![]() |
Nu vreau sa fiu carcotas, dar cine? Eu n-am auzit de Andy Whitfield. Cand am vazut stirea cu a murit Spartacus m-am gandit instant la Kirk Douglas si mi-a parut foarte rau, pana am rascolit putin net-ul ca sa aflu ca era vorba despre un necunoscut. O fi avand el meritele lui si e pacat ca a murit atat de tanar, dar sa nu exageram.
|
Originally Posted by Liviu-:
Acelasi lucru l-am crezut si eu .Ma si gindeam ca s-a dus mosu'pe copca dar inca se tine bine.Mi-am amintit ca am citit ''Banii '' cartea scrisa de Martin Amis in 1984 . Amis asta a cochetat si el cu lumea filmului si a turnat un sf numit ''Saturn 3 '' in care a jucat si Kirk Douglas. In carte ,Amis face o bascalia totala de K.Douglas ,un bosorog care cere sa-i aduca aia gagici cu avionul in timpul filmarilor .Un scenarist se razbuna si schimba rolul lui Douglas in asa fel incat acesta sa ajunga din gigolo ,un bosorog impotent batut mar de o gagica pentru ca n-a putut sa faca sex cu ea .Pasajul e mortal :'' nu era vorba sa si-o scoale ,nici macar nu si-o mai gasea cind se uita in chiloti.......:)) '' De fiecare data cind citesc ceva despre Kirk Douglas ma duce gindul la bataia pe care i-o aplica panarama aia in cartea lui Amis. http://www.youtube.com/watch?v=NENxIu02bvg |
Originally Posted by Liviu-:
|
deci ma enerveaza ospatarii nesimtiti
|
Simplu: nu laşi bacşiş, iar dacă asta nu e de ajuns... vorbeşti cu un superior. :)
|
aaaaa pe mine ma enervau ca veneau greu, lei mai ceream 1 bere si venea dupa 10 minute.... si cand cer nota, vin peste 10 min, si cand sa aduca restu inca 10 minute. tragerea asta de timp ma seaca
|
Hehe... ştiu cum este să tot aştepţi. Norocul meu că sunt ardeleancă şi am în sânge răbdarea asta pe care, cum e şi normal, o mai rătăcesc din când în când. :P
|
viteza la net ...
|
Treceam azi prin centrul Bucurestiului si eram agresat vizual de o turma de liceene.Fetele aveau niste fustite pestrite (noua uniforma a nu stiu carui liceu) foarte scurte.Ori si le-au modificat ele ca sa-i bage in boala pe trecatorii nevinovati ori vreun croitor libidinos a scurtat 15-20 cm din materialul uniformei. O sa se lase cu bataturi si de vina este ''sistemul de invatamint'' din Romania. Rusine domnului Funeriu:D
|
azi am mai dicutat cu unu' care-mi spune:
"Am vazut un film, dar nu mi-a placut pentru ca asa ceva nu se poate intampla in realitate." Ma exaspereaza genul asta de oameni. Pai, daca vor realitate de ce nu se uita la documentare? |
Originally Posted by chuckyfan:
|
ma enerveaza cum de unii colegi de la lucru nu lucreaza si lasa pe spatele meu toate lucrurile grele iar la plata salariului sunt primii
|
pe mine ma enerveaza iarna,ma deprima foarte tare...
|
ma enerveaza perioada 10:00 -18:00 din zilele: luni, marti , miercuri, joi , si vineri
|
si pe mine ma enerva dupa amiaza cand eram la scoala
|
Originally Posted by aura_iolanda:
sa sti ca era nasol sa te trezesti la scoala (:| (:| (:| |
Personajul Oana Zavoranu pe care Antena 1 continua sa invite la emisiunea lui Dan Capatos>:)
|
:))
|
Ma enerveaza Maruta si emisiunea lui de doi bani, cu toti invitatii gen Pepe, Liviu Varciu & co.
Vai, dar nu-l mai suport. Imi vine sa sparg televizorul cand il vad. |
Originally Posted by andreeeeeeea:
|
All times are GMT +2. The time now is 15:35. |