![]() |
Te-ar prinde un film "dogmatic"? Un LvT, ceva...
|
Originally Posted by irene marlyne monroe:
Originally Posted by corinka:
|
si de ce nu esti?
:?
|
:happy:
|
Ia sä vedem cum aratä The I.M.M. Saga în haine noi...!
|
buna,wuah ce nou este saitul cinemagia acum?
trebuie sa ma obisnuiesc cu noutatea.:D era frumos si inainte si acum.este destul de interesant ma bucur ca nu m-ati uitat.:love: |
Irene, ce mai faci cu actoria? Ai filmat pentru "Ochiul soacrei"? A inceput sa se difuzeze emisiunea? Pe ce post? Neaparat sa ne anunti cand vei aparea la tv!
|
Originally Posted by mafalda:
Deci, ati vazut-o careva pe IMM jucand? |
http://www.cinemagia.ro/forum/showth...17#post1327617 Este genul de interpretä cu care poti lucra în urmätarele conditii: - dacä-si joacä propria persoanä; - dacä esti un bun dresor regisoral; - dacä ai multä experientä si räbdare. Am reusit partial. Pentru cine are chef sä vadä rezultatul: http://s4.transfer.ro/storage/transf...5c1f541515.zip Douä precizäri - fiindcä sigur nu veti avea timp sä cititi topicul: * acest "episod-pilot" nu era destinat difuzärii publice, ci doar unei prezentäri ca esantion, în ideea de a cointeresa un producätor dispus sä-l realizeze în conditii profesioniste; de aici, multiplele improvizatii amatoricesti, liber-asumate; * proiectul a murit în aceastä fazä, cu montajul doar "însirat". In mod normal, ar fi urmat finalizarea montajului, care sä elimine toate lungimile si definitiveze ritmul - doar atât, evident; pentru multe alte neajunsuri, era prea târziu. |
Mafalda, ti-ai schimbat avatarul. Parca am fi surori, ca semanam prea bine in avataruri. :D
|
pai ce, numai tu sa fii frumoasa?
:D (ce e cu smilies-urile astea, una pui, alta-ti arata!) |
Era frumoasa si inainte. Chiar ii remarcasem avatarul.
|
Dialogul interesant il face confruntarea de idei. |
Originally Posted by Pauline Kael:
Cine este fatza agramata? |
ce veselie e pe aici, iuhuuu!
sau= yahoo! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Originally Posted by Pitbull:
Nu e bun linku. Un update ? Si mai functioneaza atelieru' ? |
|
cred ca daca ai auzi pe Caramitru recitand "Dupa Melci" de Ion Barbu, sau l-ai vedea pe Beligan jucand Dandanache (un Dandanache mult mai tanar decat se obisnuieste pe scena) in varianta cinematografica a "Scrisorii pierdute". te-ai mai gandi pana sa spui ca nu au talent si ca stiu doar teorie. si astea sunt doar doua exemple. probabil sunt altele si mai reprezentative in cariera celor doi actori, dar nu imi vin acum in minte. cat despre Rebengiuc sau Dinica sa spui ca nu ar fi in stare sa explice teoretic un rol pe care il fac sau l-au facut, tare mi-e ca te inseli amarnic... Vorba lu' Moromete: pe ce te bazezi? |
Originally Posted by Floydman:
|
All times are GMT +2. The time now is 06:59. |