|  | 
| 
 consider ca trebuia sa nu lipsesti ca sa vezi ca onorez invitatia. saaaau, nu faci o invitatie daca nu stii 100% ca o poti onora. saaau. macar anunti. ai anuntat? nuuu. daca dadeai add imi puteai lasa un messag pe FB :P  castigator vinovat la puncte: tu :D | 
| 
 minti aniela, si tu sti asta, ca daca iti ziceam ca am fost, bagaii vrajeala ca nu ai mai ajuns. ntz ntz ntz | 
| 
 poate mint. poate nu. tu nu ai cum sa stii pentru ca NU ai fost in fire. concluzia: trebuie sa dai add :D | 
| 
 nu dau. hai aniela ca devenim offtopic, ce mai vrei sa cumperi? | 
| 
 nu mai vreau nimic. adica vreau: bani! ca sa pot totusi cumpara ceva. | 
| 
 vrei sa cumperi bani? trebuie sa formulezi un anunt. | 
| 
 anieeeeeeeeeeeeela mai cumpara si tu ceva sa te ajutam si noi, sa ne dam cu parerea... | 
| 
 aaaaaa. da da. am ce cumpara. unde imi pot face cea mai ieftina asigurare facultativa a casei? (la firme de asigurari serioase, nu la xasigurari care nici macar sediu nu are...) | 
| 
 generali alianz tiriac astra asigurari :D dar de ce vrei sa faci asigurare la casA? e aia obligatorie? | 
| 
 e aia facultativa care e obligatorie daca ai credit pentru casa. :D  eu m-am uitat asa pe net si astia de la BCR asigurari mi-o fac la 0,2% cu 15% reducere, adica la 94 de euro. cat m-am priceput eu sa ma uit asa pe la alte firme am vazut ca tot cam pretul asta e, nu e mare scofala, si pentru 10 euro diferenta mi-e cam lene sa umblu dupa cai verzi pe pereti. daca mi-ar face vreo companie ok o asigurare pe la 60-70 de euro, parca mi-ar mai surade ideea. da' eu nu am gasit nimic asa de apetisant. | 
| 
 apetisantul ala din finele postului tau a fost de genu.. hmmmm iauzi! | 
| 
 tocmai am gasit un nene de la Astra care cica-mi face cu 0,1% asigurarea facultativa. nu e rau. 40 de euro economisiti... acum am o problema sa inteleg cum naiba sa dea asemenea diferente intre politele de asigurare. :-/  ciudat.... | 
| 
 sincer... nu e domeniul meu, mai bine intrebi prin birou colegi ceva de genu. sau sa citesti pe site-uri:) | 
| 
 pe aici nu prea se pricepe lumea la asigurari. dar gasesc eu pe cineva sa-mi faca o teorie a conspiratiei si cu firmele de asigurari.... | 
| 
 evident aniela evident. cu berea aia , te facusi ca ploua... dar lasa... bine! | 
| 
 :D  ploua, ninge, e de la anotimp. :">  recunosc ca ieri am iesit la baut, dar a fost dupa ce am aflat ca mi-au diminuat rata asa ca a fost ceva spontan. B-) | 
| 
 pai si eu. am aterizat prin iron la o rockoteka cam de rahat si am socializat in harley ( mes amis ) daca sti unde e | 
| 

Originally Posted by aniela07:

diferența o fac cei care plătesc în caz de daună. sau nu. | 
| 
 pai macar atat stiu si eu sa nu ma duc la Carpatica. si pana la urma nu e problema mea sa ma cert cu aiguratorul, e problema bancii. ca ea e beneficiarul politei de asiguare in caz de ceva.... | 
| 
 aniela, te asigurasi pana la urma??? :D iesisi in weekend? | 
| All times are GMT +2. The time now is 08:59. |