![]() |
Originally Posted by Windom:
That joke was SO lame (daca te referi la faza de la Oscaruri). Prefer discursul ueber-bingo al lui Waltz anytime! |
nu mi-a placut
dezamagitor :(
|
Originally Posted by horatiu_trand:
sub asteptari. nu chiar dezamagitor dar nici bun. Ma asteptam la mai mult. |
Din alea 8 nominalizari merita OScarul pentru cel mai bun actor in rol secundar ( pe care l-a si obtinut) si pentru cel mai bun scenariu original.
|
LOL Ce mahhh ?! A aparut si carte Inglorious Basterds ? :)) Hai ba datzio-n pizda masii de treaba !
|
Nu stiu despre ce vorbesti dar nu mi s-ar parea mare branza.
Scenariile lui Tarantino frizeaza literatura. |
Tu nu citesti reclamele de pe cinemagia ma nerusinatule ?
|
Aaa... nu chiar... de obicei intru direct pe forum.
|
Originally Posted by Chambord:
|
Originally Posted by Pitbull:
|
Sunä mai bine.
Adeväru-i cä toti ne dorim mai multe. Zi tu cä nu-i asa. |
Asa-i. Acum depinde si de MILF. Scuze de off (de fapt, cred ca se poate muta sau la Despre sex, mai mult sau mai putin metaforic sau la Limba romana).
|
Originally Posted by Floydman:
Despre filmul ăsta pot spune numai un lucru: :-& Și încă o dată :-& În afară de prestația lui Christoph Waltz(pe bună dreptate recompensat cu un Oscar),nimic bun/interesant de privit în acest film de 2 lei! Mi se pare că marele Quentin a cam sărit calul de data asta. |
Nici mie nu mia placut filmul in totalitate, dar cred ca cu toti exagerati. Tarantino kiar este un regizor f bun, dar nui iese intotdeauna.
|
Originally Posted by danonino:
|
N-ai adus nici un argument concret ca sa sustii de ce il consideri pe Tarantino un regizor si scenarist prost, numai l-ai facut albie de porci...
|
Draga miercuri ... Tarantino e prost,foarte prost nu auzisi? La ce iti bati capul ?
|
Originally Posted by miercuri:
Filmul facut de el nu poate fi considerat o dovada al ineptiei sale? Ar mai fi si Kill Bill 1&2... violenta fara sens, poveste zero si multe efecte speciale. Dar din nou, nu le putem lua in considerare.... Mai citeste o data, am adus argumente, din pacate nu am putu face rost de rezultatul iq-testului si nici de valorile culturii din cap pe care o poseda. Un singur film realizat de el mi-a placut, Reservoir Dogs, a fost interesant, a avut o intriga buna. dar poate eu gresesc, si nu sunt in stare cu mintea-mi limitata sa vad geniul lui Tarantino. |
Pur si simplu asta e Tarantino!Inglourious Basterds mi - a placut mult de tot!Love it or hate it?
|
Originally Posted by danonino:
Nu poate, sigur :D! |
All times are GMT +2. The time now is 01:39. |