![]() |
Arata foarte promitator. Cinemaniacule stii ceva de el?:D
|
stiu de cele 3 filme facute, dar inca nu am vazut nici unul dintre ele
good reminder, though :D |
Pitch Black (2000) - Intuneric total..
Paradoxal, n-am adormit, da'nici că m-am "spăriet". :P Vin Diesel :"> :x |
Hachiko: A Dog's Story (2009)
Un film decent pe toate planurie. Emotionant. |
21 (2008)
Deja vu, timp pierdut etc. :D |
Up in the air - overrated. Singurul lucru cu care am ramas de la filmul asta este Vera Farmiga si al ei profund cinism. Un 7, cu indulgenta.
Being John Malkovich - dement. Charlie Kaufman ( Confessions of a Dangerous Mind, Adaptation, Eternal Sunshine of the Spotless Mind, Synecdoche, New York) cred ca este unul dintre cei mai buni scenaristi ai ultimilor..nu stiu..20 de ani (?), iar Malkovich unul dintre cei mai buni actori ever, dar care, din pacate, nu a jucat in filme pe masura talentului sau. |
Conte d'automne (1998) - Poveste de toamna
Cel mai mult am apreciat scenariul şi imaginea. Şi asta pe bună dreptate. ----- L.E. Kamataki (2005), de ăsta uitasem. :"> |
|
transsiberian - 8
|
From Paris with love - 7.5 , Travolta prin Taking of Pelham 123 si acest film, s-a reinventat pe sine. De la Face off incoace nu a mai facut nici un rol grozav intr-un action movie,(poate doar in Ladder 49) dar aici se intrece pe sine B-) Pierre Morel e intradevar "noul Jhon Woo''. Daca v-a placut From Paris with love trebuie sa vedeti si Taken, cu un Liam Nesson exploziv;)
Daybrakers 7 - daca v-ati saturat de vampiri efeminati gen Twilight, trebuie sa vedeti Daybrakers. Nu se da in laturi de la nimic, personaje puternice, arme (in special arpalete) pe masura, si o vanatoare continua dupa mult ravnitul human blood si dupa un antidot in care sta speranta omenirii. Impresionanta este ''fabrica de sange", unde oameni erau tinuti in viata doar pentru ceea ce le curge prin vene. |
The Hurt Locker (2008) - tocmai ce l-am văzut aseară, ca azi dimineaţă să aflu că a luat câteva Oscar-uri. Din punctul meu de vedere e un film de nota 6, notabil mi s-a părut într-adevăr scenariul, pe alocuri realizarea a fost jenant de nerealistă, sau jenantă pur şi simplu, de exemplu scena cu maşina aia capcană de la sediul UN. :D
|
Tot stau si ma intreb cum de a dat PRO TV-ul un film atît de recent, înainte chiar de premierea sa la Oscar.:-? E o situatie fara precedent...
|
Originally Posted by Windom:
Oricum, m-am tot gândit azi-noapte la Oscaruri, eram mai mult decât convinsă ca va lua Avatar, filmul pe care încă nu l-am văzut. |
Originally Posted by Windom:
da, dar, din cate am inteles, The Hurt Locker a fost distribuit si pe un dvd scos de Gazeta Sporturilor. asa ca valoarea sa de piata era foarte scazuta. cat despre flerul pro tv-ului, de apreciat:) |
Plus ca e din 2008...are 2 ani...
|
In primul rand Pro Tv a difuzat asa recent The Hurt Locker pentru ca nu va aparea la cinema in Romania .
|
Strangers on a Train
Un thriller de exceptie in care sunt regasite elemente de suspans specifice lui Alfred Hitchcock. In linii mari, este vorba despre un plan al unei crime pus la cale de Bruno Antonhy (Robert Walker) in care este implicat fara sa vrea si profesorul de tenis Guy Haines (Farley Granger). Firul evenimentelor este bine inchegat. Un film care completeaza filmografia maestrului Alfred. Nota 8/9!
|
|
+
Pascali's Island (1988)
Ben Kingsley :x :x ;;) |
Într-adevăr un film de Oscar.
El secreto de sus ojos (2009)
:x :x :x :x :"> :"> |
All times are GMT +2. The time now is 12:12. |