![]() |
Azi am încheiat un capitol destul de lung din viața mea, mai pe scurt îmi mai adaug o diplomă la... "dosarul" pe baza căruia oricum nu mă angajează nimeni. :))
But it's all good. :D |
felicitari! sa-ti foloseasca! poate totusi se uita vreun angajator la ea, mai stii...
|
Mersi. Cu timpul voi afla răspunsul la asta...
|
vave, o sa fie bine, ai sa vezi.
cu cat cv e mai stufos in diplome , atestate etc.. o sa ai un avantaj. |
Priveste partea buna a lucrurilor.Daca nu te angajeaza nimeni,macar le poti inrama si peretii tai vor arata mai bine.
|
Originally Posted by redmen:
Nu au loc de caii verzi. |
Vad ca serialele devin din ce in ce mai importante si tot mai multe persoane creative se implica in domeniu :
http://www.evz.ro/detalii/stiri/auto...ne-965372.html |
Originally Posted by vave:
Le poti pune in bucatarie si sa fredonezi : "Am fost fata studioasa si`am ajuns bucatareasa" sau ceva de genu` :) |
redmen, sper ca asta nu-i aluzie la alte userite :)) facem ce facem si tot la cratita ajungem.
|
Nu e nu e :)) Ce sa ii faci ... in jurul cratitei se intampla multe lucruri interesante si apetisante.
|
Prefer tava, decât cratița. :)
on topic: sunt fericită că există și oameni pe care nu-i duce mintea (adică am net gratis :P ) |
sunt fericit ca legea picnicului a fost votata in parlament :)
|
eu sunt fericită pentru că am început să mă obișnuiesc cu mizeria mea de job și nu mai vin obosită ca un cal acasă.
sunt fericită pentru că nu am alunecat astăzi pe trotuar și nu mi-am spart nasul și lepțoapa pe care o car cu mine în rucsac. sunt bucuroasă că nu mi-a căzut zăpada de pe nici un acoperiș pe cap , pe bune, isuse cum pică acuma. ești un fericit dacă la sfîrșitul zilei ajungi acasă și nu în comă. sunt fericită că toate pisicile din curte au trecut prin iarnă cu bine. |
in cazul tau... obosita ca o iapa... nu ca un cal! :D
sa ne exprimam corect da? |
Originally Posted by iiii:
Chiar crezi ca va schimba ceva legea asta? |
dap, garoii si ghertoii care fac gratare in locuri neamenajate , si lasa gunoaie sa fie amendati!
|
Daca prin garoi intelegem tigani,eu zic ca toata lumea face chestiile astea,indiferent de rasa.Si fi sigur ca daca se vor aplica amenzile pe bune,parlitii de gardieni vor veni tot la tine sau la mine sa caute sa "aplice" legea.Cand o sa prind ziua sa vad un gardian ca se duce intre niste tigani burtosi sa le scrie amenda o sa dau bani de pomana pe strada.
|
Se poate face si in parc gratar daca se foloseste roaba . Pentru santiere este recomandata cupa excavatorului . La bloc se poate folosi cu nadejde balconul sau uscatoria .:))
|
legea , din cate am inteles e urmatoarea : se interzice consumul de mancare si de bauturi in paduri / parcuri etc... nu ai voie sa aprinzi focul in locuri neamenajate.
dar stau sa ma gandesc... 10 taranoi + 3 masini + 1 gratar + peturi de bere + manele = picnic , buuuuun vin 2 inspectori sa dea amenda... hop tzop scoate unu 2 milioane , le da, ii serveste cu un mititel, hai 2, si urmeaza replica din partea inspectorilor : " distractie placuta, sa nu lasati gunoaie " ca doar si inspectorii sunt romani ce naiba? |
Originally Posted by iiii:
Deci legal, a merge pe munte va fi sinonim cu a muri de foame si de sete. |
All times are GMT +2. The time now is 22:40. |