Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Sunt fericit/a pentru ca... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95657)

corinka 12 Jun 2009 17:43

Originally Posted by illotempore2002:

http://nunta.ro/

au forum si aici.

Si? Poate pe mine ma face fericita sa imi exprim dezgustul fata de anumite practici. Inteleg ca pentru tine este o fericire sa postezi link-uri la site-uri despre nunti. Nu inteleg de ce m-ai citat pe mine... :-/

illotempore2002 12 Jun 2009 17:46

ei, daca te face fericita un asemenea subiect, nunta, darurile etc, pot eu sa ma opun fericirii tale?

Cinemania 12 Jun 2009 17:48

Originally Posted by Judex:

@Cinemania
Ok. si gaigica? Sau vii fara ca sa agati acolo?

cred ca vin singur...poate agat si vreo blonda pe langa whisky-ul ala :D

Cinemania 12 Jun 2009 17:50

Originally Posted by Cinemania:

@Cinemania

prin blonda inteleg bere, desigur...abia mai apoi am vazut cu cine te insori :)

corinka 12 Jun 2009 17:55

Originally Posted by illotempore2002:

ei, daca te face fericita un asemenea subiect, nunta, darurile etc, pot eu sa ma opun fericirii tale?

Illo, tu ori nu citesti bine, ori nu poti "procesa" ce citesti, spusesem ca ma face fericita sa imi exprim dezgustul fata de anumite practici, nu sa vorbesc despr nunti, daruri etc.
Si daca m-ar fi facut fericita si acele subiecte, chiar nu cred ca era nicio problema.

Judex 12 Jun 2009 17:58

@Cinemania

prin blonda inteleg bere, desigur...abia mai apoi am vazut cu cine te insori :)

Am inteles, man. Vbesc cu ea si iti aranjam o colega daca vrei.

Bere va fi din belsug, anyway. :D

hellsteed 12 Jun 2009 18:20

@Hellsteed
Eu am tot sperat ca prima sa se intample cu o colega forumista, dar pana la urma tot blonda mi-am luat. Deh, naravul din fire...
Nu a fost clasic si nu a plans, ci a mai cerut un numar. :D[/quote]

Vorba lu unu din rapul romanesc... Da-mi numarul tau si-o sa-ti dau cate numere vrei. :)

Pot sa fiu special uninvited guest ? Pe bune de nu m-as arunca in tren sa stiu ca maine seara s-ar bea la Brasov in cinstea cuiva pe care nu cunosc. Suna prea bine.

Judex 12 Jun 2009 18:24

Buey, e in septembrie!!! Si esti binevenit.

hellsteed 12 Jun 2009 18:27

Stiu ca e in septembrie. :) Ms de invitatie.

halebardul 12 Jun 2009 18:32

he, he. Nu mai e forumeeting, e forumwedding.

p.s. judex, tu nu castigasesi o bursa sau asa ceva prin SUA? ce faci cu ea?

illotempore2002 12 Jun 2009 18:52

da Doamneee sa se insoare si sa plece in SUA !
Da Doamne!

#:-S

Mala Portugal 12 Jun 2009 22:21

Sunt fericit/a pentru ca....

.....stiu ca nava mama se va intoarce dupa mine 8->

illotempore2002 12 Jun 2009 22:23

ce e nava mama?

:)

corinka 12 Jun 2009 22:25

Mala e extraterestra, nu te-ai prins?

illotempore2002 12 Jun 2009 22:26

nu :)

Judex 12 Jun 2009 23:56

@Hellsteed
Ba da. Sper sa duc procesul pana la capat si sa merg la studii spre finele anului urmator. Daca nu, nu-i bai, am o slujba destul de banoasa... B-)

@Illo
Abia astepti sa ma carabanesc sa las Bucurestiul pe mana meltenilor care-ti plac tie. >:)

illotempore2002 13 Jun 2009 00:30

sunt fericita ca s-ar putea sa ma mut cu jobul la Hamburg :x (orasul lui Brahms)

Judex 13 Jun 2009 00:34

Tot mai aproape de Danemarca. :)

Judex 13 Jun 2009 04:13

Geez, acu' realizez. M-am adresat lui Hellsteed in loc de Hale in privinta SUA. Las' ca ati inteles voi... :D

Sunt fericit ca i-a placut supa de ceapa si mi-a facut masaj pe gambute. :)

Alex Leo Serban 13 Jun 2009 07:11

sa traiesti, mai judex!
casa de piatra, supe de ceapa & cit mai multe masaje pe gambute ;)

la mine fericirea e o stare continua, intrerupta doar de mici enervari (pe unele le si provoc, k mi se pare mai nostim :D )... sint fericit k sint cine sint (nu mi-as fi dorit sa fiu nimeni altcineva), k am cariera pe care o am (cel mai mare lux e sa faci ce-ti place), k sint inconjurat de multi prieteni, k am si dusmani (cine n-are, n-are valoare :)) ), k zi de zi gasesc noi motive de a ma bucura de ceva...

mai nou, sint fericit k imbatrinesc!
stiu, pare ciudat sa te bucuri de asta, dar eu gasesc k este o experienta noua, necunoscuta (cum va fi, cind va fi, si moartea) & i cherish it. sint un experimentator & un aventurier prudent, nu ma arunc in nimic inainte de a calcula the pros & cons la milimetru, iar batrinetea - asa 'ticaita' cum e, cu ticuri & manii - mi se pare anotimpul ideal pt a 'festina lente' :)
nu ma intereseaza sa-mi pastrez 'spiritul tinar' (cum se zice, in mod idiot), ci doar corpul (si, slava domnului!, nu arat de 50); spiritul as vrea sa-mi fie matusalemic B-)

in +, cum lumea in care traim e dominata de cultura tinerilor iar eu am fost intotdeauna anti (temperament de revoltat), mi se pare f cool sa ma opun acestui 'cool' al tinerilor - o kestie de turma, pe care am detestat-o toata viata...

voila pourquoi je suis heureux tout le temps :)

All times are GMT +2. The time now is 04:22.