![]() |
sunt la mare:)))vin marti..am trecut pe la un net cafe si m-am gandit sa va salut:D
i will be back :shock: ghiocei sau viorele? :lol: |
Viorele
- Cä-mi aminteste de cântäreata de muzicä popularä Maria Ungur, la care locuia cu chirie Dana Mägdici, în vara lui 1993, când filma la "Neînvinsä-i dragostea",, si-mi spunea cä melodia favoritä a babei era aia cu: "Vi-o-re-le!... Vi-o-re-le!..." (Cu voia dumneavoasträ, era vorba de "Living on My Own" a lui Freddie Mercury, cu al säu refren: "Dee do de de!... Dee do de de!") - Deci: Freddie Mercury, sau Maria Ungur? |
Freddie Mercury,
rock sau punk? |
Rock
Rocks or stones? |
stones
un film horror sau unul psihologic? |
Unul psihologic.
(Merge si-un horror, when I'm in the mood, da' sä fie BUN.) Un film cu pietre de caldarâm vorbitoare, sau unul cu pastile pentru tântari balerine? |
niciuna nici cealalta
sebastian papaiani sau florin piersic |
cu toate ca sunt tentata sa aleg papaiani spun nu deoarece a cedat in fata presiunilor si trage telenovele(mi se pare voma)
asa ca piersic(nu ca asta nu ar fi filmat ceva) Bissinger Elena sau Ciulei Ana Maria?(argumentati) |
Originally Posted by EgOisM:
Piers Morgan sau Trace Adkins? - tonight, The Apprentice, pare-mi-se ca-i finala. |
niciunul :shock:
lost season 1 sau lost season 4? |
sesion 1
un film vazut acasa sau la cinema? |
Depinde de film, de chef si de pungä.
Drept pildä, "Momâia - Mormântul împäiatului dragon" mi l-am luat de pe torrente färä discutie, Dar "T.D.K." evident cä-l voi vedea la cinema. |
unde este mai buna o cafea?
madrid sau paris? |
La mine-acasä - ce, stiu äia cum îmi place mie sä-mi fac cafeaua?
(Scuze cä deasupra am uitat sä continuu - eram cheaun de somn.) Valentina Hassan sau Indiggo? |
madrid
un banc sec sau unul f prost? |
mda am dat raspuns la acelasi lucru cu u pitbull
|
Unul sec (desi merge si unul f. prost, dacä-i spus f.f.f. prost.)
(Las' c-am continuat eu.) Deci, ca mai sus: Valentina sau Modorcile? |
valentina
o masina sau o motocicleta? |
avion :P
role sau bicicleta? |
bicicleta
acasa sau la scoala? |
All times are GMT +2. The time now is 23:26. |