![]() |
:x my darling from childhood
Roger Moore ![]() ![]() ![]() |
|
Gregoire Leprince Ringuet
![]() ![]() |
|
2 Attachment(s)
|
![]() |
|
he has that something that makes a woman crazy :D
![]() |
The same despre avatarul tau ;)
|
|
|
![]() ![]() :x :x :x |
Sunt multi, stiu! Dar ii iubesc pe toti la fel de mult! =)) :))
Ordinea e aleatoare! :D Harrison Ford ![]() Singurul fotbalist care imi place, Kaka ![]() Eric Mabius ![]() Shane West ![]() Mel Gibson (in tineretile lui, acum ma cam enerveaza) ![]() Hugh Grant (s-a transmis de la mama si acum imi place si mie) ![]() Keanu Reeves ![]() Colin Firth ![]() Ryan O'Neal (tot in tinerete) ![]() Robert Redford ![]() Patrick Swayze ![]() Shia La Boeuf (un nume ciudat, dar el e dragut) ![]() Gerard Butler (ce ochi are, Doamne!) ![]() Ashton Kutcher ![]() Andrew Garfield http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:A...KPIA3hz2wC&t=1 Jesse Eisenberg (mai e si cret) http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...TlbzE-77gA&t=1 Tom Cruise (prin anii '90, nu acum) ![]() Tom Dice (canta foarte frumos) ![]() Alexander Rybak (cand nu are accese de furie) ![]() Mika ![]() James McAvoy ![]() Si pe primul loc actualmente: cu toate ca este mai batran, are niste ochi foarte expresivi, joaca foarte bine si inspira tinerete prin toti porii--> OLEG MENSHIKOV ![]() ![]() ![]() http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...0umgHuIgzQ&t=1 ![]() |
|
2 Attachment(s)
Attachment 1327
Attachment 1328 astazi,Gary Cooper ar fi implinit 110 ani. probabil ca multi dintre noi nu l-am uitat,este explicabil,pentru ca farmecul lui este aparte. a fost nominalizat la Oscar de cinci ori.de doua ori a castigat.a jucat in peste 100 de filme. cariera sa se confunda cu epoca stralucitoare a Hollywoodului din anii 40. ii las pe cei curiosi si necunoscatori inca,sa descopere singuri cine a fost de fapt acest mare actor,vizionand macar filmele in care a fost incununat cu succes.cred ca si eu voi face lucrul acesta,cu mare placere,chiar! |
|
Josh Holloway arata foarte foarte bine.........=P~
|
face sala si se intretine, sa dea bine in filme tu ce crezi cristina:)
|
sorin... am doua lucruri sa iti spun si te anunt de pe acum ca voi fi rautacioasa.
1a. vezi ca nu ai pus virgula unde trebuie. 1b. vezi ca trebuia sa pui semnul intrebarii la sfarsit... lasand astea la o parte, trecem la punctul doi: 2. ce legatura are sala cu omul? ca nu inteleg. daca ar fi vrut numai sa dea bine in filme, nu ar fi facut sala. exista o gramada de modalitati prin care sa dai bine pe ecran si fara sala. un om face sala si se intretine in primul rand pentru el pentru ca sunt o gramada de oameni care merg la sala si nu joaca in filme, if you know what i mean. si in plus, faptul ca omul face sala e un lucru sanatos. omul se intretine si nu vad de ce ar fi asta un lucru rau. sau vrei sa spui ca daca nu ar fi facut sala nu i-ar mai fi placut Cristinei? pai, in cazul asta, pe langa ca arata bine e si destept pedeasupra pentru ca a gasit modalitatea prin care sa atraga.B-) |
prin sala nu m-am referit in special la exercitii de forta ci la exercitii in general;)
|
All times are GMT +2. The time now is 19:57. |