Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Acum pe ecrane (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=228)
-   -   "Inglourious Basterds" (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96049)

buticut 21 Mar 2010 17:06

Originally Posted by Windom:

Originally Posted by miercuri:

Cu toate astea sala rade in hohote cand sunt scalpati - si aici se vede interventia lui Tarantino :D

...sau ponderea evreilor in sala...:P

That joke was SO lame (daca te referi la faza de la Oscaruri). Prefer discursul ueber-bingo al lui Waltz anytime!

horatiu_trand 22 Mar 2010 21:56

nu mi-a placut

dezamagitor :(

bogdan0125 26 Mar 2010 19:37

Originally Posted by horatiu_trand:

dezamagitor :(

sub asteptari. nu chiar dezamagitor dar nici bun. Ma asteptam la mai mult.

bogdan0125 05 Apr 2010 15:31

Din alea 8 nominalizari merita OScarul pentru cel mai bun actor in rol secundar ( pe care l-a si obtinut) si pentru cel mai bun scenariu original.

Chambord 15 Apr 2010 13:28

LOL Ce mahhh ?! A aparut si carte Inglorious Basterds ? :)) Hai ba datzio-n pizda masii de treaba !

Federico 15 Apr 2010 13:47

Nu stiu despre ce vorbesti dar nu mi s-ar parea mare branza.
Scenariile lui Tarantino frizeaza literatura.

Chambord 15 Apr 2010 13:55

Tu nu citesti reclamele de pe cinemagia ma nerusinatule ?

Federico 15 Apr 2010 14:08

Aaa... nu chiar... de obicei intru direct pe forum.

Pitbull 15 Apr 2010 14:36

Originally Posted by Chambord:

pizda masii

Se zice "pizdele mä-sii".

Windom 15 Apr 2010 14:42

Originally Posted by Pitbull:

Originally Posted by Chambord:

pizda masii

Se zice "pizdele mä-sii".

O pula pizde. Eu tot la singular stiam. De unde regula asta?:-?

Pitbull 15 Apr 2010 15:00

Sunä mai bine.
Adeväru-i cä toti ne dorim mai multe.
Zi tu cä nu-i asa.

Windom 15 Apr 2010 15:10

Asa-i. Acum depinde si de MILF. Scuze de off (de fapt, cred ca se poate muta sau la Despre sex, mai mult sau mai putin metaforic sau la Limba romana).

RomaniaMare 15 Apr 2010 19:08

Originally Posted by Floydman:

nu mi-a placut, in primul rand ca principiu. sa expui violentza de dragul violentzei si avand ca justificare violenta insasi (ne impuscam pt ca ne impuscam, e dragutz asa!) e cinema de vomi(ss)ment.

povestioara e la randul ei ridicola, s-a mai spus si in Ryan, parca. comando-uri (nu partizani -comandouri aliate) care sa execute operatiuni in spatele liniilor germane, pe termen lung, in mod autonom si planificat, sunt o idee creatza. pur si simplu nu ar fi rezistat nici o saptamana. eu inteleg ca e fictiune dar fictiunea trebuie sa nu frizeze ridicolul.

Hitler ciuruit de niste paramilitari, si implicit un nou deznodamant in WWII dupa mintea lu' Tarantino! Wow! Senzational! (ca la Dan Elodia Diaconescu) Ce mistoo! Ce cool! si ala care da cu bata in capatzana! si scalpurile! ce efecte tari! superfilm, frate!

:-& bleaaaaaaaaaaaah!

+1! Complet de acord cu tine!
Despre filmul ăsta pot spune numai un lucru: :-& Și încă o dată :-&
În afară de prestația lui Christoph Waltz(pe bună dreptate recompensat cu un Oscar),nimic bun/interesant de privit în acest film de 2 lei!
Mi se pare că marele Quentin a cam sărit calul de data asta.

Lived_memories 13 May 2010 19:04

Nici mie nu mia placut filmul in totalitate, dar cred ca cu toti exagerati. Tarantino kiar este un regizor f bun, dar nui iese intotdeauna.

miercuri 13 May 2010 19:09

Originally Posted by danonino:

Pacat de Brad Pitt, un actor foarte bun dar care l-a tampit nevasta-sa, de la o vreme joaca in idioteni, Benjamin Button fiind singurul film bun recent.

Daca incepeai cu chestia asta stiam sa nu ma obosesc sa-ti citesc ineptia pana la capat.

miercuri 13 May 2010 22:29

N-ai adus nici un argument concret ca sa sustii de ce il consideri pe Tarantino un regizor si scenarist prost, numai l-ai facut albie de porci...

redmen 13 May 2010 23:09

Draga miercuri ... Tarantino e prost,foarte prost nu auzisi? La ce iti bati capul ?

danonino 14 May 2010 06:54

Originally Posted by miercuri:

N-ai adus nici un argument concret ca sa sustii de ce il consideri pe Tarantino un regizor si scenarist prost, numai l-ai facut albie de porci...

Filmul facut de el nu poate fi considerat o dovada al ineptiei sale?
Ar mai fi si Kill Bill 1&2... violenta fara sens, poveste zero si multe efecte speciale. Dar din nou, nu le putem lua in considerare....

Mai citeste o data, am adus argumente, din pacate nu am putu face rost de rezultatul iq-testului si nici de valorile culturii din cap pe care o poseda.

Un singur film realizat de el mi-a placut, Reservoir Dogs, a fost interesant, a avut o intriga buna.

dar poate eu gresesc, si nu sunt in stare cu mintea-mi limitata sa vad geniul lui Tarantino.

vlad4s 14 May 2010 08:01

Pur si simplu asta e Tarantino!Inglourious Basterds mi - a placut mult de tot!Love it or hate it?

buticut 14 May 2010 14:43

Originally Posted by danonino:

dar poate eu gresesc, si nu sunt in stare cu mintea-mi limitata sa vad geniul lui Tarantino.

Nu poate, sigur :D!

All times are GMT +2. The time now is 01:39.