest aspect. Si am revazut Jumanji, 7,5/10, mi-a adus aminte de Piticot-ul ce il jucam cand eram mici :D |
|
Shutter Island
|
Pentru a nu-ştiu-câta-oară Purple Violets (2007) doar pentru că :x :x :x Edward Burns & Selma Blair. :">
|
Alice in Wonderland [2010] | 7/10 | O buna incercare pentru un film ce se abate de la subiectul propriu-zis.
Shutter Island [2010] | 8/10 | Foarte bun! |
bineinteles , Avatar :)
|
Dorian Gray : cel mai mare plus = Jocul actorilor
cel mai mare minus = PREA LUNG ! |
Arn - Tempelriddaren [2007] | 7/10 | Un film complex despre onoare, cavalerism medieval, legi crestine si cretine, insotit de un iz elegiac.
|
El secreto de sus ojos , destul de bun, nu stiu daca de Oscar.
Brooklyn Finest, Training Day, King Street style, deci bun. Banlieue 13 (2004). Numa bun pentru relaxare. |
Shutter Island(2010)
Film ok |
Shutter Island....Am crezut ca nu se mai termina @-):)).
7. |
Arn (2) - Riket vid vägens slut [2008] | 7/10 | Oarecum mai dinamic decat partea I insa mai putin lucid.
|
Am vazut "From Paris With Love" aseara si-a fost super tare :)) mai ales John Travolta
|
Bolt :(( :((
De Mittens mi-a placut cel mai mult de cand cu povestea sa :(( :(( :(( Am plans tot timpul si inca plang :(( Asta da film animat de nota 10 :(( :(( :"> :"> :(( |
Tocmai ce am vazut Hachiko: A Dog's Story. Filmul prezinta povestea adevarata dintre un caine si stapanul sau, oferind o lectie adevarata despre prietenie si loialitate, notiuni desuete astazi.
Inainte de vizionare sa va luati ceva servetele. :D |
Originally Posted by omudindulap:
|
King Arthur [2004] | 7/10 | Filmul in sine nu a iesit cu nimic in evidenta, aceasi combinatie istorie-legenda; insa mi-a placut rolul latent al lui Mads Mikkelsen (Tristan), in special finetea in lupta.
|
Alice in Wonderland 2010 [A-2-a oara acasa]:P
|
Originally Posted by SomFlorin:
|
Eden Lake...Doamne...ce final. :|:|:|:|
O sa imi ia o zi-doua pana sa imi revin. 9.:x |
All times are GMT +2. The time now is 08:41. |