![]() |
Personajul atat de mediatizat: Becali Gigi.
|
http://www.cinemagia.ro/filme/braindead-7875/
comentariilea la pagina filmului braindead. se pare ca nu mai e un mit. 90 % dintre romani s-au nascut batuti in cap. |
ma enerveaza ingrozitor fratele meu mai mic (13 ani) care umbla dupa mine si inregistreaza tot ca un papagal ca pe mai tarziu sa zica la toata lumea si la parintiX( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
|
Userii care îşi fac cont şi apoi iau toate topicurile la comentat, chiar dacă sunt moarte şi îngropate...
|
Originally Posted by dragonfly_drk:
this. mai ales la sectiunea horror:| |
ma enerveaza ingrozitor taranii care se dau cu deodorant peste transpiratie.
|
Astazi am dat de inca un specimen care se crede mare cinefil dar face urmatoarea afirmatie, cand i-am dat trailer-ul de la fright night ( 1985 ) spunandu-i ca e un film bun.
Acesta a spus ca nu va urmari filmul pentru ca e vechi iar filmele vechi sunt proaste. De ce am eu norocul sa dau tot de astfel de specimene? |
stai linistit, chucky, nu dai doar peste astfel de "specimene" si nu doar tu intalnesti asa ceva, mie pe zi ce trece mi se face creieru` doxa de astfel de "perle".... asta e ce ma enerveaza astazi (si nu numai, dar ca sa fiu pe subiect) :|
|
pai copilasi dragi....
nu mai vorbiti despre filme cu toti ... si daca dau perle... postati si voi pe forum sa radem si noi ce naiba :P |
Ma enerveaza ca contributiile mele la sectiunea wiki se aproba ingrozitor de greu.
|
... sau deloc. Eu am renunţat. :)
|
ma enerveaza de mor agaricii care posteaza peste TOT pe site-ul asta, numai ineptii de genu : x e un actor foarte bun, mi-a placut in nu nu stiu ce film!
sunt cateva personaje care scriu aproape peste tot, ba la actori, ba la filme, ba la stiri etc... |
Ma amuza ingrozitor cei care nu au simtul penibilului. :))
|
Îi detest la culme pe cei care nu se ţin de cuvântul dat... mai ales când din cauza lor nu mă pot ţine nici eu de promisiunea făcută. X(
Every day you learn something new. :-S |
Aparent, ne mai asteapta o mini "apocalipsa" pe 27 septembrie anul asta. Cica, cometa Elenin s-ar pune intre Pamant si soare si vor fi 3 zile de intuneric=)) .
Cate "apocalipse" mai prind in viata asta? M-am saturat ca pe orice site intru sa vina unu cu Apocalipsa:| |
Originally Posted by chuckyfan:
Poate vine si Michael Bay cu Apocalipsa.Eventual ii face o continuare in care se unesc Bad Boys cu Transformers sa opreasca cometa.=)) |
Bruce Willis a salvat de destule ori situatia,mai tre sa lase si pe altii,nu? :)
|
Eu unul raman de parere ca Apocalipsa va veni cand Chuck Norris va pleca:)
|
Originally Posted by ghost90:
Absolut! Trebuie sa aiba si povestea ceva fresh in ea pana la urma.O alianta Bad Boys-Transformers ar face ravagii iar daca tot nu ar reusi sa distruga cometa atunci Transformerii,cu tehnologia lor avansata ar putea sa se intoarca in timp si sa ii aduca pe baietii de la Pearl Harbor sa le dea o mana de ajutor,cu tot cu vapor daca e nevoie.Deja daca mai stau 30 de minute scriu eu cu mana mea scenariul si i-l trimit lui Bay. Ca sa nu fiu total off topic o sa zic ca ma enerveaza in magazinele de haine cand sar pe tine vanzatorii cu : Va pot ajuta cu ceva? Daca vroiam sa ma ajute cu ceva,intrebam,insa IQ-ul lor nu le permite mai mult. |
Originally Posted by Kriss_Kringle:
Pe mine, din contra, ma enerveaza cand nu te baga in seama vanzatorii, ba mai sunt unele pipite care vorbesc linistite la telefon si te ignora complet - nu ti se pare mai normal sa te intrebe daca te poate ajuta cu ceva decat sa nu te vada?! Mie una, da, mi se pare normal si politicos. |
All times are GMT +2. The time now is 13:50. |