![]() |
|
|
|
22.00 - ProCinema - La citta delle donne (1980, Fedrico Fellini)
http://www.gandul.info/magazin/crist...meilor-9405946 |
Astazi de la 22:00, pe Pro Cinema
Patimile Ioanei d'Arc - dir. Dreyer |
cetepeule mamă, ce-i cu tine, te-o tras curentul la chelie (pardon, cărare multilateral dezvoltata)??
|
Originally Posted by charles:
ha ha |
Concordia Chiajna - Universitatea Cluj vs Dreyer :-? a tough choice
|
The incredible Hulk Duminică, 25 Mar 22:55 HBO
|
The Invisible(2007) astazi la 20:30 pe Prima TV-este un film bun pe care il recomand .
|
Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides(2011) pe HBO Comedy astazi la ora 01:50 si pe HBO
Vineri, 30 Mar 13:15-este un film bun dar totusi este mai slab ca primele 3. |
The Shawshank Redemption(1994) astazi pe PRO TV la ora 22:30-este o capodopera de film.
|
|
Pro Cinema, Sambata (21 Aprilie): 22:15
Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street <----------- FUCK YEAH!! >:) >:) >:) >:) >:) >:) |
^ Hell Yeah ! Asta ar insemna un record personal de revizualizari >:)
|
In cazul tau sau al meu? La mine clar detine recordul, l-am vazut de vreo 13 ori, il stiu pe de rost cap-coada si tot nu ma satur de el :D.
|
Ah, m-ai batut. Nu l-am vazut de atatea ori, insa l-as revedea oricand as avea ocazie, e un film unic care e clar in topul meu all time, mi se pare absolut genial din toate punctele de vedere. De la muzica, acting pana la viziunea incredibila a lui Burton. Si eu il cam stiu cap-coada, dar nu prea stiu versurile la toate melodiile, poate le invat de data asta :D
|
Oldboy pe Pro TV de la 00:15
Pacat ca l-au bagat la ora asta. |
Poate vor veni cu o reluare la o ora mai accesibila....
|
Diseara este There is something about mary cu ben stiller si cameron diaz misto filmul il recomand
|
All times are GMT +2. The time now is 02:28. |