Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Sunt nefericit/a pentru ca... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95732)

Judex 13 Dec 2009 21:02

Originally Posted by Pitbull:

De la geru' ista (care al'fel mi-ar pläcea), am räcit ca curu'.

Ti-am predat deci stafeta la pectolitri. :D

Rapture 14 Dec 2009 10:08

M-am trezit cu un herpes pe buza inferioara. Probabil micul herpes a vrut sa iasa de vineri, de cand eu cu colegii mei, oameni iubitori, am baut din acelasi bidon. Era o licoare magica in el, cum nu? Eu tot ii iubesc. Vorba lui Ovidiu : "iubiti-va ca-ntr-o familie!" Aoleu, asta inseamna sa-l iubim si pe el, si pe el :"> .

Gospin 14 Dec 2009 10:16

Da' ce-ai Dragomara draga cu oltenii?
Suntem pasnici si saritori!

Rapture 14 Dec 2009 10:19

Oltenii, ardelenii...Care urmeaza, Dragomara? ;) :))

miercuri 17 Dec 2009 00:17

Simt ca fac implozie daca mai scriu un cuvant in rusa, si mai am de scris un eseu intreg. Imi vine sa ies in gradina blocului sa urlu la luna.

cremaxx 19 Dec 2009 06:44

Pt. ca am fumat o gramada de ani si alte persoane de genul meu nu.>:)

Sunt nefericit fiindca am dat bani pe fum.:-/

miercuri 21 Dec 2009 19:01

Cam triste vestile astea.

Pitbull 22 Dec 2009 19:38

Originally Posted by bremen1980:

Editura Nemira este pe faras.Parca a mai fost in situatia asta acum 7-8ani .Atunci erau pline anticariatele din pasajul Universitatii de cartile Nemirei la 10.000 de lei (1 ron ).
Sper ca si acum sa-si vinda ieftin stocurile.Nadajduiesc insa sa nu dispara total -am nostalgia PKDick-urilor scoase de ei in anii '90.
http://www.evz.ro/articole/detalii-a...-in-faliment-/

Auzi, auzi...! :|
Deci, de-asta se câcâie cu cei 2.000 de euros pe care mi-i datoreazä, si nu i-au transferat nici acum...
Ce sä fac? Sä le doresc baftä, în interesul datoriei (de care am nevoie ca de roata carului), sau sä filosofez: "'Dumnezeu nu bate cu parul!", în contul mânäriei incalificabile pe care mi-au fäcut-o acu' cinspe ani trecute fix?

Cinemania 23 Dec 2009 07:47

@ Gospin & Paul

Am mutat mesajele legate de playere si codecuri aici:
http://www.cinemagia.ro/forum/showth...t=96100&page=2

Windom 23 Dec 2009 13:05

Originally Posted by Pitbull:

Originally Posted by bremen1980:

Editura Nemira este pe faras.Parca a mai fost in situatia asta acum 7-8ani .Atunci erau pline anticariatele din pasajul Universitatii de cartile Nemirei la 10.000 de lei (1 ron ).
Sper ca si acum sa-si vinda ieftin stocurile.Nadajduiesc insa sa nu dispara total -am nostalgia PKDick-urilor scoase de ei in anii '90.
http://www.evz.ro/articole/detalii-a...-in-faliment-/

Auzi, auzi...! :|
Deci, de-asta se câcâie cu cei 2.000 de euros pe care mi-i datoreazä, si nu i-au transferat nici acum...
Ce sä fac? Sä le doresc baftä, în interesul datoriei (de care am nevoie ca de roata carului), sau sä filosofez: "'Dumnezeu nu bate cu parul!", în contul mânäriei incalificabile pe care mi-au fäcut-o acu' cinspe ani trecute fix?

By the way Pit, cam cite carti de Stephen King ai tradus pentru Nemira? Care dintre ele a reprezentat o placere, care bataie de cap? Esti (ai fost) fan King ori a fost pure business? Dintre King, Barker, Koonz, Brussolo, pentru care ai opta?

Pitbull 23 Dec 2009 16:45

"Carrie", "It", "The Talisman".
Cele mai dragi traduceri ale mele. Pläcere, pasiune, iubire.
Eram fan King. As mai fi si acum (nu m-a supärat cu nimic) dar, din 1991, n-am mai citit nimic de el.
Ierarhia mea: King, Brussolo, Koonz, Barker, Campbell, James Herbert

illotempore2002 23 Dec 2009 22:01

sunt nefericita ca ma munceste maica-mea ca pe robi cu toata treaba asta cu sarbatorile desi a avut pana acum o armata de oameni care i-au facut curatzenie, mancare, cumparaturi etc... :((

Judex 24 Dec 2009 01:10

Sunt extrem de nefericit ca nu-mi pot petrece Craciunul alaturi de doamna de care m-am indragostit in mai...

miercuri 24 Dec 2009 02:01

Sunt nefericita ca am aflat de existenta unui viitor film al lui Cronenberg in care vor juca Christoph Waltz si Michael Fassbender alaturi de piloasa de Keira Knightley. Insuportabila actrita si toti actorii care imi plac ajung sa faca filme cu ea, parca ii ia la rand.
Si mai sunt nefercita ca un serial englez destul de drag mie pe nume Skins o sa fie refacut de americani si difuzat pe MTV. Boo.

Windom 24 Dec 2009 07:56

Nefericire mare pe capu' lu' batrinu'... Iar voi petrece Craciunul si Anul Nou de unul singur.:(( :(( :(( Are si singuratatea lirismul ei, dar ce-i prea de tot strica...
Oh, the horror... the horror...:-< :-<

Chambord 24 Dec 2009 08:54

Win, de ce nu chemi niste prieteni la tine ? In felul asta "home alone" devine un atu pt party ;)

Windom 24 Dec 2009 09:11

Pai daca i-as avea, i-as chema.;) Sint foarte nesociabil de felul meu. Un adevarat Norman Bates carpatin. Si de nenorocitele astea de sarbatori e cel mai greu...
Asa ca voi cei care va treceti aici "nefericirile" cintariti bine inainte de a delibera - sint sau nu cu adevarat nefericit...;)

Windom 24 Dec 2009 10:54

Ca bine graiesti - Fuck that. Fuck the so called Chrismas spirit. Fuck the New Year's Eve. It's all bullshit... Deja ma simt mai bine...<:-P

Windom 24 Dec 2009 11:03

Iau si o camera cu mine, ca tot e la moda...B-)

Cinemania 24 Dec 2009 11:28

si baga niste filme horror cat mai indie, low budget...o sa te faca sa te simti mai bine cu siguranta :D

keepwalking 24 Dec 2009 21:46

nu e neaparat o nefericire, ci doar o mica ingrijorare...
constat ca au disparut filmele pe teme biblice, fiind inlocuite masiv de cele avand drept tema pe mos craciun.
nu se mai vorbeste deloc de nasterea lui Iisus, ci de mos craciun.
principala preocupare e sa cumparam cadouri din mall si nu sa daruim o vorba buna cuiva.

manwithamoviecamera 25 Dec 2009 13:27

Originally Posted by keepwalking:

nu e neaparat o nefericire, ci doar o mica ingrijorare...
constat ca au disparut filmele pe teme biblice, fiind inlocuite masiv de cele avand drept tema pe mos craciun.
nu se mai vorbeste deloc de nasterea lui Iisus, ci de mos craciun.
principala preocupare e sa cumparam cadouri din mall si nu sa daruim o vorba buna cuiva.

pe tvr1 si pe tvr2 se mai dau cateva colinde. probabil considera ca doar trinitasul trebuie sa tzina la traditzii.
eu sunt de acord ca sa fie educatzi copiii in spiritul creshtin si al iubirii de aproape. sa fie un echilibru intre emisiuni pentru copii despre nashterea domnului, educatzia tzine de parintzi si de shcoala si divertisment cu mosh craciun si cadouri si bucuriile iernii. nici macar legenda lui mosh craciun nu se shtie.

miercuri 25 Dec 2009 14:46

Sunt nefericita pentru ca am reusit sa ma enervez tocmai azi.

illotempore2002 25 Dec 2009 17:45

Atat bunicul meu cat si iubitul meu au ajuns astazi la urgente, unul si-a spart un vas de sange in ochi, celalalt are probleme cu coloana si i-au amortit picioarele :(

Gospin 25 Dec 2009 21:13

Omg, are they alright new illo ?
On: mancai prea mult si ma cam doare stomacu' acum .. :(

Judex 26 Dec 2009 03:27

I-am trimis urari folosind mijloace care implica discretie, imperios necesara in cazul asta. N-am primit nici un raspuns, nici macar un mail amarat, un SMS laconic sau un offline cu prescurtari specifice. S-a supt mai urat decat credeam.

Pitbull 26 Dec 2009 13:30

Pentru unii si unele, trädarea e imuabilä.
Chiar si de Cräciun.
Chiar si când Doamna îsi ascute coasa.
Mä rog sä fie iertatä.

illotempore2002 26 Dec 2009 16:32

Originally Posted by Gospin:

Omg, are they alright new illo ?
On: mancai prea mult si ma cam doare stomacu' acum .. :(

Da, acum sunt ok, li s-au dat tratamente etc, totul va fi bine.

cremaxx 27 Dec 2009 04:31

Sunt nefericit ,de data asta ,fiindca : un anume album audio se vinde la pret de 50-60-100 lei......

Caut pe net si observ ca e ...compilatie de la o formatie bulgareasca Deep forest .:| (:|

am 2 casete audio de la acea formatie,un ritm calm care imi place /.Dar.ce sa faci cu djoii sparge tot,fura tot.

Si mai pun si timbru.Deci stai calm autorule ,furaciosule.(:|

Gospin 27 Dec 2009 10:18

Pt. ca vremea e oribila afara si iar cred ca o sa stau azi in casa :|

Rapture 27 Dec 2009 12:19

Subscriu. Ninge al naibii de tare...si e frig.
Macar am o tinta buna, bulgarii mei de zapada pe care i-am facut azi au aterizat fix unde am vrut io. Docili imi sunt bulgarii de zapada! :>

hellsteed 27 Dec 2009 13:58

Originally Posted by Windom:

Nefericire mare pe capu' lu' batrinu'... Iar voi petrece Craciunul si Anul Nou de unul singur.:(( :(( :(( Are si singuratatea lirismul ei, dar ce-i prea de tot strica...
Oh, the horror... the horror...:-< :-<

Asta ar fi fost primul craciun in care as fi fost singur... si chiar ma bucuram ca schimb atmosfera o data... pan' la urma n-a fo sa fie singur ... ne-am adunat 4 oameni ca sa nu fim singuri... Eu m-am bucurat ca dupa ceva vreme am putut sa vb limba romana cu cineva.

Craciunul la 20 de grade cu piese.. Let it snow, let it snow, let it snow....

Gospin 27 Dec 2009 14:14

Originally Posted by Rapture:

Macar am o tinta buna, bulgarii mei de zapada pe care i-am facut azi au aterizat fix unde am vrut io. Docili imi sunt bulgarii de zapada! :>

pai la mine nu e deloc asa, ploua si s-a topit totu' si arata ca dracu', balti peste tot, ce mi-ar place mie sa fie iar zapada :(

redmen 27 Dec 2009 18:31

[

Ce misto.La mine de 2 zile ploua.S`a dus dreaku toata zapada si frumusetea.

Rapture 28 Dec 2009 08:51

Prea multa zapada strica :( . Ninge continuu .

Si ca sa fiu on:
Sunt nefericita ca eu cu prietenii mei n-am gasit un loc liber in care sa facem revelionu' asa ca nu-l mai fac cu ei. Revelionul la unchiul meu nu mai vreau sa-l fac, n-as suporta, dar nici singura acasa nu ma lasa parintii, s-au uitat la prea multe filme si mi-au spus tot felu' de povesti SF in legatura cu ce s-ar putea intampla daca as ramane singura acasa 8-| . Ah, mai este o varianta : daca raman parintii acasa raman si eu si facem revelionu' in 3 ceea ce rezulta un singur lucru - monotonie. Al naibii de norocos e frate-meu. Whish I'd be in his place :( !

miercuri 28 Dec 2009 12:30

Anul asta e primul an in care avem prea multe locuri in care am putea face revelionul, dar nu suntem decat 4 oameni. Cel mai probabil o sa bem ceva si o jucam uno.

Judex 28 Dec 2009 13:40

Miercuri si Rapture - veniti cu mine la Tg. Mures! ;)

Gospin 28 Dec 2009 20:22

Pt. ca nu am unde face revu', totusi :-?? poate mai gasesc ceva!

hellsteed 28 Dec 2009 21:45

pai daca stati toata ziua pe cinemagia si va plangeti normal ca nu aveti unde... hai fuga fuga cautati

Gospin 28 Dec 2009 22:57

Da' zilele astea chiar am intrat mai rar, tocmai fiind ocupat cu sarbatorile .. :)

corinka 29 Dec 2009 20:55

Sunt nefericita pentru ca, incercand sa desigilez cu ajutorul unui cutit un tub de Voltaren - pentru a-mi trata durerea ingrozitoare de spate (probleme medicale cronice mai vechi) - am reusit performanta de a ma taia la un deget. Asa ca, pe langa spate, mi-am bulit si degetul, iar de Revelion voi fi pansata!

In plus, alta chestie naspa: azi a fost ultma zi de concediu, de maine ma duc la serviciu!:-&

cremaxx 29 Dec 2009 21:44

Merg si eu la revelionul vostru ..% pana acum mai vine careva? Faceti topic.:)

Gospin 30 Dec 2009 09:02

In ultimu' timp nimic nu mai merge bine, viata in familie e groaznica, ma contrazic cu toti cateodata si fara motiv, dupa aceea imi dau seama, dar nu ma duc sa-mi cer scuze.
Nici macar cu prietenii nu ma mai inteleg, pt. ca nici 1 nu vrea sa lase de la el. In cazul asta am de multe ori dreptate, dar nu conteaza, parca nimeni nu ma mai intelege ... :(

paul_aramis 30 Dec 2009 12:26

Originally Posted by corinka:

Sunt nefericita pentru ca, incercand sa desigilez cu ajutorul unui cutit un tub de Voltaren - pentru a-mi trata durerea ingrozitoare de spate (probleme medicale cronice mai vechi) - am reusit performanta de a ma taia la un deget. Asa ca, pe langa spate, mi-am bulit si degetul, iar de Revelion voi fi pansata!

In plus, alta chestie naspa: azi a fost ultma zi de concediu, de maine ma duc la serviciu!:-&

mare greşeală. ia uită-te mata la capac, pe exterior şi pe interior şi vezi, nu are o chestie aşa micuţă, un ţumburuş?

paul_aramis 30 Dec 2009 12:32

In ultimu' timp nimic nu mai merge bine, viata in familie e groaznica, ma contrazic cu toti cateodata si fara motiv, dupa aceea imi dau seama, dar nu ma duc sa-mi cer scuze.
Nici macar cu prietenii nu ma mai inteleg, pt. ca nici 1 nu vrea sa lase de la el. In cazul asta am de multe ori dreptate, dar nu conteaza, parca nimeni nu ma mai intelege ... :(

e clar: tre' să te însori! îţi trebuie o soacră! să vezi după aia ce bine te înţelegi cu restul lumii :D

Judex 30 Dec 2009 12:36

Ooo, da!!! Sau orice ruda a nevestei. Dintr-o data cand scapi din cosmarul familial obtinut prin alianta, absolut orice alt aspect legat de cotidian ti se va parea de-a dreptul Raiul pe pamant. :D

Rapture 30 Dec 2009 12:45

Io mi-s cam ca Gospin. Eu ce-ar trebui sa fac ? :))

corinka 30 Dec 2009 12:48

Originally Posted by paul_aramis:

Originally Posted by corinka:

mare greşeală. ia uită-te mata la capac, pe exterior şi pe interior şi vezi, nu are o chestie aşa micuţă, un ţumburuş?

Tocmai ca nu era din aia cu tumburus. Avea un fel de rozeta minuscula care trebuia smulsa. Nu am putut cu degetele, asa ca am incercat sa o tai cu cutitul.

Kramer 30 Dec 2009 12:48

subscriu:)

Judex 30 Dec 2009 12:50

Ia-ti si tu nevasta. :))

All times are GMT +2. The time now is 07:39.