![]() |
Ei, asta nu e o "cronicä" - e o paginä de jurnal personal... sau oracol de gimnaziu... (sau "blog", cum i se zice mai nou). ;)
Dacä eu îi scriu iubitei mele o epistolä de amor, atâta e si nimic mai mult: scrisoare de amor, nu caracterizare, sau profil psihologic, sau psihanalizä, sau fisä de observatie medicalä, sau rechizitoriu... |
Oricum ar fi.... reflecta ceea ce am vazut in cinematograf: o premiera pe plan mondial la nivel de efecte speciale si cred ca munca lui J.C. va fi rasplatita in seara premiilor Oscar. In rest, fiecare cu parerea lui... Foarte multi critici de valoare apreciaza Avataru' ;) ! Atat si nimic mai mult.
|
lavi
james cameron.....ma asteptam sa fie o capodopera...intradevar o imaginatie iesita din comun...o poveste superba...un scenariu superb....un film exceptional din toate punctele de vedere.
|
Originally Posted by Judex:
buna ,buna,vad ca nu prea aveti pareri prea bune despre filmul avatar! dar va contrazic ,asta este fiindca nu ati mers inca o data sa vedeti si finalul poate,eu l-am vazut si a fost mult mai senzational si frumos.pe cand la inceput cand s-a terminat cu un final mai asa mi-a lasat si mie o parere mai asa ,usor dezamagita,insa apoi am fost mult mai multumita ,a fost deosebit. ce sa zic ,am incercat sa imi selectez cu minte mea si esentialul dar acum fiecare interpreteaza cum vrea,.parea o amestecatura,si tot odata oameni ai cerului ,etc. in final s-a terminat cu bine,slava domnului ,imi plac filmele cu hapiend!si vreau si viata sa fie mai happy cu final happyend etc.iar noi sa ne dorim binele si sa nu ne facem rau singuri ,unii altora etc,ci din contra sa ne facem bine,ca doamne doamne sa ne iubeasca mai mult si sa nu ne pedepseasca deloc ci sa ne ofere sansa unei vieti mai bune,intr-o lume mai buna fara probleme fara nimic negativ ci de paradis.:) doamne ajuta!si pe mine sa ma ajute in continuare sa se inceteze prob.cu alimentele si sa fie in regula ,sa ma ocroteasca ,ajute salveze etc.numai bine va doresc si voua ,si sarbatori fericte si tot ce va doriti! |
Originally Posted by irene marlyne monroe:
Nu numai cä la început când s-a terminat cu un final mai asa mi-a läsat si mie o pärere mai asa - dar si la sfârsit când a început cu o introducere mai altfel mi-a läsat si mie o pärere mai altfel! |
:)) si inscrie Pitbull..........
|
We are here to mark. O:-)
|
Parerile sunt impartite, si uneori exagerate in ambele tabere. Iar viata are acelasi final pentru toata lumea, nu stiu cat de happy . :) La finalul jocului, si regele si pionul ajung in aceeasi cutie de lemn... eee? ghiciti citatul. :) |
Pavel Corut...? :-?
|
No bine ca stiu ca-i happy end...(:| (:| (:| (de fapt, nici nu ma asteptam la altceva). Pe asta-l trimit direct la Recycle Bin.
Pe cind o franciza gen LOTR in care sa invinga raul?:-? Cel care va scoate asa ceva va avea coaie... |
Eu sunt nou pe aici, nu prea cunosc lumea...Sa aplaud creativitatea si sa behăi de ras sau sa ma uit in pamant si sa behăi de ras? (sincer, nu stiu) |
Originally Posted by Pitbull:
|
@Horhew:
Here is your answer: http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85519 (Get armed with lotsa time and behäieli.) |
Ay, mi madre, que calor! IMM, tu de ce n-ai ramas cu noi la o berica la prima vizionare? :)
|
revenind la film, cineva de la cinematical se intreaba daca "i see you" nu va deveni noul "you complete me" :D
|
L-am vazut la Movieplex fara probleme :P si sper sa-l revad si la IMAX cu my kid sisters.
Nu impresioneaza ca poveste, este eeeeepic pana la dumnezo, cu cliseele de rigoare, dar iti trezeste acele trairi necesare pentru a te bucura de el. Ma refer la combinatia de empatie si suspans, dupa reteta lui Wilkie Collins "make them laugh, make them cry, make them wait". Pare simplu in esenta, dar pentru a realiza asta cu succes iti trebuie un talent, iar James Cameron il are. La fel cum a zis illo, de abia asteptam sa revina Jake in avatarul lui. Mi-a placut cum se face tranzitia gradata intre cele doua lumi ale personajului, cum il percepi pe Jake tot si tot mai putin ca pe un om. Peste zece ani se va plange mai multa lume de superficialitatea scenariului, tocmai pentru ca partea vizuala nu va mai avea aceasta aura de nemaivazut de spectaculos. E cert ca ridica anumite standarde ale entertaimentului de acest tip si o sa aiba epigoni. Eu sunt incantata ca am luat parte la experienta si am putut sa-l vad ca prin ochii unui copil care descopera o jucarie noua. Ca moviegoer ma simt multumit, din popcorn flickurile de anul asta mi se pare de departe cel mai rasarit. In orice caz, filmul nu ma face sa ma ingrijorez pentru soarta cinematografiei. Nu vad nimic rau in coexistenta blockbusterelor si a arthousului sa zicem. Nu vor disparea oamenii care vor filme traditionale, independente, experimentale si nici cei care vor vrea sa le faca. Ele or sa apara in continuare in aceeasi masura, bune, proaste mediocre. La fel si blockbusterele, iar in timp se vor cerne. |
Originally Posted by illotempore2002:
:-O flyyying fuuck. it's just a damn movie, woman ! nu te-a injurat pe tine omul ala #-o si sunt deja o multime care se oftica daca zice cineva ceva de Avatar. pfff. wake up ppl ! maine vine mosh craciun. faceti-va bradul in loc sa va enervati. :-* |
hm, sunt pe topicul lui new moon?
|
Originally Posted by StefanDo:
ce, si acolo e cafteala ? :)) |
oho :)
|
All times are GMT +2. The time now is 20:14. |