![]() |
Satantango
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Barry Lyndon
![]() ![]() ![]() La notte ![]() ![]() ![]() Il Gattopardo ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Btw, Windom (& omu) :D
![]() |
![]() ![]() ![]() Din Magnolia. Il revedeam duminica trecuta (tot cam pe la ora asta ). Mi se pare scena asta de-o autenticitate, de-un adevar estetic, zdrobitor, zdrelitor si schingiuitor... (si pentru asta) de frumos. Ma simteam atat de recunoscator lui PTA ca-i un artist atat adevarat incat imi doream sa stau fata-n fata cu el in momentul ala si sa-i execut o serie lunga de matanii. |
A trebuit sa admit intre timp ca filmul are niste imperfectiuni destul de egregioase, dar raman la parerea ca contine unele dintre cele mai intense fragmente de film pe care le-am vazut ever. Scena asta e unul din ele. Imi place mult ca e plan secventa si si mai mult incadratura din unghiul ala reticent, unghiul meu preferat. De fapt unghiul asta e un, nu stiu daca motiv... dar e utilizat sistematic pe parcurs... si de fiecare data functioneaza sclipitor. Ah, referitor tot la secventa in cauza, cei care cred ca mai e nevoie sa zic ceva de jocul lui Michael si Carey - mamele lor sunt, ahem, promiscue.
![]() ![]() ![]() ![]() |
The Assassination Of Jesse James
![]() |
![]() |
Vreau sa-mi fac un gif de vreo 2mp cu faza asta si sa mi-l postez pe perete. As putea oare? :-?
![]() |
![]() |
![]() |
Ce film e?
|
Les Amants du Pont-Neuf
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |
My fav K.
![]() |
superb momentul cu Brad. una dintre multele secvente devastatoare ale filmului...
|
Visconti- Lo Straniero
![]() ![]() ![]() |
Originally Posted by White1:
Dat drip of blood!!! Ador tusele apasate de naturalism-realism in filmele aparent lighthearted. Cand apar intr-un context discrepant, momentele astea sunt mai puternice decat in filme vadi brutal-realiste ca Gomorra si Un Prophete. Tot in PDL (fara interpretari politice, da?), tot la capitolul asta e faza din restaurant cand Barry devasteaza baia. Un regizor mediocru ar fi oprit lucrurile dupa asta si gata. Dar PTA il trimite pe managerul restaurantului dupa el. Sau: un regizor mediocru poate l-ar fi bagat si el in scena pe manager, dar cre' ca l-ar fi instruit sa-i futa una-n gura direct lui Barry. Dar PTA nu face asta. Ii zice sa-l ia frumos de maneca pe amaratul ala si sa se retraga intr-un colt unde sa-l instiinteze politicos ca: sir, I'm gonna crack your fucking head open. Ceea ce-i de 8 ori mai 'socant' (daca pot sa zic asa, pentru ca pe mine - si pe als - nu ma socheza nimic). Tot asa opereza si Wes A. (e o caracteristica a Andersonilor, se pare - dupa cum zicea Judex ). In Moonrise Kingdom: cand e uciderizat catelusul sau cand fata ii schingiueste spinarea baiatului aluia cu foarfecele. Sau - mai vreti? - in Darjeeling Limited, in episodul in care cei trei frati incearca sa-i salveze de la inec pe alti trei copii-frati dintr-un sat prin care treceau. Cand iese Brody din apa cu copilul in brate, care se izbise de stanci intre timp, plin de sange pe fata si pe camasa. Just saying. :| PS: Sau in (500) Days of Summer, la scena din autobuz in care tipul izbucneste deodata cu 'I hate this song'... Intr-un film mediocru aia ar fi fost tot. Dar acolo, soferul opreste vehiculul si il invita sa coboare. Just saying. |
Rust And Bone
![]() |
|
^ RIP Cristi Puiu :))
http://www.cinemagia.ro/forum/showpo...postcount=3389 Mark, absolut genial si cadrul tau. Macar filmul e bun de ceva? * * * ![]() |
Originally Posted by Federico:
L-am vazut si eu aseara, bun, bun, are o forta aparte. Desi iti da foarte multe pe tava de la inceput, reuseste, fara suspans (putin, pe alocuri) sau artificii sa te tina lipit de scaun fara nici o dificultate pina la capat. Chiar daca finalul e cheesy, tot ce se intimpla pina acolo, chiar si el, sint foarte autentice. Personaje construite foarte meticulos, in fine, the guy si ma refer la Matthias, are votul meu la sexiness. |
Te cred pe cuvant, Ana. :D Il atac in cel mai scurt timp posibil. Aveam un feeling bun oricum de cand am auzit de el.
Sau, ca sa fiu cinstit, de cand am vazut asta: ![]() |
Nu-i rau,dar nici chiar asa de bun.
|
^ RIP Cristi Puiu :))
ca să citez un clasic în ne-viaţă: Vorbind teologic - ascultaţi, căci eu vorbesc rar ca teolog - Dumnezeu însuşi a fost acela care la capătul zilei de muncă s-a aşezat ca şarpe sub arborele cunoaşterii: se odihnea de faptul de a fi Dumnezeu... Făcuse totul prea frumos...Dracul nu este altceva decît leneveala lui Dumnezeu în fiecare a şaptea zi... deci s-au îndoit şi alţii de fromosetzea INXS. |
![]() + ceva similar holy motorsului, dar mai crud ![]() |
Atonement
![]() ![]() Si ca sa nu irosesc imaginea din Bom yeoreum gaeul gyeoul geurigo bom: ![]() |
o să vă spamez un pic, pipl, pentru că-mi scutur compul şi orice mb contează.
![]() ![]() ![]() eika katappa / werner schroeter, 1969 ![]() casa unde, cînd fulgeră, pe pereţi se proiectează filme mute aita / José Maria de Orbe 2010 ![]() ![]() ![]() amore e morte nel giardino degli dei / sauro scavolini 1972 ![]() osaka no yado / heinosuke gosho 1954 ![]() yum, pretty darlings 8-> 8-> 8-> ![]() easy rider :-* / dennis hopper 1969 ![]() ![]() KONIEC ŚWIATA / Dorota Kędzierzawska 1988 |
Despre porci si alti demoni
![]() |
Omule e buna varianta aia ripuita de pe blu-ray si aparuta pe torenti ??
|
Eu am luat una foarte buna de 4,37 gb, de pe saitul mioritic.
|
Ok atunci la in sac cu el .
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
À nos amours, Maurice Pialat
![]() ![]() ![]() |
Millenium Mambo
![]() |
|
asta rămîne una din all-all-all-time faveurile mele. simt cum se pietrifică în canon cu şanse minime de a mai fi stîrpită de acolo vreodată. liviu, poţi lăsa dimensiunile intacte pîlîsî?:D
![]() |
Originally Posted by omudindulap:
* * * ![]() |
Originally Posted by Federico:
Dincolo de aspectul "corect" dpdv tehnic al cadrelor, they hit the spot when they're all-too familiar. De exemplu: ![]() (À nos amours) Catch my drift? In alta ordine de idei, as adauga si Sandrine's boobs printre minunatiile enumerate aici. They deserve a fuckin' poem. =P~ ![]() |
I know another pair that deserve a fuckin' poem. Too bad I'm not a fuckin' poet...
|
Originally Posted by Namaste:
|
Iaaaa uite la ei! :|
Prin ce cercuri elitiste va invartiti? |
Pe la Crazy Horse, de 2 ori pe lună.
|
All times are GMT +2. The time now is 07:31. |