![]() |
Asta cu doua dintre cele mai preferate filme ale tale e ironica nu?
Tin minte clar ca ziceai de Batman ca n-are miza si ca Inception deabia l-ai suportat. |
This.
Originally Posted by klaudya_e:
Originally Posted by Kriss_Kringle:
|
Originally Posted by omudindulap:
This guy FTW!!! |
|
Originally Posted by Federico:
=)) =)) =)) no, shit |
ceva contemplativ
![]() |
Originally Posted by Malombra:
|
Let's do some Grinding >:)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tarantino doing what he does best... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ca veni vorba din nou de Tarantino (cheers, Mal!) cine se baga sa intocmeasca un mozaic cu cele mai tari close-up-uri cu picioare din toata filmografie sa? Now that would be cool.
|
Ale Umei lăsați-le, rogu-vă, afară.:-&
|
Originally Posted by Federico:
Pentru mine-ar fi o placere. Sa vedem... Pana una-alta... ![]() |
![]() |
iar cheers? no, mersi, faza cu cinemaul contemplativ şi clovnul ăla already made my day.
|
dintr-o splendoare văzută recent
![]() ![]() ![]() ![]() |
Originally Posted by Namaste:
Mesajul asta are cumva legatura cu faptul ca in aceeasi zi era dat filmul la Cinemateca Grozavesti? :P @Federico - Now that's not how a Magister Ludi should talk. Right right? ;) |
![]() |
Originally Posted by Liviu-:
Din păcate nu am știut de existenta Cinematecii Grozăvești până în momentul ăsta. A fost înființată special pentru studenți? :D Până nu demult îmi plăcea sa merg la Europa. E foarte intim, 4-5 persoane în sală, ai impresia că filmul e proiectat special pentru tine. Și la Elvira Popesco senzația era asemănătoare. Nu știu cum o fi acum, de când l-au renovat. |
Deci a fost doar o coincidenta :D In principiu ar fi pentru studenti din cate stiu eu, dar nu cred ca-i o regula. Daca ai facebook o poti cauta pentru detalii. Cum sunt conditiile la Europa si Elvira Popescu? Ma intereseaza in primul rand dpdv tehnic, daca proiectiile sunt de calitate.
|
Originally Posted by Liviu-:
I-am dat add, să vedem. :D La Europa condițiile sunt destul de precare, e cam frig și cu tehnica nu stau foarte bine, dar depinde și la ce film mergi, uneori senzațiile sunt amplificate de atmosfera din sală. :)) Dacă erau condiții excelente, probabil că ar fi fost mult mai populat și-atunci anula motivul principal pentru care mergeam acolo. La Elvira era cam la fel, poate mirosul de mucegai ceva mai înțepător. Dar, cum ziceam, e renovat...l-au stricat. |
The Last of England
![]() ![]() ![]() ![]() |
All times are GMT +2. The time now is 20:55. |