![]() |
Originally Posted by illotempore2002:
uite, vezi dc nu ne-ntelegem noi? pt k pe mine nu ma deranjeaza absolut de-loc sa se spuna dspr mua k sint rau, sec & al dracu - prefer asta e un miliard de ori decit sa se spuna k miros urit! B-) |
nu honey, nu ne intelegem pt ca tu nu poti duce un debate decat minimalizandu-l pe celalalt (ca sa te simti tu puternic) si pt ca eu stiu asta si ti-o spun si tu te oftici ca stiu.
|
Originally Posted by Alex Leo Serban:
|
Originally Posted by Pitbull:
Ba, chiar o sa trec pe trotuarul alalalt, din aceeasi cauza din care oamenii care nimeresc in spatele tau la cinema se muta doua rinduri mai incolo: Puti. |
Te repeti, si esti previzibil as always - nici nu mä mir. Ambrablurici si creativitatea, baba si caricioplanu'.
Mai bine zi: cum sä-ti zic de-acum: Aburel sau Aiurel? Cä n-are rost sä tastez atâta, pentru un papagal caraghios ca tine, un cap-pätrat care se dä rotund. Deci, cum sä te cheme? |
Originally Posted by Suspect de bizar:
doar daca am ghinionu de a ma nimeri in preajma unor dihori k tine... :-& alfel, miros a paco rabanne sau acqua di parma (= colonia mea preferata), de care evident k n-ai auzit pt k in romania pro-fund-a din care provii lumea nu e spalata decit pe creier |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
|
=))
|
Pai, zic sa ma cheme cineva la o intilnire Cinemagia, sa vedem daca inventez sau nu cind spun ca [acest mesaj a fost sters de catre moderator] |
Taci mä dracu', c-acum am aflat ce-ai fäcut!!! :-O
DE CE I-AI SPUS LUI PAGU CA PULA MEA ARE GUST DE BANANE, HAI??? X( |
Ca să am asigurată bannarea spun şi aici.ALS [acest mesaj a fost sters de catre moderator]
!!!!!! |
Originally Posted by Suspect de bizar:
stiu k nu mai poate raspunde saracutzu, k a fost bannat, da nu pot totusi sa nu-l corectez: 'E'! E un cacat' - nu îi... B-) 'îi' merge in constructii gen: lui suspect de bizar îi displace als... :D |
Als e
[acest mesaj a fost sters de catre moderator] |
Ca nu stia cine e ala care pute asa a cacat. Lasind la o parte gluma, nu e nici o conspiratie aici care iti vrea raul. Sint doar eu, ca sa te sfatuiesc sa te speli, deoarece cam puti. Daca altora le e jena sa ti-o zica, mie nu mi-e. Si d-aia te isterizezi si tu atit, pentru ca stii ca e adevarat ce zic eu. |
Mă îndoiesc că Pit ar pute,da' ALS pute că se simte până la mine în Mureş.
|
@Aburica:
Iar ai zbârcit-o, Päcälici: repeti la nesfârsit aceleasi tâmpenii. Pe mine mä amuzä, fiindcä-mi dai motive sä mä bäsesc spre tine (usurel, asa, sä nu te spulber, cä mi-e milä). Hai, mai cotcodäceste putin. Nu te chinui sä inventezi ceva nou, continuä tot cu alea, cä mäcar le stii ortografia. |
hm... am i missing smth?! intelesesem k bizonu suspect a fost bannat! :-/
& k miroase sosetele intregii sale familii din mures k sa adoarma - amaritii de ei nu-si pot permite o punga de glue... \m/ |
Pitbull, iti cam tremura mina si editezi cind ar trebui sa fii mai concis si mai ferm in refutare, doar pretinzi ca spui adevarul.
Tu poti insista in continuare ca nu puti si nu ai jeg pe spinare, iar cei care citesc forumul or sa te creada, ca forumul nu are iz. Mai greu e cu cei care au avut nefericirea sa te cunoasca in carne si oase. Daca erai barbat - ziceai: da, ba, put, si ce te fute grija. Put ca am ales sa nu ma spal, ca ma tine religia sau lipsa apei calde si a sapunului sau ca sint stricat la glande si candesc. Dar tu tii sa ma contrazici pe mine. Fie cum vrei tu, numai sa fie mai incolo de nasul meu. |
Puteti sterge de aici incolo, sau sa mutati la azil. Sau sa lasati, daca e important sa ramana. Cum vreti.
|
Originally Posted by halebardul:
|
All times are GMT +2. The time now is 14:05. |