![]() |
Originally Posted by illotempore2002:
|
dar ma voi salva printr-o limonada cu miere si cu lamaie sau o bere Guiness :) de care uitasem
:p |
draga mea
oricum, în seara asta m-am rerererereconvins că DE FAPT nimic nu s-a schimbat aci. :mad: păcat de risipa aia de declaraţii. |
Nu ştiu unde să scriu da' văd că fetele de pe forum încep să aibă dorinţe sinucigaşe.De ce?
|
nu, nu e evident deloc. si chiar daca ar fi evident, este normal sa iti sustii afirmatiile pt ca interlocutorul sa poata sa raspunda.
daca eu iti zic "Dragomara, tu esti vinovata" tu ai sa vrei sa stii intai de ce consider eu ca tu esti vinovata ca sa imi poti raspunde! logic, nu? iata cum m-ai pus tu sa explic niste chestii banale care se inteleg! de ce ai autosuficienta asta de te tot repeti ca totul este mai mult decat evident, si totul e clar si se subintelege! nu am nimic cu tine, dar pe bune, acuzi un om de ceva (si nu vbesc neaparat de stefan, pe el nici nu cred ca il intereseaza de ce anume il acuzi tu) dar nu ii spui de ce. |
scuze
dar acum chiar mă confunzi.
foarte pe scurt: prostia nu tb explicată, ea se impune de a sine. şi acum nu vb DOAR de a mea. oamenii inteligenţi înţeleg ceea ce este mai mult decât evident. nu am timp, chef, răbdare să explic de ce pe X sau Y nu-l duce capul, sau nu are caracter. dacă am fi în faţa instanţei poate că mi-aş face ceva timp. etc. etc. îmi este mult mai mult decât suficient că Ştefan ştie ce şi de ce spun. pa. m-am plictisit. |
Bannati şi până după Paşti şi pe sinucigaşa asta.Să fie linişte macar câteva zile.
|
sa stii ca ma bate gandul
da' poate chiar s-a plictisit si soarbe vinishor lansandu-ne in pace stim foarte bine cum sta dragomara cu promisiunile, din pacate ultima oara cat a durat, vreo 10 ore? |
Să te bată mai tare gându' ăla.Se poate relaxa şi ea până marţi,şi chiar dacă nu se relaxează,adună nervi şi Marţi când vine Pauline mai se pune de un show.
|
bun!
noapte buna daca toti suntem niste prosti distrusi si daca totul iti pute. nu ai decat sa-ti gasesti locul unde te simti bine, cine te tine aici legata? noi nu vrem sa-ti provocam suferinta dar nici sa ne futi tu la icre la fiecare post jignindu-ne nu ne arde. mai ia o pauza si reflecta: nu-ti place forumul asta then leave it! e usor sa stai sa critici pe altii de dimineata pana seara, ce te costa sa postezi niste fete din alea albastre plangacioase? sau sa te lamentezi devenind lamentabila toata ziua? |
@ ştefan - Dragomara doar
îi citeşte pe proşti. şi tu ştii pe cine, şi de ce.
|
Originally Posted by Suspect de bizar:
sincr, eu abia astept :d doar ca this time nu o sa mai particip, am sa stau si am sa ma uit ca la un balci, dinafara :) |
sis tu DOAR faci parte din Bâlci
|
Stefane,hai banneaz-o pe Dragomara.Măcar câteva zile liniştite pe forum să discutm de FILME!!!!Că o trecut ceva vreme decând discutam, de ele.
|
fate, tb creier pentru discuţii.
|
da, am facut parte, true. a fost asumat, sa stii, adica am stiut ce fac, la ce ma expun si cum ma expun. am facut-o insa dintr-un motiv bine intemeiat :)
dar e ok, daca pt tine fac parte din balci, nu am o problema cu asta. whatever you say :) cu alte cuvinte, ai tu ce ai si cu mine doar ca io nu ti-am dat niciodata nici un motiv. |
bă, da' ce texte
inepte aveţi unii dintre voi! de parcă mi-aţi lipsi, şi v-aş ţine io pe vreunul de vorbă. absolut de necrezut!
LOL! |
Originally Posted by Dragomara:
|
no, hai că m-am
plictisit de moarte. priepeţi o dată pt totdeauna. răspund doar din politeţe. după ce dau logout NICIUNUL dintre voi nu mai există. ştiu, e urât ce scriu, dar ăsta e adevărul. nu că io aş avea pretenţia să exist pt careva. Doamne fereşte!
noapte bună! |
asta a fost priceless dragomara, hai fii un pic nesimtita :) cateva zile, asa, eventual pana la anu' |
Nu trebuia banata.Acuma va face si ea pe victima si pe martira ca mai stim noi cine.
O rugaminte am la cine e in masura sa ma ajute.Adica Gloria,Stefan sau Pitbull ca altcineva nu e :) Poate ca pe ceilalti useri care au patit la fel nu ii intereseaza prea mult dar eu doresc ca postarile in care am fost jignit de Pauline sa fie sterse.Va multumesc. |
Rezolvat.
Dai trei beri - nu glumesc! A trebuit sä cobor iar în hazna si sä iau zoaiele la strecurat... |
întrebare pentru admini şi nu numai: de ce m-am supărat io aseară?!
v-aş fi spus io singură, unde se pare că nu prea s-a înţeles. :cool: deci aştept variantele voastre. după ce ţara n-o să mă mai vrea patrioată/ gospodină/ bun ceţăţean/ fiică devotată/ mamă de păsărici etc. adică mai pe săpt. viitoare am să v-o scriu şi pe-a mea. Pitbull - tu ştii că io mi-s Toma Necredinciosu, dar la câte mulţumiri am de dat pe-aci ce mai contează încă una?! Mulţumesc! ;) ia şi o dedicaţie, ce e dragostea în accepţiunea lui Ayo & mea: http://www.youtube.com/watch?v=9npgs69FIiY no, hai Sărbători fericite! ----- last edit. of aşa se întâmplă dacă nu-i citeşti pe unii. oricum nu-mi pare rău că am mulţumit fără să fie nevoie, sau poate chiar dimpotrivă. numai dăruind multiplici. Pitbull te rog ascultă melodia. merită. şi data viitoare să fii mai atent când afirmi asta, pentru că love is in what we do. "I love you" is so easy to say But so many times it doesn't mean a thing "I love you" could everything As long as we don't know what love is I think love is not in what we say, love is in what we do And when we say we love we've got something to prove What Is Love?? (*4) I think love is nothing but the truth Something inside of me, something inside of you Love is faith and loyalty Love is sharing, love is to believe What Is Love? I think that is what love could be And so much more 'cause love is deep, love is deep What is love? (*4) I think love can be bold, love can be bear Love can make you happy and lova can make you sad Love can break your heart and love can hear your soul |
din nefericire, dragomara rămâne aceeaşi ceţăţeană politicoasă
|
Originally Posted by Pitbull:
S`a facut.Multumesc. |
Dragomara, nu te supara, dar avatarul tau e creepy rau!!!
e macar viu copilul ala? sau e o papusa? ca ma ia cu fiori cand il vad. E de pe lumea asta? Brrr! |
e nepoata-sa, nu mi se pare creepy, e super frumoasa, angelica, it's all in your head! and you are not possessed and you are not almost dead, these games that you play are all in your head
|
atunci scuze, dar poza e de vina. Blame it on Kodak! Dar senzatia de spooky, creepy, scary, tot ramane. |
|
Originally Posted by redmen:
ba chiar cu atat mai mult. |
:)
|
I-am băgat cu opţiunea wiki la Iliu o poză.Şi n-o fost afişată.Nu-i nimic.Am mai trmis o dată.Şi tot nimic.De ce?
|
Şi daniel cum de îi admin?Până la schimbarea de look a forumului n-a fost.Şi cine-i root ăla de-i admin?
|
![]() |
Apropo,numa' la mine sau la toţi îi forumu' blocat pe Engleză?
|
E foarte misto forumul asta. Fara mine!
|
măi, cârcobardule...
Originally Posted by halebardul:
@illo - io o să am un nepot, tipu'are -4 luni, azi i-am dat un pupic prin burtica maică-sii. şi tot azi am aflat că nepotul meu va avea nume de manelist-fotbalist, Eric-Mario. mititelul, cu ce-o fi greşit?! :eek: eu una aş fi vrut să-l cheme ca pe bunicul, Tudor. :D |
Esti olteanca tampita!
|
Originally Posted by Judex:
|
M-ar bate gându' să fac ca Pitbull o petiţie să fii bannată.
|
|
Bannaţi nebuna,măcar până marţi,că se repetă episodu' de ieri.
|
Vorbiti frumos! Voi n-ati invatat nimic din ce s-a intamplat cu Pauline?
|
Ba da.De aia să fie bannată până nu începe scandalu'.
|
Suspy, Pauline e altcineva!
Neuptolem, eu incerc. |
|
Pula mea ma, tu stii ce a facut cretina?
|
Judex.Ştiu că Pauline îi altceva.Era nervoasă şi de aceea ataca pe toţi,o înţeleg într-o anumită măsură.Dragomara vrea scandal cu orice preţ.De aia intră.Pt. ea noi suntem o turmă de proşti muginzi şi salivânzi.
|
cât despre ce vreau io, da' ştiu că cel puţin dpvd medical nu e posibil, aş vrea deci un transplant de creier pentru voi. chiar aş fi dispusă să vă dau ceva de la mine. ;) însă vb proverbului: "de unde nu e nici Dumnezeu nu cere, de ce-aş cere tocmai io"?! :) |
numai pentru moderatorul ŞTEFAN
VITALIE DANI - Iartă-mă (cu Olga Ciolacu)
http://www.trilulilu.ro/scumpul1/6a0ec8d134fb73 încă un motiv să-mi cunosc Moldova lăsată de Ştefan (cel Mare, şi Sfânt, of course). |
All times are GMT +2. The time now is 23:54. |