![]() |
Originally Posted by paul_aramis:
esti sweet, chiar asa e, ii raspunsesem lui Coco Coco(rina) mai bine da mailu' tau sa-ti transferez Charlotte et son Jules, ca nu e bine sa pun pe forum, e cam ilegal, you know....mp |
Originally Posted by illotempore2002:
Nu stiam ca e prietena ta ,Corinka, ati inceput sa va faceti clone si va certati singure cu voi inseva?;) Paul,ti-am facut ceva? "maniaco"...continua sa jignesti, esti aproape de bannare ! EU nu te bag in seama pe tine. B-) Never ever.:)) |
tot e bine ca nu ramane nici o replica a mea la care sa nu raspunzi....asta se numeste ca nu ma bagi in seama, dupa mintea ta? hai, du-te si ia-ti pastilele de nervi, calmantele si mai stii tu ce....
|
Originally Posted by illotempore2002:
|
jos pălăria, adevărat site de intelectuali!
nu e de ajuns câtă bălăcăreală e între useri "reali", mai trebuiesc inventate şi clone. că de nu se ştie niciodată unde te scoate o chestie de asta şi trebuie să rămâi cu "onoarea nepătată" la final. că poate dom' mitică nu e în stare să o "repereze". până am dat peste voi, ziceam că nebunul ăla de pe roinsua e culmea (înainte fusese pe romanilachica..., da' l-au "interzis" acolo şi au rămas doar agramaţii =)), majoritatea) certurile cu ăia de pe paginaloter... sunt certuri de grădiniţă ia ziceţi, vă distraţi, vă distraţi? că eu unul da!
Originally Posted by Pauline Kael:
da' n-am zis nimic de tine personal! vorbeam la modul general. PS mulţam doamne, că mi-s inginer! |
@PK
nu ziceai mai devreme ca nu te intereseaza banarea mea? :-O p.s. imi place cum imi urmaresti fiecare miscare, respiratie, cuvant, cata pasiune pui in relatia conflictuala cu mine, nu ai iubit-urat in viata ta pe cineva in halul asta, nu-i asa, baby? esti cu ochii pe mine ca pe o butelie de diamant (nu sunt lipsita de modestie dar efectiv asa ma tratezi) :P |
Ce autoperceptie gresita au unii despre ei insisi..e patologic. Ignore.
|
Originally Posted by paul_aramis:
|
Cool!
p.s. Uite vezi, stii sa fii si cuminte! Bravo, ai invatzat sa sezi! :P |
Paul, te las sa te distrezi in continuare.:)
|
Originally Posted by Pauline Kael:
trebuie să mă lămureşti că nu pricep ... |
Prin PM.:D
|
Nu sunt prietena nimanui si nici nu visam ce-o sa declansez printr-o simpla joaca! Imi pare rau. Acum nu spuneti ca am cinspe fete si ca am vrut sa provoc, pentru ca nu aveam de unde sa visez ce-o sa iasa. Speram ca macar o sa incetati.
Rog pe toata lumea sa ma ierte, eu am fost ticaloasa care a facut movila de paie, habar n-aveam ca vor incepe altii sa se joace cu chibrituri! :(( |
Originally Posted by corinka:
nu uita benzina! |
deci Corinka, ne pare rau, dar meriti o pedeapsa.
Paul, ce propunere ai in sensul asta? eu propun sa vada 10 filme pana la sfarsitul saptamanii si sa ni le povesteasca in detaliu, cap-coada, cadru cu cadru. hm? nu, ca asta s-ar putea sa-i faca placere. ma mai gandesc. |
Fiti fete cuminti! :|
|
ciao
lasa-mi te rog id tau k vreau sa mai vb,:-*
|
|
Bump!
Topicul asta isi are locul alaturi de "Ce trebuie sa fac ca sa devin regizor?" |
Gând la gând cu bucurie!
Originally Posted by Pitbull, at 18:56, so virtually at the same time with Judex:
|
All times are GMT +2. The time now is 08:51. |