![]() |
:)) asa ca Cristina_ :) bine zis, dar cred ca ne enerveaza pe multi acest lucru
|
Pe mine ma enerveaza neseriozitatea, din tara asta si tot ce e roman la fel si acest site .
|
Dupa ce am luat la mîna sau mai bine zis la ochi peste o suta de poezii scrise de P. Larkin mi-am dat seama ca toate nefericirile mele de moment sunt microscopice fata de moarte .O sa ma curat ,o sa mor ,o sa expiez , o sa se pişe cîinii pe mormîntul meu ,viitoarea mea nevasta o sa simuleze alte orgasme cu alti derbedei ,etc.
II inteleg pe elevii din ziua de astazi care nu pun mina pe carti (mai ales pe cele de literatura) ,ii deprima rau . |
ma enerveaza cersetorii, si sa va relatez si ce am patit ieri : ajunge la Universitate la pasaj, si ies pe la Sutu, si pe scari, o batrinica stilata, cu ochelari si imbracata bine, si evident, cersea, te ruga sa ii dai un leu, daca nu ii dateai, incepea: sa va ia dracu!!!!! nenorocitilor, sa fiti blestemati!!!!
|
Pe mine ma enerveaza foarte tare analfabetii care au supraaglomerat facultatile de Drept, Medicina, etc. doar pentru ca au avut parintii bani sa-si trimita odraslele acolo. Mai rau este ca au impresii de atotstiutori, in conditiile in care habar nu au sa scrie corect un verb la modul conditional-optativ, de exemplu.
|
ma enerveaza scolarii ca de luni incep scoala si o sa se circule in Bistrita ca prin Bucuresti :( :( :( :(
|
Originally Posted by Sorin87:
vai de mine(:| si tu ce ai fost? Am uitat ca tu nu ai fost |
sper ca se refera la scolarii cu masini scumpe si cu fite. daca nu sorin87 are probleme
|
Solutia este foarte simpla: sa se inchida scolile. Oricum nu se mai invata nimic.
|
ba da sa mor eu de nu, ma seaca de mor userii care trimit cereri de prietenie aiurea, numai sa aiba friends si sa primeasca medalia aia.
nu e zi sa nu vina cate un pocnit cu cerere de prietenie. |
Originally Posted by iiii:
sincer, in bistrita n-am prea vazut de astia. sunt dar nu exagerat de multi. noroc, ca locuiesc la sat:D |
la ei m-am referit |
da tu ce masina ai sorine?dacia 1100?sau esti biciclist?
|
This. In fiecare zi am de sters minim 2 cereri.
Originally Posted by FreakDoll:
Nu asta e solutia. Solutia ar fi sa se gaseasca dascali competenti. Vina e impartita in jumatate, a elevilor ca nu-si dau silinta si a profesorilor care habar n-au ce predau. Cel putin la mine in scoala la materiile importante avem profesori cu adevarat calificati. Din 36 cati am fost anul trecut mai suntem 27 si suntem de abia in clasa a - XI - a:D. Profesoara noastra de romana n-a avut nici un elev picat la BAC de cand preda ( sau nici unul pana anul asta ). |
Era o ironie, doh (:|
|
Originally Posted by Sorin87:
respectul se castiga - da i in goarna la 9000 de ture langa geamul lor si sa vezi ce te baga in seama |
Originally Posted by bornfree:
nu numai in seama:D |
Originally Posted by chuckyfan:
nu ca s linistiti nu prea au timp sa se dezmeticeasca, tocmai am stresat vreo - 3 i-am umplut de nervi :) |
ma enerveaza ca vine toamna si se raceste de nu mai poti iesi cu motocicleta:(
|
Eu cred că dispariţia lui "Spartacus" (Andy Whitfield) merita un articol generos pe Cinemagia, nu o trimitere directă către porcăria aia de tabloid numită Click.
|
All times are GMT +2. The time now is 07:57. |