Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Sunt fericit/a pentru ca... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95657)

Cristina_ 11 Jan 2012 16:38

Originally Posted by Sorin87:

sunt fericit pentru ca nu e zapada :)

Sorin la ce mesaje compui aici, ma tot intreb cati ani ai.:))

iiii 12 Jan 2012 09:18

cristina... pai el e sorin87... deci trag concluzia ca e aparut in 1987 , dar mai degraba ar suna mai bine sorin97 :D

chuckyfan 12 Jan 2012 14:28

care multiplicat cu un numar aleatoriu alfa impartit la pi si adunat la 4 o sa va dea 2001 cu o marja de eroare de plus / minus un an.

AndreiStefan 12 Jan 2012 23:22

Originally Posted by chuckyfan:

care multiplicat cu un numar aleatoriu alfa impartit la pi si adunat la 4 o sa va dea 2001 cu o marja de eroare de plus / minus un an.

(:| cel mai prost banc postat de sorin, nu poate concura cu duma asta...

Chiar daca uneori...sau deseori...are un mod mai "sarac" de a se exprima, poza(pozele) cu care s-a perindat pe la avatar imi lasa impresia ca are in jur de 8 ani peste tine...pentru ca din cate imi amintesc(sper sa nu ma insele memoria), esti un pusti in jur de 16-17 ani. Macar pentru diferenta asta de varsta, ar trebui sa lasi un pic din aroganta asta deoparte, tipica celor nascuti dupa 90.

vave 13 Jan 2012 00:15

Men!!! X(
Aici e vorba de fericire și ei povestesc despre vârste. De parcă asta ar conta atât de mult.

chuckyfan 13 Jan 2012 08:36

sunt fericit pentru ca AndreiStefan nu-mi poate suporta dumele proaste si pentru ca a nins din nou, destul de mult.

iiii 13 Jan 2012 08:59

andrei, vezi ca in cazul sorin87 ceachifan ,eu tin cu ceachifan, chit ca e mai mic, dar totusi ce zice si cand zice nu denota varsta lui.

White1 13 Jan 2012 09:37

Rog orice persoana mai mica decat mine sa ma respecte:| Atunci o sa fiu si eu fericit:">

vave 13 Jan 2012 12:49

Așa cum vă rog și eu să încetați cu off-topicul inutil.

White1 13 Jan 2012 13:03

Sunt fericit sa te anunt ca o sa incerc sa fiu off topic doar intr-un mod util:D

chuckyfan 13 Jan 2012 14:54

V-am spus ca sunt fericit ca ninge............si ninge!!

http://i.minus.com/jssHF1poa7YKl.JPG

AndreiStefan 13 Jan 2012 15:10

Sunt fericit ca din ce in ce mai multi aroganti tristi si infecti cu tente de pupincuristi dezlantuiti, se pot perinda liberi pe forumuri fara botnita ori lesa, avand posibilitatea sa-si ofere "sublimele dume" celor cu un simt al umorului la fel de subdezvoltat:)

bremen1980 13 Jan 2012 18:54

Eram destul de sucarit ieri dupa amiaza dar am intrat intrun magazin Decathlon si starea mea s-a schimbat brusc . Sa vezi atitea perechi de incaltaminte , undite , role ,corturi ,patine ,clapari ,veste de ski ,cizme de pescari ,veste de vinatoare , rate de cauciuc :-O , ciorapi flausati ,bocanci pentru catarat ,busole ,termosuri ,cutite uriase ,cauciuli flausate ,samd . - mi s-a parut ma aflam in depozitul unor exploratori , oameni care se pregateau de ispravi mari :escaladarea unor ghetari coborirea in grote abisale sau vinarea unor bestii uriase aflate in paduri necalcate de om . Am iesit din magazin cu o stare de bine simtindu-ma in siguranta , o amorteala vatuita . Daca exista oameni care sa imbrace echipamentele alea ,sa infrunte temperaturi de -50 de grade ,sa se scufunde in apa rece ,inseamna ca resemnarea mea din acea zi era inutila .In cinstea acestor viteji beau si eu o bere .:">

marcusARCUS 13 Jan 2012 20:24

Sunt fericit pentru ca m-am intors din vacanta si am gasit cele 9 DVD-uri comandate de mine de la ArtificialEye,care trebuiau sa ajunga in 2 saptamani.

corinka 20 Jan 2012 10:25

Sunt fericita pentru ca aseara am fost la Teatrul Maghiar unde am asistat la prima repetitie cu public a unui spectacol minunat, "Hedda Gabler" de Henrik Ibsen, in regia lui Andrei Serban, pentru ca am avut ocazia sa ii revad pe Zsolt Bogdan, Imola Kezdi si Andras Hathazi, pentru ca la finalul repetitiei l-am descoperit pe Andrei Serban, "ascuns" in public, intr-un colt al salii.

iiii 30 Jan 2012 15:08

sunt happy pt ca am aflat ca Adrian Nastase a fost condamnat la 2 ani de inchisoare cu executare!

Cristina_ 30 Jan 2012 17:52

Originally Posted by iiii:

sunt happy pt ca am aflat ca Adrian Nastase a fost condamnat la 2 ani de inchisoare cu executare!

Stai linistit ca nu e hotarare definitiva. O sa faca recurs, mai e cale lunga pana in inchisoare cu executare. Iar 2 ani fie vorba intre noi e prea putin pentru Nastase.Daca Nastase la absurd face inchisoare atunci Basescu ar merita 100 ani sa fie condamnat.

iiii 30 Jan 2012 22:18

pai... sa sti draga mea, ca si 2 anishori de detentie pt un asa bastan e o chestiune serioasa! macar sa stea inchis! bag mana in foc ca anumite funduri nu ar mai sta sigure in ergomaticele de piele. intelgi ce vreau sa zic nu?

redmen 31 Jan 2012 02:02

Desi sunt tanar inca,as vrea sa prind ziua cand vreun politician (important) de pe la noi o sa stea mai mult de 2 3 luni la puscarie.Nu ca as dori cuiva sa faca puscarie,dar astia care isi bat joc de tara si de noi chiar merita.

ProfetulTau 07 Feb 2012 14:06

nam dusmani :P

All times are GMT +2. The time now is 00:48.