![]() |
Revăzute aseară:
Mad Dog and Glory (1993) Reign Over Me (2007) |
....
Ultimele filme au fost : Alice in Wonderland ( Bunicel ) si o porcarie totala , low budget , The Fallen Ones !
|
The Man from Earth (2007)
Un film foarte interesant despre un profesor care a trait 14.000 de ani. Actiunea se desfasoara intr-o cabana unde acesta isi dezvaluie secretul unor persoane apropiate, majoritatea fiind profesori din mai multe domenii care il testeaza prin tot felul de intrebari ce cuprind multe aspecte ale stiintei si istoriei. Printre subiectele dezbatute nu putea sa lipseasca vesnica dezbatere asupra existentei lui Dumnezeu. Jocul actorilor nu e stralucitor si sunt sigur ca unele lacune exista si in scenariu, asta daca stai sa analizezi fiecare informatie, dar per total filmul e bun. Il recomand celor care apreciaza genul de film care te face sa gandesti si sa-ti pui intrebari. 8/10 |
Deep Blue
Cel mai prost documentar pe care l-am vazut vreodata. ( daca se poate numi documentar ) |
|
|
Originally Posted by Dragomara:
da, l-am vazut si eu acum. subiect simplu, dar excelent jucat®izat. |
|
lolita 1997 - 1/10
|
The Taming of the Shrew (1967):x :x :x
|
I’m not there (2007)
Am avut ceva reţineri înainte de vizionare deoarece nu-s mare fan Bob Dylan şi, chipurile, dacă nu eşti fan, nu o să-ţi placă nici filmul... Wrong. Desigur, există anumite elemente pe care poate nu le „prinzi” dacă eşti mai habarnist în domeniu, filmul însă e mai mult decît o biografie a lui Dylan. De fapt, omul nici nu-i acolo, după cum zice şi titlul. Personajul de pe ecran nu e Bob Dylan, e Cel ce Probabil a Fost Bob Dylan, e Cel Care ar fi Putut sa Fie Bob Dylan, diferite faţete ale aceluiaşi idol, reale ori închipuite, vieţuind în universuri paralele, o „schizofrenie pe dos”, unde nu mai avem diferite personalităţi în acelaşi individ, ci personalitatea este divizată în indivizi. Astfel, citind printre rînduri, se desprinde următoarea idee: cu toţii ne schimbăm în decursul vieţii, o luăm pe un drum sau altul. Atunci cînd eşti un star, idolul a milioane şi milioane, eşti văzut prin prisma fiecărui individ în parte, lucru care, dus la extrem, determină dispariţia ta ca individ. Devii un simbol, fiind astfel modelat în funcţie de viziunea fiecăruia – alb, negru, bărbat, femeie, outlaw sau om sfînt. De menţionat şi interpretarea fenomenală a lui Cate Blanchett şi segmentul Richard Gere, cea mai originală parte din întregul film. Un film, de altfel, mult peste aşteptări... |
Originally Posted by Windom:
Du-te şi comentează, votează etc. filmul pe CineMagia - pentru puncte, glorie etc. :P |
Originally Posted by Dragomara:
La reviews am trecuta doar 1 cronică, nici de-o seringa de pleu nu-mi ajunge.:-q Tot n-am priceput eu cum e cu punctele lui Peşte anyway si decit sa ma rasplateasca cu vreo comedie romantica cu Julia Roberts, mai bine spun pas...(:| |
Lolita 1962 - 9
|
Originally Posted by movie4:
Tot ăsta mi-a plăcut şi mie, mă rog, e singurul pe care l-am văzut, şi asta după ce citisem deja cartea. :"> |
Ramin la ideea ca Lolita lui Lyne e mult mai interesantă decit a lui Kubrick, nu numai pentru ca filmul e mai fidel cartii, dar si pentru complexitatea personajelor. Personajele lui Kubrick sint reci si distante iar intreaga poveste e văzută prin ochiul analistului pragmatic. Lyne ne permite să ne apropiem de personaje şi să simţim chiar şi o doză de simpatie pentru Humbert, oropsitul sorţii. Apoi să ne ruşinăm că am putut gîndi astfel...:"> Unii...>:)
|
The Descent: Part 2
Se putea si mai bine, categoric nu a fost mai bun decat prima parte. 7.5 |
claudiu-daniel lugoj
Ultimul film vizionat a fost Did you hear about the Morgans,care a fost destul de bun zic eu.
|
The Invention of Lying 2009
Pareri: un film original. 8/10 Info: http://www.imdb.com/title/tt1058017/ |
|
All times are GMT +2. The time now is 02:16. |