![]() |
Porcarioara, porcarioara, dar cu status de cult
|
A fost scris in 3 zile. :D
|
Man with a Movie Camera (1929) a lui Dziga Vertov, cu The Cinematic Orchestra pe coloana sonoră. Revoluţionar!
|
Originally Posted by bremen1980:
Un regim cinematografic sanatos si care asigura o viata lunga. :D |
Originally Posted by Shemaia:
Tocmai vroiam să zic că l-am descărcat şi io, cândva, şi mă gândeam că tb să fie relativ scurt, având în vedere vremea în care a fost produs. Sper să-mi fac timp să-l văd deseară. |
Dupa saptamani in care nu am vazut nimic altceva in afara de LOST, Survivor si Ghost Whisperer, m-am uitat acum la....Legion. Nota mea pentru aceasta capodopera e un 2, mare si umflat. :)) Maine merg la Alice in Wonderland. Sper.
|
Originally Posted by shadowofnight:
Am văzut azi episodul din cinci martie, cel mai recent. Începe* să se transforme în telenovelă?! :( _____________ * sau începuse de mai demult? |
Episodul din 5 martie...ala in care moare tipul ala cu par alb?:D
De ce ti se pare ca se transforma in telenovela? Eu cred ca sezonul 5 e chiar bun, mai bun decat 3 si 4. Imi place ideea de 'shadows si shinies'. :P Si imi place The Book of Changes. Imi placea si de Andrea. :( Ca sa nu fiu 100% off topic: De atunci am vazut trailer-ul de la Triage. :P |
Da, la episodul acela mă refeream.
Pe mine mă enervează cartea asta de nu e adevărat: acum apare, acum dispare. Iar finalul episodului cu fantoma ce o pândeşte... nu zău!!! Şi mai ales, ei ştiu că tipul a murit, dar răsuflă uşuraţi? Come on... it's GHOST WHISPERER. :)) Ah şi ce mă mai enervează... de ce toată lumea îi spune lui Jim.... Jim? Nu mai e celălalt tip în care îşi vârî ăsta sufletul? :-? |
Pe mine m-a dezamagit episodul in sensul ca citisem undeva ca persoana care va muri va fi un personaj principal, asa ca am trait cu speranta ca il vor extermina pe Jim/Sam once and for all.:P
Da, exact, m-a enervat la culme ca l-au adus inapoi la viata in corpul altcuiva. Am fost socat cand a murit, si cred ca ar fi fost mult mai bine daca l-ar fi lasat mort...am fi vazut cum se descurca Melinda cu moarte cuiva DRAG (intotdeauna am crezut ca a trecut mult prea usor peste moartea Andreei), poate si-ar fi pierdut dorinta de a ajuta spiritele, sau poate nu le-ar mai fi vazut cum trebuie....Oricum niciodata nu mi-a placut de Jim in mod special:p. |
Nu mi s-a părut că a trecut cam uşor peste moartea ei. Apropo... episodul când a murit Andreea [de fapt episoadele] l-am urmărit numai cu fiori pe şira spinării şi pielea ca de găină.
Destul de ciudată moartea lui Jim... pentru că singurul lucru schimbat fundamental este că e doctor cu acte în regulă. Cam mare tămbălăul doar pentru atât. Revenind la ultimul episod de care spuneam, insist că finalul este prea clişeic [pentru serial în sine]. |
Originally Posted by vave:
Pey nu a trecut usor, dar mie mi-a luat mult mai mult timp sa trec peste moartea ei, deci mi s-a parut ca ea a trecut usor.:P Da, e cliseic, dar nu imi amintesc si alte momente asemanatoare...daca asta e primul/printre primele, eu il trec cu vederea, avand in vedere ca au ajuns la episodul 100. :D |
Originally Posted by shadowofnight:
Mi-e să nu creeze precedent. :)) Oricum e de lăudat câte modalităţi de morţi şi poveşti au găsit şi încă mai găsesc. Apropo, mie mi-a părut rău că a plecat Professor Rick Payne, avea nişte replici superbe. Eli, deşi e amuzant la rândul său, parcă nu se compară. |
Dorian Gray -9
|
Daybreakers. Dragut. 7:P.
|
Dupa ce anul trecut am citit cartea Zorba Grecul , astazi am vazut si filmul. Sincer eu mi-l imaginam putin altfel pe Zorba, putin mai inalt si mai slab. Insa trebuie sa recunosc ca Anthony Quin a facut un rol mare.
Scena in care vaduva a fost ucisa, m-a dus cu gandul la Malena cu Monica Belluci. Cred ca regizorul respectiv s-a inspirat de aici. De asemenea Dogville a lui Lars von Trier prezinta o poveste asemanatoare. Bubulina, a fost exact cum mi-o inchipuiam si eu, chiar mi-a parut rau cand a murit, dar macar a murit fericita, Zorba e intradevar un suflet nobil. Dupa moartea acesteia , m-am amuzat teribil atunci cand i-am vazut pe cei din sat cum i-au devastat casa. Dar in acelasi timp aveam un sentiment de ura si de scarba fata de babele alea, de curiozitatea lor amestecata cu morbiditate , cand se pregateau sa o vada pe saraca Bubulina cum isi da sufletul, ca sa o boceasca putin si apoi sa ii devasteze casa. Iar dansul de la final de pe plaja a fost sublim :D Una pentru alta un film reusit, cu personaje puternice. Filme ca asta sa tot vezi :-) 9/10 |
a walk to remember 10/10
|
claudiu-daniel lugoj
cel mai recent film vizionat au fost 2 la numar si anume:perfect stranger si the blind side.
|
Alice in Wonderland. Nu pot sa spun ca are story-line cine stie ce, dar efectele si actorii fac multe. Desi imax-ul nostru e cam slabutz (mai ales subtitrarea aia pe mijlocul ecranului si dubla, noroc ca nu am nevoie) ma bucur ca am vazut si Alice si Avatar si mai urmeaza :D
|
The White Ribbon
Un film destul de greu de urmarit, un numar mare de personaje si o atmosfera glaciala. Nu prea m-a prins. Nu cred ca sunt facut pentru astfel de filme. Prefer dinamismul din Un prophete. |
All times are GMT +2. The time now is 02:05. |