![]() |
Franka.
|
Am deosebita placere sa va anuntz ca eu, tot eu, mereu eu, acelasi eu, termin si acest meci. Asta ca sa arat "potential" TLd-ului care m-a rugat sa fiu eu, acelasi eu, mereu eu, cel care voteza decisiv. Asadar Franka!
|
P.S. la meciul trecut.
Uite cum fetele primesc inca o confirmare a faptului ca noi barbatii ne incalzim functie de partea pe care flurura. Azi intr-una, maine-n alta…… Dan Gerose la inceputul topicului a dat rezultatele lui, iar la acest meci era trecuta NK. La vot insa a dat CR. Poate peste o saptamana ar vota din nou NK….. S-a spus despre CR : - este fresh. Gaina batrana face ciorba buna - este deranjata. Daca asta ajuta la pat rog confirmati, imi pierd timpul cu normale. - seamana cu cineva cunoscut. De obicei fanteziile sunt invers, o vrei pe aia care seamana cu CR, NK,LT,etc - este adevarata. Yes, that’s it. Are o frumusete comuna nu una iesita din comuna ca NK Dar in definitiv nu trebuie sa alegi pentru restul vietii, e doar one cold night stand. In care vorbele nu au rost. |
Originally Posted by votu_decisiv:
|
Originally Posted by Ping:
NK nu e ieshita din comun, e falsa! E ca o Barbie doll iar Barbie dolls sunt "usual", le gaseshti peste tot. CR este unsuaul! De aceea a cashtigat! |
Vanessa Carlton vs Alicia Witt
Vanessa pe imdb.com Alicia Witt pe imdb.com Acum votati!... E al 3-lea meci pe ziua de azi... Un record absolut! :roll: |
Kristin pentru ultima "batalie" shi Alicia pentru batalia actuala! :)
|
Bai TLD,ma enervezi!!! Ce ti-am zis eu sa faci acu' vo 3 paghini.ma faci sa ma intorc:
Alicia Witt!!!!!!!!!!!!!Si uite un plus de motiv k sa votati roscata. http://www.aclasscelebs.com/aliciaw/gallery1.htm |
Mda...witt si eu.
|
Originally Posted by raptor:
|
NU!!!!!NU CAND E VORBA DE ASA CEVA!!!!
|
Alicia Witt si se pare ca va castiga detasat, asta bineiteles si in functie de ce hotaraste domnul votu_decisiv. Apropo, domnule, nu vrei sa votezi si pe topicul fetelor, poate se mai dinamizeaza putin treaba pe acolo? 8)
|
Alicia Witt
Urban Legend RULES! |
5 voturi.. pt WITT!
|
Hai sa fiu eu un mic "party pooper"... votez pt Vanessa :)
|
Ahhhhh.... acum am observat ceva tragic....... favorita mea Jennifer Love Hewitt lipseste!!!!!! De ce????????? :evil: :cry: :cry: :evil: :cry: :cry: :evil: :evil: :evil: :cry: :evil: :cry: :evil: :cry: :x :cry: :evil:
|
Alicia.
Si da, JLH trebe introdusa in joc. ----------------------- Viitorul suna ocupat. |
Alicia ca celalata este boccie cu zilele anului :lol:
|
Originally Posted by Gaandalf:
|
Alicia Witt indiscutabil! Vanessa aia pe imdb nici macar nu scrie ca ar fi "actress". De ce nu propunem si pe Anna Kournikova, care totusi a aparut intr-un film, chiar daca foarte putin?
|
Originally Posted by Leonard:
|
de acord, dar duelul final sa se dispute la un scor mult mai mare, sa zicem 'cel mai bun din 49', ca sa fie lupta mai apriga
|
|
cel mai bun din 49 inseamna cine ajunge primul la 25 (adica un scor limita este 25-24), intr-adevar nu cred ca s-ar gasi sa voteze pana la 97 maxim, cum ai inteles tu.
|
Mdea.. Mi s-a incins creieru din nou.. Asa pare rezonabil.. Am vazut 49 si gata.. :roll: |
fratilor, da nu mai poate omu iesi la o bere cu baietii, ca voi imediat votati. tre' sa fiu tare vigilent. si uite asa, ca sa-i fac placere lui tld, ca vad ca se tot kinuie de ceva vreme cu "hot babes", decid: si acest meci e gata!!! witt.
|
Originally Posted by votu_decisiv:
|
Heather Graham vs De la piati pt voi... Keira Knightly
Heather Graham pe imdb.com Keira pe imdb.com VOTATI IN CEL DE-AL 4-LEA MECI AL ZILEI! :lol: |
Originally Posted by TLD:
Keira Knightley toata ziua ... de heather Graham mi-a plakut doar in Killing Me softly! |
pentru tld: observ ca ai o placere netarmuita de a ma cita :) , lucru ce ma maguleste peste masura. in legatura cu angoasa ta existentiala, ca ce oare sa-mi faceti daca ma prindeti ca ratez, briz-brizuri de astea. stai tu fara grija, mandea vegheaza si ma voi infatisa viteaz de fiecare data la momentul oportun!
p.s: pentru ceilalti utilizatori: sper sa nu aveti proasta inspiratie sa dati prea des click pe butonul "Trimite" in seara asta, ca are si omu o atmosfera de antren de intretinut. |
Keira, no doubt about it.
|
Heather
|
Keira Knightley.
|
definately Keira...
|
Keira Knightley
|
Originally Posted by raven88:
|
Keira
|
Keira, clar.
|
Votez si io cu don'soara Knightley... inca un vot si trecem la urmatorul meci. :wink:
|
Heather Graham.
------------------------ Viitorul suna ocupat. |
in sfirsit, de cind asteptam sa-mi las inca odata amprenta pe acest topic. tld, pregateste urmatorul meci, ca asta e deja gata....keira wins!
|
Si un vot cu Keira,da' un pick cam tarziu.
|
HA!
ehe-ehem.Ne vedem cu Witt in finala.salutari! |
Vot
Heather pentru rolul Rollergirl din Boogie Nights
|
10-3 cred ca ar trebuii sa fie :roll: Oricum meciul s-a incheiatla votul votului_decisiv... Chiar ma gandeam ca tre sa apara... Ma ingrijoram...
Next hepisode vine acusica! :lol: |
Michelle Branch vs Claire Danes
michelle pe imdb.com Claire Danes pe imdb.com Votati din nou sau iarasi sau cum vreti sa spuneti... :P |
Mihaiela Crianga
|
Vot
Claire, ca-i mai actrita !
|
Clar ca Claire.
------------------------- Viitorul suna ocupat. |
Claire
|
All times are GMT +2. The time now is 16:42. |