![]() |
E ca-n 'Ocolul Pamantului...' - eu am fost c-o zi mai devreme. :D
|
Wow, si mai tare!!! :D
|
Adevarul e ca mi-e dor de IMM. :D
|
Si mie.
|
am revenit
Originally Posted by Judex:
buna,ce mai faceti?am revenit si sunt inca printre voi!ma bucur si vreau asta pentru mult timp , mai ales ca am trecut prin perioade aiurea ,in care chiar de risc.am consumat alimente neiregula posibil otravite si nu prea mi-a fost bine,acum s-a mai ameliorat situatia si doresc de azi inainte sa fie inregula peste tot alimente si toate celelalte produse.vreau sa se termine mai repede perioada urata.o alta veste este ca tocmai m-am inscris la doctorat,insa vreau sa iau la locurile de buget si nota 10 sa iau si bursa.sa de-a domnul.ce sa va mai spun.vreau sa traiesc ,vreau sa fiu ok ,vreau sa manac alimente inregula fara alte substante nocive si fara a imi pune viata sau sanatatea in pericol.dar cu siguranta aceasta situatie se va rezolva curand,vreau si inclusiv de azi.si sa pot manca cu incredere.sa mi se doreasca binele.ok mai vb |
hale, greşit:D. e mai degrabă vorba de un doctorat în analfabetizare. masteru' cred că a fost în alfabetizare!
|
Cu cine vorbesti, Paule...?
In rest... WELCOME HOME, I.M.M.!:) :D >:D< :-* :x Ur da best!!!<:-P O) :-h :-bd <:-P |
Irene, noi ti-am dus lipsa, topicul "Vreau sa fiu actrita" a fost sec fara tine.
Dar, n-am inteles, care-i treaba cu mancarea otravita? |
Originally Posted by Pitbull:
lu' mesaju ăla a lu' hale de dispăru' d-aci. |
M-am prins.
Vezi, nu e bine sä vorbesti cu stafiile mortilor... Sunt imateriale, se risipesc rapid. Ba în locu-i, hai mai byne S-o cinstim cum se cuvyne Pe Irene cea Marlyne! |
stai că eu de abia acu citesc topicu'. am ajuns la mesajul 262. mai am până ajung la zi.
LE. mai am 49 de pagini. şi eu care credeam că nimeni nu îi poate egala pe Twain, Hasek sau Caragiale. Be aware: ei trăieşte şi se înmulţeşte. din păcate. |
Originally Posted by paul_aramis:
La modul cel mai serios, nu consideri că ai putea să-ţi găseşti altceva de făcut decât să citeşti atâtea mesaje? |
Originally Posted by Anxious_Schizoid:
tot serios, nu. din păcate toate cărţile mele sunt acasă, iar topicul ăsta e numai bun pentru a şterge stresul unei zile de muncă. n-am mai râs cu atâta poftă ... parol, monşer! |
măi imm-ule, da' la pariu că ştiu te-ai dus? că pun pariu că-i terminai pe ăia d-acolo pe toţi!
|
Originally Posted by Anxious_Schizoid:
|
RED ALERT!!! RED ALERT!!!
Cineva vrea s-o omoare pe I.M.M., sau mäcar sä-i steargä memoria! Am vorbit acum cu ea pe messenger, si iatä ce mi-a spus (convorbirea e reprodusa aici cu acordul si la rugämintea ei - vedeti ultima parte): IMM: buna IMM: asa-i IMM: ai memoria buna Pitbull: Vezi ca stiu? IMM: nu mAI uitat Pitbull: Eu sa te uit pe tine?!? Mai curand AS MURI! IMM: eu am avut o perioada mai asa Pitbull: O perioada mai asa? IMM: mi s-au otravit alimentele si m-am chinuit cu mancarea de ceva luni .dar acum gata vreau sa se inceteze sigur s-a terminat si pot manca linistita IMM: de oriunde doresc IMM: Pitbull: Cine ti le-a otravit, C.I.A. sau F.S.B.? IMM: nu stiu IMM: nu ca politia a fost ok ,am mai fost salvata din unele situatii ca a fost politia prin prejma Pitbull: Sa vedem... Cine avea interes sa te lichideze... Pitbull: Ai fost si tu martora la discutia lui Geoana cu Vîntu? IMM: IMM: poate niste fete ceva nu stiu dar sigur scap si supravietuiesc ca si alta data cu,m am trecut peste orice IMM: nu stiu habar nu a IMM: m cine ce si cum Pitbull: Cred ca stiu... IMM: dar a fost super tare daca pana oriunde ma duceam era aceasi poveste ,supermarchet IMM: in buc ,in afara buc etc Pitbull: Tu ai condus echipa de securitate care a pazit alegerile, si esti singura care poate dovedi ca P.S.D.-ul a fraudat mai mult decât P.D.L.-ul. IMM: de asta nici nu am mers la sora,insa cand am fost pe vara la aoi mei acelasi lucru .am fos IMM: t la constanta la fel, Pitbull: Asta vara...? IMM: da intrasem si in spital de la niste mici dar tot am scapat IMM: IMM: insa am mai uitat Pitbull: Deci n-are legatura cu alegerile... Pitbull: Cred cä stiu. Pitbull: Cui ai mai spus ca la tine e lista cu toti membrii conspiratiei de asasinare a lui Kennedy? IMM: am fost la constanta si stiu ca a fost la fel pt mare chiar stateam cu teama de a intra in mare ,sa nu adorm sau sa mi se faca rau pe acolo IMM: Pitbull: Da, e clar. IMM: eu har nu am de nimic Pitbull: Si lui Jackie Onassis ii era frica sa intre in mare IMM: mai ales ca am incput sa si uit IMM: nu stiu care e fraza IMM: din ce cauza IMM: etc Pitbull: Sau, poate e vorba de ascunzatoarea secreta a lui Hitler din America Latina...? IMM: ma cam chinuisem IMM: dar acum sigur a incetat IMM: trebuie sa inceteze IMM: nu stiu Pitbull: Stiu eu dac-o sa inceteze...? Mai tii minte cand mi-ai dat ciuperci la gratar, in "80"? IMM: nu IMM: adica? Pitbull: Era in septembrie, 2006 Pitbull: La un forumeeting cinemagia IMM: asa si cei cu asta?atunci cred ca erau in regula mancarile Pitbull: Nu erau IMM: sau ce putin nu ca acum pe fata Pitbull: In fiecare ciuperca era cate un microfon. A doua zi, numai microfoane mä cäcam IMM: Pitbull: Si te-au auzit când mi-ai spus mie codurile nucleare ale Chinei. Pitbull: E clar, sunt spioni chinezi IMM: IMM: m-as mira IMM: numai tot noi sa nu ne facem rau unii altii,adica ori se joaca cineva cu mine ,ori poate chiar vrea cineva sa scape de mine,poate vreo sotie ,mama,concurenta geloasa de fapt nu stiu cu cine am mai interactionat Pitbull: Cui ai mai spus numerele conturilor lui Ceausescu din bancile elvetiene? IMM: dar nu mor eu asa usor ca doamne doamne ma iubeste si ma salveaza ajuta ,ocroteste de fiecare data IMM: Pitbull: Razi tu razi, Harap-Alb, da' nu-i de gluma! IMM: cumancarurile astea am inceput sa si uit IMM: asa lent Pitbull: Fii atenta: Pitbull: am solutia. IMM: acum inca este mai buna mancarea ,la inceput era mult mai agresiva si faceam intoxicatii acum au lasat-o mai moale ,mai lent Pitbull: Intra acum pe forum, si povesteste tot ce mi-ai spus mie. Si se rezolva! IMM: insa trebuie sa incetez IMM: inceteze IMM: si sa ma lase in pace Pitbull: Sa incetezi, sa inceteze - tot aia IMM: pai poti sa postezi tu IMM: si sa vina cu solutii Pitbull: Posteaza tu, altfel vor crede ca eu am inventat totul sa sa fac forumul mai interesant IMM: daca pot Pitbull: Stai ca-ti dau linkul acum IMM: nu prea am chef sa mai repet inca o data IMM: oricum sigur s-a rezolvat ttrebuie sa se rezolve Pitbull: Nu repeta, scrie cu alte cuvinte IMM: trebuie sa foiu bine IMM: trebuie sa fiu bine IMM: Pitbull: Nici "foiu" nu suna räu. IMM: de la tastatura IMM: pai poti tu sa postezi,eu daca e intru doar sa salut atat Pitbull: http://www.cinemagia.ro/forum/showth...87#post1473387 Pitbull: OK, intra si saluta IMM: pai vad ca este postat IMM: cu alimentele IMM is typing a message. IMM: inseamna ca m-am descarcat mai demult |
Da, povestea cu alimentele e veche.(:| Vrem ceva nou.
|
Originally Posted by Lived_memories:
|
Originally Posted by corinka:
pai ceva nou incepe dupa ce se termina faza asta cu alimentele crede-ma si eu vreau sa se termine cat mai repede si sa pot sa va povestesc ceva nou mai frumos ,de bine .de ex. ca ma casatoresc cu un fat -frumos ,ca am o rochie cu trena lunga si frumoasa ,ca am o copil, famile etc frumos armonioasa,ca voi fi santatoasa si voi trai mult si bine alaturi de cei dragi,ca noi toti vom avea o lume mult mai buna si vom trai mai bine ,ca vom prospera si ne va fi cel mai bine.etc.si mie mi-ar placea sa va povestesc asa ,. insa sa se termine mai repede faza cu alimentel si cu siguranta nu va mai fi nimic rau ,ce mai poate fi mai rau de cat cosmarul asta de perioada pe care l-am trecut cu bine pana in final.?doamne ajuta si sa avem o iata mai frumoasa si prospera! |
de acord cu alimentele ca e rele dar ce zicetzi de fluoridarea apei ??? dr. Strangelove a atras atentia inca acum cateva zeci de ani ca se incearca contaminarea la "our precious bodily fluids" si voi stateazi si va radeatzi ca proshtii acuma coco sa vad eu ce va facetzi k ne omoara astia pana in 2012 k sa nu suprapopulam arcele care vor trebui sa ne poarte dupa explozia solara am vazut eu aseara s-a dat si la cinema ba eu zic sa va trezitzi odata k va ia mama draku daca nu faceti ceva nu vedeti k a iesit basescu iar asta nu va ridica nici un semn de intrebare ?
|
All times are GMT +2. The time now is 08:08. |