![]() |
multumesc Cinemania, dar daca-s anhedonica nu inseamna ca-s si paranoica oricum apreciez ironiile, daca vin de la barbati, I can deal with them :P (sa te astepti la ce e mai rau cand ne vedem cu totii sa iesim la film, a, nu ma refeream ca am sa-ti torn otrava in bautura pe care am sa ti-o fac eu cinste >:) )
|
de ce sa (nu) torni otrava daca apreciezi ? :D
|
Pai apreciez dar trebuie sa raspund cumva, nu?
>:) tot cu o ironie, of course |
o ironie de sa-i pice greu la stomac? :)
|
sounds more like a promise
|
sunt nefericit pt ca iubesc si nu sunt iubit
|
...lucratorii nu au terminat inca si apartamentul nostru inca arata ca o cocina, pentru ca e plin de praf si de mizerie; parca se misca totul cu incetinitorul, iar eu ma simt frustrata si sunt mereu indispusa din aceasta cauza! X(
|
mi s-a descarcat telefonul, nu am incarcator si nu stiu cum am sa ma trezesc dimineata :((
|
Te sun eu pe ala de serviciu. :D
|
pai daca ai putea sa ma suni pe ala de serviciu de ce mama naibii nu as putea sa-mi pun singura sa sune tel de serviciu?????????????? :-O
si cand iti ziceam ca logica te-a ocolit cand te-ai nascut, nu ma credeai. |
Cacat.
Am vb ieri cu un coleg de-al tau. De unde pula mea sa stiu ca l-ai pierdut si p-asta? |
Pai eu pierd tot; de la avioane pana la bani, acte, ocazii, oameni. TOT. because I dont care about them ;)
|
Da, am observat.
Iau un taxi si vin si urlu. :D |
O sa arunc cu apa fiarta pe tine.
|
I like water. Remember? :D
|
nu, sincer imi amintesc doar ca iti place berea, apa cred ca bei mult prea rar ca sa-i stii gustul.
|
Pai nu beau apa, ma! Doat inot in ea! :D
|
Uneori cred că sunt nefericită pentru că aşa îmi permit să fiu.
|
Vreau un catzelus si nu am unde sa-l tzin :((
un catzelush de vanatoare |
Originally Posted by illotempore2002:
Cum arata un catelus de vanatoare ? |
All times are GMT +2. The time now is 02:47. |