![]() |
Constantin Diplan?
|
„Nu, dar îmi place cum gândești.”
|
sigur
Constantin Diplan e sigur
|
Originally Posted by shogwon:
daca asta e Diplan, io sunt Maria Dinulescu! ca sa fie tot cu D |
ei aş, e caramitru ...
|
s-a ofilit rau....SOCRATE
|
Nu cred ca e Caramitru. Uitati-va la buze. Ale astuia sunt usor arcuite, pe cand ale lui Caramitru sunt oarecum drepte.
Nici roman nu cred ca este. Imi pare cunoscut din niste filme politiste. Italian sau francez.. |
nu neaparat. european, oricum.
dar si parerea mea este ca esti pe-aproape |
si eu m-am gandit la inceput la ceva francez, Philippe Léotard sau Eddy Mitchell
dar daca ma uit mai bine are ceva ce imi inspira "roman", nu stiu de ce, probabil l-am vazut pe undeva dar am uitat de el |
Nu. :)
|
omule, normal că nu e.
Ipu, nu ... ce? io aş zice tot francez ... |
„Nu” adică nu e nimic din ceea ce s-a presupus mai sus, cu excepția aprecierii că e european.
|
E actor, regizor, critic de film? :))
|
Da. :)
|
Toate 3?
|
Sa numai ...:)) dupa "critic de film".
Ca te ...:-q Si nu-ti doresti sa te ... astept (aici n-am gasit niciun face). |
Cel mai cunoscut e ca regizor. Ca actor, mai mult cu vocea. Comentator al fenomenului e și el, mai mult sau mai puțin, fiind implicat, dar nu ca SMC, de pildă. Sau cel puțin așa cred.
|
Crezi ca nu e la fel de implicat ca mine sau nu esti sigur de cat de "comentator"e?
Ca n-am prea inteles. Ma rog... Nu ne mai chinui,spune-ne odata cine-i.:) |
Ai dreptate, era o formulare ambiguă. Am adăugat paranteze, pentru clarificarea sensului:
Comentator al fenomenului e și el (mai mult sau mai puțin, fiind implicat), dar nu ca SMC, de pildă. Sau cel puțin așa cred. Indiciu suplimentar: în general poartă mustață, asemenea părintelui său spiritual pe vremuri. |
N-a fost o formulare ambigua(caci ambiguitatea ar trebui sa-si aiba un oarece talc).A fost vaga,dar n-are importanta,aici.
E Cassavetes? Cedez. |
All times are GMT +2. The time now is 01:13. |