Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Turneu - Idei / Discutii / Nelamuriri (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=98096)

Federico 30 Sep 2011 23:42

Liviu, inceteaza cu corectitudinea asta politica pt numele lui Tarkovski!!! X_X

Mercutio, vino-ti in fire!! Ce-s cu reactiile astea de domnisoara lezata?!! :-O

Twinsen 30 Sep 2011 23:52

Originally Posted by Liviu-:

va rog frumos sa va opriti aici si sa acceptati pur si simplu modul diferit al celuilalt de a vedea lucrurile, oricat de incorect, ridicol, ciudat etc. vi s-ar parea.

E o diferenta esentiala intre a accepta pe cineva ca persoana care are niste drepturi si a accepta modul lui "incorect, ridicol, ciudat etc" de a vedea lucrurile. Intr-un mediu civilizat, prima parte e obligatorie, a doua categoric nu.

Liviu- 01 Oct 2011 00:09

Iti dau dreptate aici. Eu am intervenit pentru ca directia pe care o luase discutia nu era potrivita si nu vroiam sa deraieze mai tare, desi discutia in sine ar putea fi interesanta. Daca voi credeti ca puteti continua fara sa va simtiti lezati chiar va rog.

@Federico - It won't happen again. As jura pe Tarkovsky, dar tare mi-e ca s-ar putea sa comit un mare pacat :P

Liviu- 01 Oct 2011 14:10

Am facut o mica reclama pe fb, desi nu cred ca va avea vreo importanta. Cei carora le-am dat tag ar putea da si altora pe care eu nu-i am in lista daca merge si daca voi credeti ca nu deranjeaza lumea. Am vorbit cu Gloria si a zis ca o sa se ocupe, desi nu stiu sub ce forma.

In primul rand vreau sa pun intr-o discutie mai serioasa tema confruntarilor pe baza de stil, perioada, curente etc. Mai multe persoane au zis despre asta asa ca vreau sa aud pareri si eventual sa organizam urmatorul turneu in functie de asta. Si despre ce a zis Chambord, legat de un sistem pe grupe, de tip UCL, as vrea sa aud. Eu cred ca e mai bun formatul propus de el intrucat presupune vizionarea a minim 3 filme de la fiecare regizor, iar numarul de regizori participanti scade, in timp ce cunoasterea lor creste. E cumva mai concentrat. Pe de alta pare o sa scada ceva diversitatea, mai ales daca comparam filme asemanatoare si ma gandesc ca cineva neinteresat de un anumit tip de cinema nu va participa de fiecare data. Personal mi se pare si mai distractiv sa compari un Bergman cu Tsai Ming-liang de exemplu.

LE: Imi retrag ce am zis legat de tag... stati linistiti ca n-are niciun efect oricum.

Liviu- 10 Oct 2011 23:34

Am pus clasamentul de previziuni dupa prima runda. Daca am numarat gresit anuntati-ma. S-a dat 1p pentru fiecare previziune corecta, iar in runda urmatoare se vor da cate 2p.

anaemona 11 Oct 2011 01:58

Haha Liviu, tu esti pe primul loc. Culmea e ca am facut si eu niste predictii la vremea respectiva si sintem la egalitate :)) numai ca rundele urmatoare ma vor da clar peste cap.

dragonfly_drk 11 Oct 2011 08:48

Wai ce departe sunt. Mi-am pus mâna căuş la ochi şi vă privesc de departe. Aşa, asta e din cauză că nu am participat mai mult ca să influenţez mai bine rezultatele :))
Oricum, felicitări Liviu. Eşti un cinefil desăvârşit.B-)

aniela07 11 Oct 2011 12:08

ha! ce surpriza! nu sunt chiar atat de ceapa! diseara beau in cinstea celor de pe locul 2! :D

Liviu- 11 Oct 2011 14:47

Originally Posted by anaemona:

Haha Liviu, tu esti pe primul loc. Culmea e ca am facut si eu niste predictii la vremea respectiva si sintem la egalitate :)) numai ca rundele urmatoare ma vor da clar peste cap.

Pai de ce nu mi le-ai trimis? :-w

Originally Posted by dragonfly_drk:

Wai ce departe sunt. Mi-am pus mâna căuş la ochi şi vă privesc de departe. Aşa, asta e din cauză că nu am participat mai mult ca să influenţez mai bine rezultatele :))
Oricum, felicitări Liviu. Eşti un cinefil desăvârşit.B-)

Nu esti chiar asa departe, scorurile sunt foarte apropiate. Mersi, dar din pacate nu previziunile ma fac un cinefil desavarsit si oricum mai e destul pana la final.

anaemona 11 Oct 2011 17:11

Pai de ce nu mi le-ai trimis? :-w

Nu mi-a stat mintea la asa ceva. Teoretic as putea sa ti le trimit si acum, doar se vede cind am salvat excel-ul, numai ca ma conserv :) , n-am nevoie de palpitatii suplimentare.

loud.rocks 11 Oct 2011 19:51

Trimite-le, nu cred ca are nimeni ceva impotriva. Pana la urma e doar un concurs amical :). Eu chiar insist sa le trimiti :P.

Liviu- 11 Oct 2011 19:54

Subscriu la ce a zis loud.rocks. Ce palpitatii sa ai? :P

rvn 11 Oct 2011 23:11

Subscriu la ce a zis loud.rocks. Ce palpitatii sa ai? :P

ehhh, corazonul e cu nabadai.
n-ai vazut ca uneori, la fotbal,comentatorii zic: "un meci nerecomandat cardiacilor"...
trebuia sa zici si tu la fel, ca sa nu fie nevoie sa chemam Salvarea. nu de alta, dar trebuia sa faci si pe doctorul, nu numai pe cinefilul..., si deja cred ai fi avut prea multe sarcini de indeplinit...

anaemona 12 Oct 2011 00:14

Mda, voi vreti sa vedeti cum ma voi face de ris cu previziunile mele de 2 bani. Fie, v-am facut pofta, ramine doar ca Liviu sa mai stie parola de la contul ala obscur. :)

dragonfly_drk 14 Nov 2011 08:58

S-a oprit turneul? Sau ce se întâmplă? :(

Windom 14 Nov 2011 09:24

A scazut entuziasmul.:))
Io v-am zis sa bagati niste Blu-Ray-uri la inaintare. Sau macar niste ulei, salam de soia, ceva, acolo...

aniela07 14 Nov 2011 09:40

De ce sunteti carcotasi?! Poate e de la raceala. nu s-a oprit NIMIC! X(

eu nu am votat in runda asta pentru ca oricum as fi votat cu Tarkovski, nici sute de mii de pepeni zemosi nu m-ar fi convins sa votez altfel si nu am ajuns la Bresson decat pana pe la minutul 40 (nu ca filmul ar fi chiar atat de prost, dar am avut o saptamana agitata). asa ca nu am facut nici un efort aditional decat daca as fi vazut ca e Tarkovski in pericol :D

dragonfly_drk 14 Nov 2011 10:52

Noh, eu credeam că s-a închis turneul că nu am văzut niciun thread nou cu meciul de săptămâna asta şi nici rezultatele meciului de săptămâna trecută. Sincer, dacă aş avea filmele gata puse pe comp, m-aş uita. Dar nu prea am timp sa le scot... Oricum, îmi place să citesc ce se scrie şi deaia mă speriasem puţintel că nu mai am ce citi seara când vin acasă. :(

Liviu- 14 Nov 2011 12:02

Scuze de intarziere... sa zicem ca n-am avut cel mai bun weekend.

anaemona 31 Dec 2011 17:55

Propun sa se prelungeasca filmele care sint in competitie saptamina asta cu inca o saptamina. E doar o idee pentru ca nimeni n-a scris nimic.

All times are GMT +2. The time now is 07:12.