![]() |
Pit, I beg to differ.
uneori e ok sa se ia o mica pauza de la In suturi....ai dreptate, rolul lui e sa adune toate dejectiile Vacii Nebune, dar chiar si in Fight Club baietii mai luau o pauza (si erau barbati, nu vaci nebune) Daca Cinemania nu vrea la Clasic, vreau eu la Clasic. Cinemania, hai la Clasic. te vrea mai multa lume, me included. Numai hai sa dezmortim putin atmosfera acolo, Classic is alive, although....classic. |
Originally Posted by Pitbull:
|
OK, atunci voi doi acolo ar fi OK, si Illo sä ia si Clasicul.
Am încuiat topicul pânä o banneazä Stefan pe aia, n-am timp sä-i tot moderez menstruozitätile. |
In concluzie:
Illotempore si Cinemania sunt potriviti si dornici sä ia Clasicul. Cinemania ar fi necesar si la Cafenea, ca backup al lui Judex. (Eventual, ca sä nu aparä un cârnat de patru moderatori acolo, Gloria si/sau Stefan ar putea renunta la moderatoria titularä a Cafenelei, pästrând-o doar pe cea implicitä - ca super-moderatori ai întregului forum.) Acum, decideti... |
Eu nu imi doresc nici un post de moderator pe acest forum.
illo sa treaca la Clasic. Cinemania sa il lasam la horror ca se simte in largul lui acolo. |
Originally Posted by redmen:
>:) daca illo nu se baga pe 'Clasic' ma bag eu daca e nevoie de back-up la Cafenea, ma bag si acolo...deja pregatesc lopata si tarnacopul |
Cinemania, ai votul meu, mai ales la Clasic. \m/ Si la Cafenea, daca vrei. Dar te vreau la Clasic.
|
atunci illo ramane la iconoclast, cinemania ia clasic si imparte cu judex cafeneaua ;)
|
Originally Posted by Cinemania:
O drujba ceva nimic ? |
desigur....daca e nevoie, de ce nu ? :D
|
sugerez moderarea cu... moderaţie :)
|
All times are GMT +2. The time now is 05:18. |