Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Sunt fericit/a pentru ca... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95657)

iiii 15 Nov 2011 16:23

acasa sa bei tu draga, ca pensionarii
eu ma duc in centru :D

aniela07 15 Nov 2011 16:36

lasa ca ajungi tu la varsta mea :P :))

iiii 15 Nov 2011 16:37

nu sunt departe relax :D si atunci cred ca tot in cluburi sau localuri/cafenele am sa fiu!

chuckyfan 19 Nov 2011 21:33

m-am hotarat sa-mi las parul sa creasca. sa fiu singurul pletos din albumul de la finalul liceului:D

Presedintele 22 Nov 2011 03:04

Sunt fericit pentru ca nevasta-mea m-a anuntat ca-mi face o fetita. :)

robbiex2 22 Nov 2011 19:47

Ce draguuuuuuuuuut ! :)

Presedintele 23 Nov 2011 01:11

Esti mandru de tine, cocalare? :-&

Cristina_ 23 Nov 2011 11:30

Originally Posted by Presedintele:

Felicitari! Multa sanatate iti doresc tie si familiei tale!

Presedintele 23 Nov 2011 11:44

Danke, danke! ;)

paul_aramis 25 Nov 2011 06:04

Originally Posted by Presedintele:

iară?

aniela07 25 Nov 2011 08:50

Sunt fericita cand ma duc la banca si-mi zic aia ca de fapt mi s-a micsorat rata. :-O
Incep sa ma gandesc serios daca nu cumva chiar vine sfarsitul lumii in 2012.

rvn 25 Nov 2011 08:58

Originally Posted by aniela07:

Sunt fericita cand ma duc la banca si-mi zic aia ca de fapt mi s-a micsorat rata. :-O

da? eu zic sa nu te bucuri prea repede. iti dau un sfat: verifica rata dobanzii si comisionul de administrare a creditului. s-ar putea sa ai o surpriza de-aia care te va face sa postezi in topicul opus.
p.s.: niciodata n-o sa ai din partea celui care te imprumuta vreo facilitate. daca el iti spune asta, inseamna ca sigur isi recupereaza pe alta parte, bonusul oferit.

aniela07 25 Nov 2011 09:19

iti dai seama ca am verificat. nu s-a marit nimic. nici un extra comision. eu initial am crezut ca e o greseala pe internet banking. si m-am dus la ei sa ii intreb ce si cum. au facut ei nush ce calcule smechere si au ajuns ei la concluzia ca rata se micsoreaza. le-am cerut si lista cu rate pe urmatoarele luni semnata, stampilata, etc. nici un comision in plus, nici un comision marit. toate sunt la fel. doar ca platesc mai putin.

daca eu ti-am spus ca vine sfarsitul lumii...

rvn 25 Nov 2011 09:29

e foame mare in sistemul bancar, draga. este imposibil sa fie asa cum te-au balmajit ei.probabil, la un moment dat, o sa existe o justificare pentru "marinimia lor".

calculele smechere nu se fac niciodata in interesul clientului, naiv sa creada chestia asta, ci al bancii, asta cred ca e regula sfanta pentru orice bancher.

iiii 25 Nov 2011 09:35

aniela.... asculta la revene ca stie ea ce zice... si ce gateste evident :)

ma enerveaza ingrozitor , persoanele care , atunci cand ratb-ul/ metroul ajunge in statie , exista oameni care stau langa usa, dar nu coboara la statia urmatoare , si raman acolo, si abia reusesti sa cobori din masina/metrou.

aniela07 25 Nov 2011 10:14

eu chiar cred ca astia mi-au micsorat rata. ca nu mai era nimic aditional si stiu ca m-am uitat cu atentie. o sa va tin la curent daca se mentine asa sau creste ceva.

LE: tocmai m-am interesat la cineva care stie cum sta treaba in domeniul bancar. si mi-a zis ca intr-adevar s-a micsorat rata asta suplimentara la toata lumea. nu sunt singura fericita, mai sunt cativa :D

iiii 25 Nov 2011 10:25

vezi sa nu fie o ciumecie de aia specifica bancilor :D sa platesti 2-3 rate mai mici , si a 4-a rata sa iti bubuie portofelul

aniela07 25 Nov 2011 10:32

nope. e vorba de o singura rata mai mica decat ar trebui. restul au ramas normale. dar si asta e ceva ca eu ma pregateam sa pun departe aproape 600 de euro si imi rodeam unghiile cand vedeam cum creste euro ca un nesimtiti ce este. si acum trebuie sa pun deoparte pentru decembrie doar 430 de euro :D eu, fericita! asa ma duc in vama de 1 decembrie he he he. imi permit obraznicii...

iiii 25 Nov 2011 10:48

ieeeee
iauzi iauzi
pai vezi ca eu cunosc oameni care au fost in vama iarna, si believe me ca nu e nimic spectaculos. totul e pustiu, toate localurile inchise, rar vezi un om, si daca mergi pe plaja... bate un vand te paralizezi acolo.
mai bine tstrangi banutu si dai o raita la munte

aniela07 25 Nov 2011 11:01

pai tocmai de aceea vreau sa ma duc in vama iarna.

la munte nu vrem sa mergem pentru ca o sa fie cu siguranta imbulzeala. dar poate ne intoarcem pe la munte din vama ca drumurile din partea aia nu ar trebui sa fie chiar asa de aglomerate. iar noi nu avem probleme cu dormitul in masina asa ca nu eliminam muntele din optiuni. o sa vedem. dar eu in vama iarna, chiar vreau. macar o singura data. :D

All times are GMT +2. The time now is 11:20.