![]() |
dimineata,cand ea,cu ochii lipiti de somn,cu parul valvoi in cap,abia reuseste sa se descurce in fata draciilor facute de plozii pe care trebuie sa-i hraneasca si sa-i convinga sa plece la scoala,iar el,relaxat,imbracat la patru ace,coboara grabit de la etaj spre parterul unde se afla bucataria,infuleca din mers o gogoasa si bea o gura de cafea,iese pe usa si-n timp ce parcurge drumul spre masina parcata in fata casei, se si gandeste cum sa-si faca timp si pentru amanta,printre nenumaratele sedinte si intalniri de afaceri din agenda zilnica.
|
The vampire falls in love, always.
|
Personajul care e pe moarte are mereu ceva important de spus.
In America toate masinile sunt deschise. In Anglia e ceata. In filmele cu adolescenti toti fumeaza iarba. Personajele care se pensioneaza vor sa-si cumpere o barca. Nimeni nu sta in locul in care i sa spus sa stea. Soldatii care au poze cu iubitele mor. Femeile se epilau inca din epoca de piatra. |
Originally Posted by Thrac:
mai mult,la unele am observat ca aveau chiar si silicoane!nu mai zic de parul blond platinat! |
Originally Posted by danonino:
Not always. 30 days of night Daybreakers Suck Si mai nou in Fright Night NU cred ca o sa se indragosteasca Colin Farrell de cineva. Daca e film romantic normal ca the fucking vampire falls in love. Dar nu este inerent pussy whipped doar pentru ca e vampir. |
Originally Posted by rvn:
|
In filmele horror:
Intotdeauna cand un cuplu merge la o cabana / casa mai retrasa si vor sa se f..a cineva ii intrerupe. Intotdeauna blona "buna" sau ala de culoare mor primii. In productiile Troma ( google it ) e folosita aceeasi scena dintr-un film si in altele 10 ( explozii de masini etc ) |
Originally Posted by TheRainInSpain:
http://www.cinemagia.ro/filme/one-mi...istorie-10312/ despre asta vorbesti, nu? e invadata piata de falsuri.nu ne mai miram ca in orice film a carui actiune se petrece in epoca de piatra, a bronzului, a fierului sau in antichitate, eroii isi etaleaza cu mandrie imbunatatirile fizice aduse caroseriei,platite cu bani grei chirurgilor plasticieni din Beverly Hills. |
Si ce-ai vrea, sa-i plateasca la fiscul romanesc? :))
|
gata cu off-ul,spaniolule! mai bine baga un cliseu. |
Cliseu cretin al spectatorilor - cartea e mai buna decat filmul.
|
in majoritatea timpului cartea e mai buna decat filmul pentru ca noi ne imaginam o chestie cand citim o carte iar cand vedem filmul, constatam ca nu corespunde cu imaginatia noastra. si in plus, majoritatea filmelor nu se iau dupa carti si scot pasaje chiar importante din carte sau baga in plus scene care nu au nicio relevanta.
|
Dragon, cred ca te-ai obisnuit deja, eu raspund prin bancuri:
Doua vaci rumegau pelicula prin Buftea. - Ei, cum iti place filmul? - Hmm, e mai buna cartea. |
ha ha ha..
vezi ca asta e DOCTOR DE MASELE! p.s.ai cam ramas in urma cu news-urile de pe forum. |
Dl. Cinematic e indeajuns de fraier incat sa se bage-n seama cu rvn, dar indeajuns de echilibrat incat sa-i dea papucii..
@Dl. Cinematic Nu sunt "doctor de masele"[editat de moderator]. In plus, iubesc cartile, doar ca-i urasc pe papagalii care urasc filmele facute dupa carti. |
No prob. ;)
|
|
@judex / raininspain: N-am chef sa stau sa-ti sterg/editez insultele/injuraturile. Te rog sa te linistesti sau ... stii ce urmeaza.
|
Cuplurile care se hotarasc sa se tot duca-n lume, numai ca unul dintre ei, in cel mai des caz masculul, va muri.
|
[quote=chuckyfan]In filmele horror:
"Intotdeauna blona "buna" sau ala de culoare mor primii." ce ironie a sortii, in Sweatshop e tocmai invers...:-? |
All times are GMT +2. The time now is 17:18. |