![]() |
Dar eu nu te judec, cu atat mai putin dupa Celine Dion. Cel mult spun ca ai gusturi indoielnice plecand de la asta.Ti-am scris si pe topicul celalalt - e dreptul tau sa-ti placa sau sa-ti displaca ceva. Doar ca, atunci cand dai verdicte calitative, mai ales in privinta unui film, trebuie sa argumentezi. Cand nu o faci si te bazezi exclusiv pe gustul tau, esti neconvingatoare.
|
Originally Posted by Gospin:
|
Originally Posted by Judex:
singura judecată de valoare pe care-ai emis-o-n seara asta este cea înroşită, reţine-o! |
Pai ar fi bine sa-ti cultivi gustul ala pe care te bazezi. Dar asta nu se face cu Celine Dion, ci cu ce propune Cinemania. :P
|
Originally Posted by miercuri:
|
I am very very very annoyed!!!
My mother just got my old mobile and I noticed that she already had SIMed some of my agenda. |
Facebook. Pentru ca exista. Si da posibilitatea tuturor idiotilor sa te futa la creieri - fa-ti si tu coooont, fa-ti si tu coooont!!! X(
|
Suptscriu X( :-&
|
Pitbull şi Judex sau Judex şi Pitbull... să nu vă faceţi coooooooooooooooooont!
P.S. Pitbull, îmi place ora la care ai scris mesajul. :D |
Am cont deja, da' mä fac cä nu stiu.
|
... şi dacă tu nu ştii, atunci cine?
|
Nime'.
|
Originally Posted by Pitbull:
Originally Posted by Pitbull:
:) |
Încăpăţânarea unora sau altora.
|
Cei care, aflati in fata mea la coada, odata ajunsi la ghiseu, incep sa stea la taclale cu functionarul de acolo. Asta dupa ce, mai devreme, facusera scandal ca randul se misca prea incet.
|
-cocalarii, fetele fitoase, manelele
-laudarosii, mincinosii |
-Hannah Montana
-Otv -Reclamele in timpul filmelor -Filmele tampite -Finaluri Fericite(SF) -Cand sunt trezit dimineata -Cocalrii |
matematica!
|
Daca as face o clasificare a tuturor lucrurilor care ma enerveaza ar suna cam asa:
societate - cocalarii, manelarii, pupincuristii si fraierii (pentru ca din cauza lor au aparut smecherii) alimentatie - halvaua :-& si pestele marinat vocabular - cuvantul "covrigei" si expresia "ma dispera" cinematografie - cuplul Brad Pitt si Angelina Jolie (dar cred ca va fi scoasa de la socoteala odata cu divortarea lor) IT & Internet - site-uri precum hi-5 si Sport.ro si sistemul de operare Vista muzica - maneaua, Tokyo Hotel si Puya "personalitati" - Gigiuca Becali, Cristi Borcea etc... |
Prostia si nesimtirea.
|
All times are GMT +2. The time now is 17:15. |