Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Ce te Enerveaza Ingrozitor? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96010)

Manusa 05 Sep 2011 18:22

:)) asa ca Cristina_ :) bine zis, dar cred ca ne enerveaza pe multi acest lucru

tantibus 05 Sep 2011 18:24

Pe mine ma enerveaza neseriozitatea, din tara asta si tot ce e roman la fel si acest site .

bremen1980 05 Sep 2011 18:31

Dupa ce am luat la mîna sau mai bine zis la ochi peste o suta de poezii scrise de P. Larkin mi-am dat seama ca toate nefericirile mele de moment sunt microscopice fata de moarte .O sa ma curat ,o sa mor ,o sa expiez , o sa se pişe cîinii pe mormîntul meu ,viitoarea mea nevasta o sa simuleze alte orgasme cu alti derbedei ,etc.
II inteleg pe elevii din ziua de astazi care nu pun mina pe carti (mai ales pe cele de literatura) ,ii deprima rau .

iiii 08 Sep 2011 09:35

ma enerveaza cersetorii, si sa va relatez si ce am patit ieri : ajunge la Universitate la pasaj, si ies pe la Sutu, si pe scari, o batrinica stilata, cu ochelari si imbracata bine, si evident, cersea, te ruga sa ii dai un leu, daca nu ii dateai, incepea: sa va ia dracu!!!!! nenorocitilor, sa fiti blestemati!!!!

FreakDoll 08 Sep 2011 13:51

Pe mine ma enerveaza foarte tare analfabetii care au supraaglomerat facultatile de Drept, Medicina, etc. doar pentru ca au avut parintii bani sa-si trimita odraslele acolo. Mai rau este ca au impresii de atotstiutori, in conditiile in care habar nu au sa scrie corect un verb la modul conditional-optativ, de exemplu.

Sorin87 09 Sep 2011 15:44

ma enerveaza scolarii ca de luni incep scoala si o sa se circule in Bistrita ca prin Bucuresti :( :( :( :(

chuckyfan 09 Sep 2011 16:36

Originally Posted by Sorin87:

ma enerveaza scolarii ca de luni incep scoala si o sa se circule in Bistrita ca prin Bucuresti :( :( :( :(

vai de mine(:| si tu ce ai fost?

Am uitat ca tu nu ai fost

iiii 09 Sep 2011 16:45

sper ca se refera la scolarii cu masini scumpe si cu fite. daca nu sorin87 are probleme

FreakDoll 09 Sep 2011 16:55

Solutia este foarte simpla: sa se inchida scolile. Oricum nu se mai invata nimic.

iiii 09 Sep 2011 17:14

ba da sa mor eu de nu, ma seaca de mor userii care trimit cereri de prietenie aiurea, numai sa aiba friends si sa primeasca medalia aia.
nu e zi sa nu vina cate un pocnit cu cerere de prietenie.

chuckyfan 09 Sep 2011 19:13

Originally Posted by iiii:

sper ca se refera la scolarii cu masini scumpe si cu fite. daca nu sorin87 are probleme

sincer, in bistrita n-am prea vazut de astia. sunt dar nu exagerat de multi. noroc, ca locuiesc la sat:D

Sorin87 09 Sep 2011 21:55

la ei m-am referit

ghost90 09 Sep 2011 22:06

da tu ce masina ai sorine?dacia 1100?sau esti biciclist?

chuckyfan 10 Sep 2011 10:02

ba da sa mor eu de nu, ma seaca de mor userii care trimit cereri de prietenie aiurea, numai sa aiba friends si sa primeasca medalia aia.
nu e zi sa nu vina cate un pocnit cu cerere de prietenie.

This. In fiecare zi am de sters minim 2 cereri.

Originally Posted by FreakDoll:

Solutia este foarte simpla: sa se inchida scolile. Oricum nu se mai invata nimic.

Nu asta e solutia. Solutia ar fi sa se gaseasca dascali competenti. Vina e impartita in jumatate, a elevilor ca nu-si dau silinta si a profesorilor care habar n-au ce predau.

Cel putin la mine in scoala la materiile importante avem profesori cu adevarat calificati. Din 36 cati am fost anul trecut mai suntem 27 si suntem de abia in clasa a - XI - a:D.
Profesoara noastra de romana n-a avut nici un elev picat la BAC de cand preda ( sau nici unul pana anul asta ).

FreakDoll 10 Sep 2011 12:01

Era o ironie, doh (:|

bornfree 10 Sep 2011 14:48

ma enerveaza soferii care nu baga in seama motociclistii si nu ii respecta in trafic:(

respectul se castiga - da i in goarna la 9000 de ture langa geamul lor si sa vezi ce te baga in seama

chuckyfan 10 Sep 2011 15:36

Originally Posted by bornfree:

ma enerveaza soferii care nu baga in seama motociclistii si nu ii respecta in trafic:(

respectul se castiga - da i in goarna la 9000 de ture langa geamul lor si sa vezi ce te baga in seama

nu numai in seama:D

bornfree 10 Sep 2011 19:03

Originally Posted by chuckyfan:

Originally Posted by bornfree:

nu numai in seama:D

nu ca s linistiti nu prea au timp sa se dezmeticeasca, tocmai am stresat vreo - 3 i-am umplut de nervi :)

Sorin87 11 Sep 2011 09:56

ma enerveaza ca vine toamna si se raceste de nu mai poti iesi cu motocicleta:(

Sikandar 12 Sep 2011 17:52

Eu cred că dispariţia lui "Spartacus" (Andy Whitfield) merita un articol generos pe Cinemagia, nu o trimitere directă către porcăria aia de tabloid numită Click.

All times are GMT +2. The time now is 07:57.