Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Offtopic Asylum (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95483)

Dragomara 12 May 2009 11:38

atunci fă un act de curaj, bun-simţ şi logică elementară şi sterge TOT ce e spam şi off-topic. no, hai fii bărbat şi dă-ne un exemplu personal, te rog! :|

halebardul 12 May 2009 11:43

Atentie, e Cercul forumistilor disparuti, nu Cercul forumistilor pe cale de disparitie.

Pitbull 12 May 2009 11:46

Drago Dragä (sau viceversa), am douä rugäminti:
- spre binele täu: nu te mai criza când moderatorii intervin asupra unora dintre mesajele tale
- spre binele meu: trimite-mi pe privat observatiile de la Timi-short; înteleg cä nu erau de interes public, privind doar unele greseli ale mele, pe care vreau sä mi le corectez.

Dragomara 12 May 2009 11:49

de parcă n-ar / m-am şti cu toţii cum gândesc/ vorbesc/ acţionează cine despre cine!
=))

halebardul 12 May 2009 11:56

si Drag Omara,
Originally Posted by Dragomara:

Originally Posted by keepwalking:

@Pitbull de ce, şi mai ales cu ce l-ai supărat pe Keepwalking?! :D

Nu Mihnea m-a suparat, fireste.
Altcineva, "nomina odiosa".

Nu ştiu de ce nu te cred; am sentimentul că la originea problemei stă tot Pitbull, nu că aşa vreau io, nicidecum. e vb de intuiţie, etc. chestii feminine. :)

Intuitie, chestii feminine - ioc.
Pitbull n-are nici o treaba. Ai tu o obsesie.

de "vina" este numai si numai halebardul, care si-a permis sa-l critice pe Sergiu Nicolaescu, devenind astfel activist pupincurist, obsedat de bascalie si nomina odiosa.
Deocamdata treaba ma amuza suficient - dar numai deocamdata.
Pt edificare vezi "Amendamentele lui Mungiu" si "Carol I".

StefanDo 12 May 2009 12:00

keep, hale, impacati-va :)

ca dupa aia iar crede dragomara ca pitbull e de vina pentru tot si incepe sa tranteasca off-topic-uri pe te miri unde

iar eu am sa i le sterg

Pitbull 12 May 2009 12:05

Lmaoff!!!:D :)) =)) =)) =))

halebardul 12 May 2009 12:13

Originally Posted by StefanDo:

ca dupa aia iar crede dragomara ca pitbull e de vina pentru tot si incepe sa tranteasca off-topic-uri pe te miri unde

iar eu am sa i le sterg

Eu m-am impacat... cu gandul ca n-am ce vorbi cu keep. El cu treaba lui, eu cu treaba mea. Nu pretind scuze si nici n-o sa prezint.
Pitbull si keep sunt amici, de ce si-ar face sicane? ce scenarita e aici, ce conspiratii viseaza unii?
Dragomara... tranteste si on-topicuri cumva?

cam greu sa fii moderator, nu? :)

keepwalking 12 May 2009 12:18

iar eu am sa i le sterg

Eu n-am nimic cu halebardul.
Intr-adevar, poate ca el are un discurs mai bine rotunjit, al meu fiind mai rudimentar.
Nu neg ca exista oameni mai inteligenti decat mine.
Problema apare atunci cand inteligenta se transforma in aroganta.

Dragomara 12 May 2009 16:10

@ Ştefan, Hale, Pitbull - mda, voi sunteţi dovada vie că nimic şi nimeni nu se schimbă niciodată; termenul "experienţă de viaţă" nu mai este valabil în ziua de azi, când majoritatea tinde să trăiască (şi cel mai adesea să şi distrugă) orice altă viaţă mai puţin pe-a lui, care de fapt nici nu există. :D

(PS: pe zi ce trece apreciez din ce în ce mai mult on-topicele şi moderările voastre. keep up the good work! =)) =)) )

@ Keep - ştiu că aroganţa ţine mai mult de caracter, însă io nu aş pune-o în acceaşi frază cu "inteligenţă", unde până acum m-a ferit viaţa să dau peste aroganţi inteligenţi, nefericita de mine. :)
oricum, prea te superi din nimic, ar tb să conteze numai părerea oamenilor pe care-i respecţi şi/ sau iubeşti. etc.
---
nu ştiu de ce am io sentimentul că sfârşitul e mult mai aproape decât pare, şi acum nu mă refer nicidecum la meu. :-?

StefanDo 12 May 2009 16:26

eu cred că o sa mă refer în curând la al tău ;)

Pitbull 12 May 2009 16:28

Drago, lasä fleacurile si fii bunä de fä ce te-am rugat, cä am mare nevoie.

halebardul 12 May 2009 16:37

nu ştiu de ce am io sentimentul că sfârşitul e mult mai aproape decât pare, şi acum nu mă refer nicidecum la meu. :-?

Cassandra! Ce e la gura ta?

(chiar si poza e foarte neclara in sensul asta)

Dragomara 12 May 2009 16:40

eu cred că o sa mă refer în curând la al tău ;)

om trăi şi om vedea. şi să nu zici că nu am încercat să te fac conţient (şi ăsta e un eufemism) de ce se petrece aici (cu tine/ site-ul etc.). :-S :-S

@ Pitbull - sunt bună. nu e vina mea că tu nu (mă) vezi. :-*

halebardul 12 May 2009 16:52

Stefane! Țiai că eți inconțient?

Pitbull 12 May 2009 16:55

Drago, nu räspunde la anexa de politete din frazä ("fii bunä"); întâmplätor, initial voisem sä scriu "te rog", dar se repeta verbul a ruga ("te rog" ... "te-am rugat"), asa cä am ales altä formulä de captatio benevolentiae. SUBIECTUL mesajului meu era reiterarea rugämintii dinainte. LA AIA te rog sä-mi räspunzi.

StefanDo 12 May 2009 16:58

dacă ar fi să ne luăm după cum scrie, dragomara ţie totul, poartă ţrampi şi în salată mai strecoară şi cîte-o frunză de ţevie :D

Pitbull 12 May 2009 17:00

Originally Posted by halebardul:

Bine cä nu inconținent.

halebardul 12 May 2009 17:03

Originally Posted by halebardul:

Pardon! Am gresit.
Țefane! (etc)

StefanDo 12 May 2009 17:04

eh, aici avem alt campion
dar hai ca-i dam prea multa atentie logoreicei

All times are GMT +2. The time now is 07:07.