Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Cadre preferate adunate de prin filme (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96989)

Kriss_Kringle 28 Mar 2012 11:39

Asta cu doua dintre cele mai preferate filme ale tale e ironica nu?
Tin minte clar ca ziceai de Batman ca n-are miza si ca Inception deabia l-ai suportat.

Federico 28 Mar 2012 11:46

Originally Posted by omudindulap:

The Girl With...

This.
Originally Posted by klaudya_e:

Cries and Whispers

And this.

Originally Posted by Kriss_Kringle:

Blade Runner(aici puteau fi chiar sute de cadre daca stateam sa-l iau la bani marunti)

And this.

Memories of murder

Road to perdition

And this.

Federico 28 Mar 2012 11:47

Originally Posted by omudindulap:

Apropo de priviri memorabile:

Aici, desi nu se vad, se simt

This guy FTW!!!

Federico 28 Mar 2012 11:51

Asta cu doua dintre cele mai preferate filme ale tale e ironica nu?
Tin minte clar ca ziceai de Batman ca n-are miza si ca Inception deabia l-ai suportat.

Ironic suna cam aspru. E doar o gluma cred. Desi nu sunt sigur how exactly is that a joke. Whatever. Insa admiratia mea pentru fotografiile alea e autentica.

Malombra 28 Mar 2012 11:51

Originally Posted by Federico:

Poza asta, prima, ar fi putut fi una dintre cele mai geniale momente de cinema contemplativ realizate vreodata. Daca ar fi fost Bela Tarr in locul lui Nolan si ar fi lasat planul sa curga cam cat l-a lasat pe primul din[i] Calul din Torino

.

=)) =)) =)) no, shit

Malombra 28 Mar 2012 12:22

ceva contemplativ

Federico 28 Mar 2012 12:54

Originally Posted by Malombra:

=)) =)) =)) no, shit

Apropo de Inception, interventiile de astazi ale Malombrei sunt foarte in ton cu atitudinea lui Mal de dincolo, nu credeti? :x

BenPC 28 Mar 2012 13:28

Let's do some Grinding >:)

Tarantino doing what he does best...

Federico 28 Mar 2012 13:37

Ca veni vorba din nou de Tarantino (cheers, Mal!) cine se baga sa intocmeasca un mozaic cu cele mai tari close-up-uri cu picioare din toata filmografie sa? Now that would be cool.

Windom 28 Mar 2012 13:44

Ale Umei lăsați-le, rogu-vă, afară.:-&

omudindulap 28 Mar 2012 13:51

Originally Posted by Federico:

close-up-uri cu picioare... .

Pentru mine-ar fi o placere. Sa vedem...

Pana una-alta...

omudindulap 28 Mar 2012 14:21

Malombra 28 Mar 2012 14:58

iar cheers? no, mersi, faza cu cinemaul contemplativ şi clovnul ăla already made my day.

Malombra 28 Mar 2012 15:03

dintr-o splendoare văzută recent

Liviu- 28 Mar 2012 17:46

Originally Posted by Namaste:

Și câteva delicatese

Mesajul asta are cumva legatura cu faptul ca in aceeasi zi era dat filmul la Cinemateca Grozavesti? :P

@Federico - Now that's not how a Magister Ludi should talk. Right right? ;)

klaudya_e 28 Mar 2012 18:05

Namaste 28 Mar 2012 21:03

Originally Posted by Liviu-:

Originally Posted by Namaste:

Și câteva delicatese

Mesajul asta are cumva legatura cu faptul ca in aceeasi zi era dat filmul la Cinemateca Grozavesti? :P

Din păcate nu am știut de existenta Cinematecii Grozăvești până în momentul ăsta. A fost înființată special pentru studenți? :D
Până nu demult îmi plăcea sa merg la Europa. E foarte intim, 4-5 persoane în sală, ai impresia că filmul e proiectat special pentru tine. Și la Elvira Popesco senzația era asemănătoare. Nu știu cum o fi acum, de când l-au renovat.

Liviu- 28 Mar 2012 21:33

Deci a fost doar o coincidenta :D In principiu ar fi pentru studenti din cate stiu eu, dar nu cred ca-i o regula. Daca ai facebook o poti cauta pentru detalii. Cum sunt conditiile la Europa si Elvira Popescu? Ma intereseaza in primul rand dpdv tehnic, daca proiectiile sunt de calitate.

Namaste 28 Mar 2012 22:21

Originally Posted by Liviu-:

Deci a fost doar o coincidenta :D In principiu ar fi pentru studenti din cate stiu eu, dar nu cred ca-i o regula. Daca ai facebook o poti cauta pentru detalii. Cum sunt conditiile la Europa si Elvira Popescu? Ma intereseaza in primul rand dpdv tehnic, daca proiectiile sunt de calitate.

I-am dat add, să vedem. :D
La Europa condițiile sunt destul de precare, e cam frig și cu tehnica nu stau foarte bine, dar depinde și la ce film mergi, uneori senzațiile sunt amplificate de atmosfera din sală. :)) Dacă erau condiții excelente, probabil că ar fi fost mult mai populat și-atunci anula motivul principal pentru care mergeam acolo.
La Elvira era cam la fel, poate mirosul de mucegai ceva mai înțepător. Dar, cum ziceam, e renovat...l-au stricat.

omudindulap 29 Mar 2012 01:20

The Last of England

All times are GMT +2. The time now is 20:55.