![]() |
Micul meu verisor:: "Tata a condus Sharanul cu 160 km/h. Si asta la vale!"
|
Pe plaja, undeva pe litoralul Romaniei... Mama catre copilasul ei de 3-4 anisori:" Stai cuminte, ca-ti frec una de te imprastii pe toata plaja!"...:-/
|
Nu mai stiu de la cine sau in ce context am auzit-o, dar suna cam asa: Bai, si pe vremea lui ceausescu erau oameni prosti, dar, cel putin, aveau bunul simt de a sta in casa.
|
O replica tomai auzita pe strada: doi tineri de vreo 12 ani. Unul din ei zice ceva, iar celalalt:
"LOL, ce chestie!" :-O |
Originally Posted by MariaMona:
ROFL Glumele astea le-am prins la liceu. "Viata e greu, lumea e prosti" un fost coleg. |
Vine un baiat la bar si anunta ca s`a logodit ... ca fata e ca si a lui ... un nene de la alta masa zice : "Stii cand e femeia a ta? Cand sta sub tine ... si nici atunci." Hahah.
|
Un tigan :
O femeie trebuie sa fie conversatibila. La femei le place doua lucruri : le plac pula si le place banii. |
Vorbeam cu profesorul de romana despre nunta/casnicie:
Rapture: 2 cuvinte: GAME OVER! :P El: Oh, no! e LEVEL ONE COMPLETED! :)) -aviz topicului cu misoginism (ca tot se comenteaza despre casatorie). |
"Asa s-a invatat vaca: sa vorbeasca la celular, sa-i cante muzica si sa fie mangaiata. Asta-i vaca moderna." ~ I. Maric
|
„Aş da amenzi pentru utilizarea incorectă a limbii române.“ - Andrei Gheorghe
Daaaaaa!!!Urechile si ochii mei nu mai suportaaaaaaaaaaaa!!!! |
''Tu ai o prejudecată inversă la faza asta '' :-O
|
Un coleg a zis mai demult, pe la inceputul scolii: "Cica am auzit ca iarna asta va fi cea mai friguroasa iarna din an."
|
Nush daca am zis-o ... una celebra, scrisa de o colega la lucrare in generala: "Manole se ruga la D-zeu sa dea vanturi"
|
Un ofiter in armata :
Trei lucruri nu pot sa suport pe lumea asta, barbatul prost, femeia curva si soldatul neincheiat la copca! |
Saptamina trecuta in tramvai o fetita de 3-4 ani zbiara cit sa ne sparga timpanele :''Baniiiiiiiiiiii
mei au disparuuuuuuuuuuut !!"" |
O doamna destul de in varsta ii spune alteia: "...singuratatea iti turuie urechile." :(
|
''-Dai ba si tu o bere ???
-Eu ? Pai unde s-o dau ???(:| -In gura " |
"Futere non futere, laba necesarum est" =))
|
La liceu intr-o pauza cand majoritatea din clasa eram afara vine profu' de specialitate sa stea la caterinca putin si ne zice la un moment dat:
"Bai,sefu-i sef si-n p**a goala!" =)) |
"Desi nu mai beau alcool de 6 ani, eu sunt un alcoolic. Alcoolismul este o boala, iar eu o am!" ~ Mr. M
O "conversatie" auzita in maxi, dupa un accident: baba1: M-ai tot grabit si m-ai tot grabit..uite unde am ajuns! Ce-mi vine sa te bat.... baba2: Hai, taci, ca nu mori! Si cu ce anume vrei sa ma bati? bunicul: Sa stiti, mi-ar face mare placere sa va vad batandu-va! |
All times are GMT +2. The time now is 11:49. |