![]() |
Argumente, Suspy??????????
http://www.youtube.com/watch?v=b1iv3UMtcUM |
Ăsta-i argument cum că Hohenzollern ar fi rege?
|
Suspy, daca nu ar fi venit fam. Hohenzollern sa ne scoata din cacat sugeam si acum pula la turci.
|
Da,bravo lu' Carol I şi lui Ferdinand.În schimb Mihai ne-o lăsat să „sugem pula” la comunişti.
|
Originally Posted by Suspect de bizar:
|
Şi dacă nu pleca ce?
|
Pai tu pe el il gasesti vinovat?
|
Da.De laşitate.
|
Si ce-ai fi vrut sa faca? Tu cum ai fi procedat?
|
Problema cu bietul Suspy e c-a fost îndoctrinat de mic cu aberatiile si porcäriile astea, i-au spälat creierul cine stie ce iresponsabili, si a rämas conditionat asa. Acum e foarte greu sä-l convingi cä toatä viata a träit într-o minciunä.
Stiti cum se dreseazä un elefant sä nu fugä? Când e pui, i se leagä piciorul de un copac solid. Puiul de elefant încearcä sä se elibereze si, evident, nu poate. Incearcä... încearcä... si pânä la urmä se resemneazä. In continuare, toatä viata, când vrei sä stea pe loc, îi legi piciorul de orice - fie si de un bät. In veci nu va mai încerca sä scape. Judex, dacä vrei, explicä-i tu ce s-a întâmplat între 30 decembrie 1947 si 4 ianuarie 1948. Eu n-am stare, mä tem cä vorbim la pereti... Elefantul ajuns la maturitate nu vrea sä-si rupä lantul. |
Am avut un profesor bun de Istorie,m-a învăţăt cum să cauţi dovezi,documente să te informezi.M-am informat,am întrebat bătrăni din sat de la bunică-meo,oameni ce au trăit pe vremea acea(de fapt nu chiar întrabt,discuţii auzite dintre bunică-meo cu ei) şi aşa am ajuns la concluzia asta.
|
|
Eu zic sa numai insistati.Fiecare are dreptul sa creada ce doreste el.Nu vreau sa creada Suspect ca ar avea cineva ceva cu el.Poate pe viitor o sa aiba pareri diferite despre acest subiect nu se stie niciodata.
|
Nu cred,şi nu voi crede.Mie îmi place să discut,mai ales în contradictoriu cu ceilalţi,pentru că ştiu că eu am dreptate şi ei nu.:D
|
Originally Posted by Pitbull:
ce versuri proaste :D :D |
|
Când am zis că nu cred şi nu voi crede m-am referit la ce-o zis redmen,cum că n-ar vrea să cred că are cineva ceva cu mine.
|
Mä rog...
|
Dovezi incontestabile! |
Originally Posted by Liviu-:
|
Hmm ce chestie ciudata.Vroiam sa gasesc un mesaj mai vechi postat de mine ... dar se pare ca atunci cand dai pe un user si apoi find all posts apar numai de la 1 la 500.Inca o noua problema a forumului.
Anyway ... stiu ca parca am intrebat si mai demult.Care era chestia aia la haine,de aveau la coate puse nu stiu ce chestii,nu`mi gasesc cuvintele acuma.De ce era moda aia asa ? |
Tineri UTC-işti(Uniunea Tineretului Cinemagist) auzit-aţi d-un peter jackson????/:w00t: :w00t: :w00t: :w00t: (apropo fac si io ce face halebardul în ele de emoticoane).Era genial omu'.De ce l-aţi bannat oameni buni?Era genial.I-auzi,George Lucas peste Tarkoski,prima regulă a cinematografiei îi publicul american.Pit îi anticreştin.King Kong îi cel mai bun film al tuturor timpurilor,Peter Jackson cel mai mare regizor.Câte şi mai câte.Îi genial omu'.
|
Lool
|
ANARHIA SALVEAZA ROMANIA !!! hic ... hic ... PAREREA LOR ... hic ... ;)
|
|
vaaaai, ce plictiseală e pe-aci! :D
chiar aşa, vb unui film, voi de ce trăiţi?:confused: |
Traduceri, cursuri, cronici.
|
Unde predai?
|
|
@Suspy: la Cineclubul Lumière, organizat sub tutela CineMagia.
@Dragomara: nimic; nici nu se pune problema. |
|
1) Nu neapärat; poate fi si despre ceva ce conteazä, despre un lucru a cärui problemä se pune, despre ceva. Depinde de om.
2) Ba da, si nu doar un minimum de sens; e esential chiar. |
Pit,vezi că am trimis cereri şi în celelalte grupuri.Bagă-mă.
|
S-a fait.
|
|
1) Sä däruiesti.
2) Sigur se va gäsi cineva. 3) Nu numai cä meritä (nereflexiv) - e chiar legitim: träim pentru a fericit mäcar un om (dacä nu chiar o întreabä lume), nu pentru a fi noi multumiti de altii; asta e sarcina lor, menirea lor; si asa mai departe. |
|
Pentru cä nu toatä lumea däruieste, cum ar trebui, ci prea putini dintre noi.
Pentru cä nu toti ne preocupäm pentru (toti) ceilalti, cum ar trebui, ci prea putini. Scopul e acelasi ca sens, dar formele lui specifice, concrete, diferä de la om la om. (Apropo, de mult tot reflectez la întrebarea: "De ce ni se sterge memoria, înainte de a ne naste?" Cred cä acum am mai gäsit o pärticicä a unuia dintre räspunsuri...") |
Traiasa Regele, de acord!
Draga Supy, iti aduc un argument in favoarea Regelui. Dupa parerea mea, actul de abdicare este nul. Pentru ca un act sa fie valabil, una din conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca este conditia consimtamantului valabil exprimat. Or, in cazul de fata, consimtamantul a fost viciat, Regele fiind santajat si amenintat, nu a abdicat de bunavoie. Iar pe noi nu ne-a intrebat nimeni, nu a fost niciun referendum in Romania de atunci si pana acum, nu ne-a intrebat nimeni dc vrem republica sau monarhie. |
O veste buna: in noaptea de inviere am decsoperit cu placere ca la intrarea in Catedrala Reintregirii Neamului din Alba-Iulia au fost amplasate busturile Majestatilor lor, Regele Ferdinand I si Regina Maria.
|
|
Memoria karmicä.
|
oricum, sper că-n una dintre multele vieţi pe care nu mi le amintesc să fi făcut ceva mai util decât statul pe Net/ forumuri. :mad: |
Eu am aflat câteva date despre unele existente anterioare ale mele, de la o persoanä clarvizionarä în care am încredere (am fäcut împreunä multe experimente verificabile).
Sigur cä buddhismul e încä un mod de a explica lumea, încä o religie. Doar n-o fi încä o metodä de a mura gogonelele, încä o retetä culinarä. Sigur n-am stat nici unii pe net; a apärut în timpul actualei noastre vieti. |
@Pitbull sau Suspect ... care aveti BD`urile alea prin apropiere si imi faceti si mie un screen shot cu cateva si le postati aici ? Nu gasesc linku` ala de download .. si oricum netu`pe care stau acuma nu imi permite sa downloadez deci ...
|
http://s6.transfer.ro/storage/transf...db16209eb8.zip
Screenshoturi sä facä Suspy, eu le am pe CD, nu-n computer, si acum mi-ar fi complicat sä le manevrez. |
Lol
--- partea lucidă din mine se prăpădeşte de râs când cineva încearcă să-mi justifice tembelismele din viaţa curentă prin alte vieţi trecute. no, chiar e de râs! |
De ce folosesti mereu cuvintele "no" si "râs" în aceeasi frazä?
(Mai ales cä "no" e ardelenism, iar tu esti olteancä dobrogeanä.) |
Lol
|
Si de ce nu-ti mai plac ardelenii? :confused:
|
All times are GMT +2. The time now is 14:59. |