Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   Vreau sa fiu actrita (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85519)

corinka 14 Feb 2009 16:12

Te-ar prinde un film "dogmatic"? Un LvT, ceva...

Pitbull 14 Feb 2009 19:11

Originally Posted by irene marlyne monroe:

as vrea ceva mai frumos,pozitiv,construnctiv etc.

Originally Posted by corinka:

Te-ar prinde un film "dogmatic"? Un LvT, ceva...

Numai dacä e construnctiv.

allstars 15 Feb 2009 12:03

si de ce nu esti?

:?

Pitbull 15 Feb 2009 14:26

:happy:

Pitbull 20 Mar 2009 11:02

Ia sä vedem cum aratä The I.M.M. Saga în haine noi...!

irene marlyne monroe 20 Mar 2009 11:33

buna,wuah ce nou este saitul cinemagia acum?
trebuie sa ma obisnuiesc cu noutatea.:D
era frumos si inainte si acum.este destul de interesant
ma bucur ca nu m-ati uitat.:love:

corinka 20 Mar 2009 20:40

Irene, ce mai faci cu actoria? Ai filmat pentru "Ochiul soacrei"? A inceput sa se difuzeze emisiunea? Pe ce post? Neaparat sa ne anunti cand vei aparea la tv!

corinka 25 Mar 2009 19:58

Originally Posted by mafalda:

Asa Corinka, dai apa la moara lui IMM ca atat asteapta!

Dar a vazut-o cineva interpretand vreun rol? Poate chiar are talent fata, cine stie? Oricum, nu cred ca, in general, in breasla actorilor, talentul este neaparat direct proportional cu inteligenta. Chiar s-a mai afirmat pe forum ca nu toti actorii talentati sunt neaparat si inteligenti si ca exista atat actori buni, dar nu prea inteligenti, cat si oameni destepti, care n-au talent la actorie. A spus-o cineva care are mai mult habar decat mine in domeniu.
Deci, ati vazut-o careva pe IMM jucand?

Pitbull 25 Mar 2009 21:57

Dar si NOI atâta asteptäm...!:love:

Mai mult - am LUCRAT cu I.M.M. - la räposatul proiect independent "Casa Creatorilor":
http://www.cinemagia.ro/forum/showth...17#post1327617
Este genul de interpretä cu care poti lucra în urmätarele conditii:
- dacä-si joacä propria persoanä;
- dacä esti un bun dresor regisoral;
- dacä ai multä experientä si räbdare.
Am reusit partial.
Pentru cine are chef sä vadä rezultatul:
http://s4.transfer.ro/storage/transf...5c1f541515.zip
Douä precizäri - fiindcä sigur nu veti avea timp sä cititi topicul:
* acest "episod-pilot" nu era destinat difuzärii publice, ci doar unei prezentäri ca esantion, în ideea de a cointeresa un producätor dispus sä-l realizeze în conditii profesioniste; de aici, multiplele improvizatii amatoricesti, liber-asumate;
* proiectul a murit în aceastä fazä, cu montajul doar "însirat". In mod normal, ar fi urmat finalizarea montajului, care sä elimine toate lungimile si definitiveze ritmul - doar atât, evident; pentru multe alte neajunsuri, era prea târziu.

corinka 26 Mar 2009 15:23

Mafalda, ti-ai schimbat avatarul. Parca am fi surori, ca semanam prea bine in avataruri. :D

halebardul 26 Mar 2009 15:52

pai ce, numai tu sa fii frumoasa?
:D

(ce e cu smilies-urile astea, una pui, alta-ti arata!)

corinka 26 Mar 2009 18:17

Era frumoasa si inainte. Chiar ii remarcasem avatarul.

Pauline Kael 26 Mar 2009 21:16

Exemple:

Actori super talentati dar pe care nu ii dau inteligenta afara din casa:
Gheorghe Dinica, Victor Rebengiuc, actori cu o mare putere de dedublare a personalitatii, cu un instinct dramatic covarsitor, dar sa nu le ceri sa-ti explice teoretic ce personaj joaca fiindca nu vor fi in stare (i-am vazut in repetitii)

Actori super inteligenti care cunosc teoria artei actorului da la A la Z dar fara talent:
Ion Caramitru, Radu Beligan care suplinesc lipsa talentului prin cultura si multa munca. (de asemenea i-am vazut cum lucrau in repetitii)

Din pacate actoria facuta fara talent, doar cu pasiune, e un mare chin.

Nothing personal,dar ce rost are sa arunci cu invective in niste artisti?Oare asta nu demonstreaza(iar) o frustrare a propriilor neimpliniri?Ca sa nu mai zic de confuzia crasa pe care o faci intre capacitatile intelectuale ale actorilor(look who's talking) si talentele lor,si asta pe threadul unei fatze agramate cu pretentii de viitoare sexybraileancableah.
Dialogul interesant il face confruntarea de idei.

corinka 26 Mar 2009 21:28

Originally Posted by Pauline Kael:

[...]pe threadul unei fatze agramate cu pretentii de viitoare sexybraileancableah.

Cine este fatza agramata?

halebardul 26 Mar 2009 21:40

ce veselie e pe aici, iuhuuu!
sau= yahoo!

Pauline Kael 26 Mar 2009 21:44

Cine este fatza agramata?

Initiatoarea topicului,de ce nu esti atenta.dar vad ca ai o fixatie pentru iuma:-P

sebastian___ 29 Mar 2009 05:49

Originally Posted by Pitbull:

Pentru cine are chef sä vadä rezultatul:
http://s4.transfer.ro/storage/transf...5c1f541515.zip

Nu e bun linku. Un update ?
Si mai functioneaza atelieru' ?

mizeria 07 Apr 2009 09:32

Dar a vazut-o cineva interpretand vreun rol? Poate chiar are talent fata, cine stie? Oricum, nu cred ca, in general, in breasla actorilor, talentul este neaparat direct proportional cu inteligenta. Chiar s-a mai afirmat pe forum ca nu toti actorii talentati sunt neaparat si inteligenti si ca exista atat actori buni, dar nu prea inteligenti, cat si oameni destepti, care n-au talent la actorie. A spus-o cineva care are mai mult habar decat mine in domeniu.

Ai dreptate si cred la fel poate multi ajung actori pentru ca cineva cu un ochi deformat ii remarca pe strada

Floydman 09 Jun 2009 17:43

nu cred ca, in general, in breasla actorilor, talentul este neaparat direct proportional cu inteligenta. Chiar s-a mai afirmat pe forum ca nu toti actorii talentati sunt neaparat si inteligenti si ca exista atat actori buni, dar nu prea inteligenti, cat si oameni destepti, care n-au talent la actorie. A spus-o cineva care are mai mult habar decat mine in domeniu.

Exemple:

Actori super talentati dar pe care nu ii dau inteligenta afara din casa:
Gheorghe Dinica, Victor Rebengiuc, actori cu o mare putere de dedublare a personalitatii, cu un instinct dramatic covarsitor, dar sa nu le ceri sa-ti explice teoretic ce personaj joaca fiindca nu vor fi in stare (i-am vazut in repetitii)

Actori super inteligenti care cunosc teoria artei actorului da la A la Z dar fara talent:
Ion Caramitru, Radu Beligan care suplinesc lipsa talentului prin cultura si multa munca. (de asemenea i-am vazut cum lucrau in repetitii)

Din pacate actoria facuta fara talent, doar cu pasiune, e un mare chin.

cred ca daca ai auzi pe Caramitru recitand "Dupa Melci" de Ion Barbu, sau l-ai vedea pe Beligan jucand Dandanache (un Dandanache mult mai tanar decat se obisnuieste pe scena) in varianta cinematografica a "Scrisorii pierdute". te-ai mai gandi pana sa spui ca nu au talent si ca stiu doar teorie.

si astea sunt doar doua exemple. probabil sunt altele si mai reprezentative in cariera celor doi actori, dar nu imi vin acum in minte.

cat despre Rebengiuc sau Dinica sa spui ca nu ar fi in stare sa explice teoretic un rol pe care il fac sau l-au facut, tare mi-e ca te inseli amarnic...

Vorba lu' Moromete: pe ce te bazezi?

Pitbull 09 Jun 2009 18:05

Originally Posted by Floydman:

Vorba lu' Moromete: pe ce te bazezi?

A lu' Parizianu.

All times are GMT +2. The time now is 06:59.