![]() |
(...), utilizatorul Ipu, departe de a fi extremist de dreapta, este anti-creștin, sau dacă vrei, satanist și cât se poate de stângist! Extremiști de dreapta sunt cei care au masacrat, cu acordul lui Hitler, tineri legionari îndoctrinați, în septembrie `39 și în ianuarie `41. Am argumentat la „Istoria - adevăr sau minciună?” caracterul profund de stânga al mișcării legionare.
Originally Posted by Ipu:
|
te rog sa editezi inceputul postului, altfel il voi considera atac si-l voi sterge
|
Acum e bine, Ștefane?
|
foarte, multumesc
|
Gloria, întrucât nu pot răspunde acolo unde m-ai luat peste picior fără ca eu să te fi provocat în vreun fel, îți reamintesc aici că în lume au existat multe personalități care se refereau la ele însele la persoana a treia. Iulius Cezar o face în Commentarii de Bello Gallico, Charles de Gaulle o face și el în numeroase rânduri în public, secolul trecut. Pentru corecta ta informare, utilizatorul Ipu se referă la el însuși atunci când scrie despre sine la persoana a treia.
|
Glo, te rog, când treci pe-aici, nu uita sä aduci încoace mesajele alea nimerite aiurea în "Offtopic Asylum" - cä uite, necazurile nu mai contenesc.
|
Eu nu m-am supărat, dar nu puteam să-i răspund Gloriei la azil, pentru că acolo noi nu putem posta în mod direct.
|
Gloria, am șters toate mesajele care trimiteau la alte postări care între timp au fost mutate unde trebuiau să fie. Ar mai rămâne cele de mai sus (#2059 - #2062). N-ai putea să le trimiți când ai vreme la rubrica „Bannari, debannari, drame & telenovele”, ca să fie în continuarea observației tale căreia îi răspund? Mulțumesc anticipat.
|
Am deschis in cafenea sectiune Just For Footbal de ce sa mutat la Loc de dat cu piciorul ????
|
pentru ca topicul despre fotbal este loc de dat cu piciorul
|
LOOOOOOL =))
PS Scuze, Stefan, pentru iesirea de vineri. ;) |
Care-i faza la Cel mai bun film romanesc? Ca am devenit curios. Keep l-a aprobat pe ALS in legatura cu o chestie, pentru ca apoi, in citeva secunde, sa-l aprobe pe altu', quote-ul lui ALS disparind in neant.
Si-a schimbat parerea omul sau care-i faza?:-? |
Un altul... :D
|
Originally Posted by Windom:
nu, acolo initial l=am citat pe als apropo de "secvente", zicand "la fel cred si eu", apoi am gasit o postare mai veche de-a mea, pe vremea cand aveam nickul "proletar", postare pe care am folosit-o acum in scopul de a demonstra ca si atunci aveam aceeasi parere:) |
Originally Posted by BJBlazkowicz:
Înţeleg că în timpul tău liber îţi accesezi contul ca să vezi dacă nu ai uitat parola ;) , da'să mor io dacă pricep de ce postarea asta stă pe forum de aseară de când ai citit că ŢI-am RECLAMAT-O (tu fiind moderatorul ăla "grozavu'" care am profeţit eu că va fi ales la secţiunea Foto?!) Dacă ai uitat, deja alfabetul roagă un coleg să-mi scrie, după vom decide ce vom face mai departe. PS: între timp promit să mă interesez despre cursurile de alfabetizare.:"> |
Nu este deloc un repros, insa aici am considerat ca este cel mai bine sa postez:
se poate sa stergeti comentariile lasate de fomisti pentru reclama ? http://www.cinemagia.ro/stiri/batman...-cinema-15458/ la aceasta stire sunt cam 5 comentarii de acest gen.. |
neata, dragii mei!
mi-au fugit ochii pe Top Filme Ultima Luna Cinemagia (intamplator) si minune: LOC 1: Prince of Persia: The Sands of Time Prinţul Persiei: Nisipurile timpului PREMIERA 28.05.2010 VOTURI: 1.118 NOTA: 8,33 Asta nu e neaparat un repros, desi e un fel de Zona Crepusculara, ci mai degraba un strigat de disperare si o implorare pentru oaresce explicatie (daca exista). in caz ca observatiile mele sunt pertinente: 1. se voteaza dupa trailer? 2. sunteti de acord cu asa ceva? 3. sa fie o greseala de sistem? 4. daca e vreo subtilitate si nu e secret de stat, va rog luminati-ma! multumesc anticipat. |
Dupa ce votez un film se actualizeaza nota filmului ?
|
intrucit userul emilian floares si-a inkis topicul (lasindu-si, fireste, placerea unui ultim comentariu), ma vad nevoit sa postez aici comentariul care ii era destinat:
sa-nteleg k non-regizorul care este 'e. floares' se-ndoieste k als = critic de film?? hm, se vede k 'scoala' pitbull a functionat... din fericire, exista multi altii (care n-au auzit de e. floares & de mentorul sau) care considera k als e un critic cu greutate - unul dintre ei fiind kiar ctp... B-) |
Să mori tu?! :-O Dacă nu vii cu o listă de peste 500 de semnături care să confirme asta, nici că te cred! :P :P :P =))
PS: o avea multe defecte Pitbull - ca majoritatea dintre noi, de altfel - însă una dintre marile lui calităţi e faptul că nu s-a lăudat niciodată singur. PS1: Dacă ai realiza cât eşti de penibil te-ai ascunde în cea mai adâncă vizuină şi n-ai mai ieşi până şi ultimul cunoscut şi-ar da obştescul sfârşit, deci nu ar mai avea cine să te recunoască. :|:(( |
All times are GMT +2. The time now is 01:16. |