![]() |
Originally Posted by Judex:
O iau eu personal! Dacă bine îmi amintesc ţi-am zis ce şi cum atunci. Chiar crezi că aş veni cu astfel de subtilităţi publice să te atac? Vorbeam "în general"... din proprie experienţă. |
Bine. Atunci :D
|
Originally Posted by vave:
Suna bine cu eleganta. Eleganta iti da un aer sexy. |
Originally Posted by Neuptolem:
Un cuvânt cheie pentru femeia fatală? :-? |
Alege: - eleganta (in cazul vostru merge parca si mai bine);) - joviala; - increzatoare; - zambitoare; - prostutza;:D - tinuta sexy; - make-up cu stil. |
Care-i asemănarea dintre un bărbat şi un soarece?
Amândoi trag la gaură... Ce este un soţ? Un amant care şi-a forţat prea mult norocul... Care este asemănarea dintre un bărbat şi o telecomandă? Ambii sunt simpli, uşor de folosit şi de obicei îi găseşti pe lângă televizor. De ce ce sunt bărbaţii ca zăpada? Nu ştii când vin(e), nu ştii câţi centimetri va avea şi nu ştii nici cât va dura... Ce îşi zice mireasa după noaptea nuţtii? Doamne-ajută că nu am aruncat încă vibratorul... De ce sunt bărbaţii ca şi cabinele telefonice? Ori sunt "ocupate" ori e "telefonul" defect... Cum se numeşte un bărbat arătos, inteligent, atent şi sensibil? Basm... De ce sunt bărbaţii ca ceapa? Dacă dai jos învelişul îţi vine să plângi... De ce sunt bărbaţii imuni la boala vacilor nebune? Pentru că sunt porci... De ce există bărbaţi? Pentru că vibratoarele nu aduc bani în casă... Care e diferenţa dinte bărbaţi şi "Pedigree"? Pedigree există şi cu creier... De ce bărbaţii sunt ca şi beţele de chibrit? Dacă îi aprinzi îşi pierd capul... De departe preferata mea: Ce are 6 picioare, un IQ de 100 şi miroase a bere? Trei bărbaţi în faţa televizorului la meciul de fotbal... =)) =)) =)) =)) =)) |
|
Originally Posted by bremen1980:
Acum pe bune, am citit că unele chiar au, şi asta este printre singurele dăţi în care li se întâmplă asta! ;) Pe cei care violează bătrâne şi fetiţe chiar nu i-am înţeles! Mă rog, ştiu că ţine de patologic, da'totuşi sunt atâtea femei tinere şi doritoare... :D No,. acum chiar glumesc. :P |
O alta parere legata de conditia femeii.
|
=)) =)) =)) =)) O să-ţi dau doar un nume: Codin!! Că nu mai ştiu cum dracu'o chema pe nevastă-sa (sau iubita lui) - am citit cartea asta prin clasa a VII - no, foloseşte-ţi cunoştinţele de literatura română şi află despre cine/ ce e vb! :"> :P
PS: Lorena Bobbit a fost o inconştientă: nimic nu tb tăiat atâta timp cât te MAI poţi folosi de acel ceva! :"> :"> :"> |
În altă ordine de idei: It has been revealed today that women are happier in life than men. That is because women don't have the one thing that pisses men off. A wife. =)) |
La lezbi cum o fi? :-?
|
Apropo de o chestiune abordate pe aici pe undeva:
What is the definition of "making love"? Something a woman does while a guy is fucking her. Si apropo de lezbi: What do you call two lesbians with their period? Finger painting. |
Originally Posted by Windom:
Ţinând cont de faptul că sunt puţine ţările în care este acceptată căsătoria între persoane de acelaşi sex, în cazul dat, lesbiencele sunt cantitate neglijabilă. :P |
|
|
"femeia functioneaza perfect cand o iubesti perfect" e fain spus si e valabil si pentru barbati :) probabil d-aia windom are niste pareri asa jmekere...
|
Adica eu nu stiu sa iubesc perfect?:-O :-?
|
pai as indrazni sa spun ca da, avand in vedere parerile de la topicul asta. dar u stii poate mai bine
|
Dar cum e aia să iubeşti perfect? :-/
Parcă perfecţiunea nu exista... |
All times are GMT +2. The time now is 03:06. |