Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Cazul Cinemagia vs. Pauline Kael (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95390)

Pauline Kael 25 Apr 2009 18:29

Nimeni nu l-a deranjat pe marx.E un misogin,si de Gloria s-a luat,de toate, de toti.Rezistenta lui la ironii si glume e f mica in raport cu gradul lui de improscare cu noroi in altii diferiti de persoana lui infi(r)ma,in plus n-are pic de umor,e un sufletel chinuit.
Pe nimeni nu intereseaza cartile lui copiate din Anglia.Inseamna ca n-are timp nici sa practice medicina,nici sa traiasca de grija altora,nici sa scrie cronici*da,stim n-are talent,ne inspira mila.
Illotempore,cere-ti scuze de la ALS ca l-ai facut "iresponsabil,imatur".Cata bunatate crezi ca poate avea un om?
Mie mi-e rusine ca mi-a citit injuraturile,etc.Nu se certa ALS -era provocat.
Illo si marx ar trebui sa faceti un remake la "Misery":D

Suspect de bizar 25 Apr 2009 18:30

Da' cu nume cum o stat treaba?

Pauline Kael 25 Apr 2009 18:35

Iti raspunde Pitbull,ca stie.Dar tu pe topicul lui(despre) ALS vb urat despre ALS,asa ca nu mai rascoli trecutul.Sa privim spre viitor.Daca putem.

illotempore2002 25 Apr 2009 18:35

Originally Posted by Alex Leo Serban:

illo,
eu nu am injurat NICIODATA, nici n-am folosit cuvinte vulgare; am spus, doar, k unii dintre cei care postau sint idioti (ceea ce era perfect adevarat). asta nu e o injurie, ci o constatare - demonstrabila prin analiza de continut a postarilor lor...(

hai ca ai dat in mintea copiilor :)) pai asa poate zice oricine, ca nu face decat o constatare. hai sa lasam joaca asta de copii cu Egoul cat casa, pe bune!

proiectele ditoriale sunt la tipografie, ce vrei mai mult de atat? oricum, nu mai e mult ;)

Suspect de bizar 25 Apr 2009 18:36

Scuză-mă Pauline.Am uitat.ALS nu poate vorbi urât.ALS nu se poate înşela.ALS nu vorbeşte prostii.

Pauline Kael 25 Apr 2009 18:38

=)) cata ambitie stearpa si stramba.

Suspect de bizar 25 Apr 2009 18:40

Nu există ploaie.Există doar flegma lui ALS.

Pauline Kael 25 Apr 2009 18:40

Gloria,Stefan,va rog sa inchideti topicul.Iar a luat-o lumea razna.Eu am primit bann o saptamana aproape,dar cei care au divulgat secrete despre mine pe forum(illo),care m-au jignit (pitbull) care sunt ipocriti,care intra sa mai arunce cate o injuratura(marx,n-au primit desert.Asa ca s-o lasam moarta.
Suspect,revino-ti.De ce esti malitios?

Pauline Kael 25 Apr 2009 18:41

Originally Posted by Suspect de bizar:

Nu există ploaie.Există doar flegma lui ALS.

Te influenteaza illotempore(nu cred) sau...altcineva?

Suspect de bizar 25 Apr 2009 18:42

Nu există tornade,doar besinele lui ALS(din ciclul ALS facts)

Pauline Kael 25 Apr 2009 18:42

Suspect,te faci de ras.pana acum ai jucat rolul de baiat ok,ai uitat?

Pauline Kael 25 Apr 2009 18:44

Originally Posted by Suspect de bizar:

Nu există tornade,doar besinele lui ALS(din ciclul ALS facts)

Dap,era si timpul sa-ti dai arama pe fata.daca facea Dragomara asa in locul tau,zbierai in gura mare ca vrei bannarea ei.hai mai bine pe topicul cu Harry Potter,sau unde vrei.Uite bea un pahar de apa,suc,calmeaza-te.

Suspect de bizar 25 Apr 2009 18:44

Nu făceam decât să zic ce zici şi tu non-stop.

Alex Leo Serban 25 Apr 2009 18:44

illo mami,
tu stii sa faci distinctia intre injuratura (= ceva vulgar) si a spune cuiva k e cretin(a)?

eh, eu am folosit numai a doua parte a frazei!
NOW u get it?

ps deci tov marx = mare editor mare... hm, probabil k asa se explica injuriile sale la adresa mea &, implicit, a editurii polirom pe un blog.

Suspect de bizar 25 Apr 2009 18:46

Marele zeu ALS?Nici nu vreau să mă bage nici unde un critic mediocru.De ce aş vrea aşa ceva?

illotempore2002 25 Apr 2009 18:49

Originally Posted by Alex Leo Serban:

illo mami,
tu stii sa faci distinctia intre injuratura (= ceva vulgar) si a spune cuiva k e cretin(a)?

eh, eu am folosit numai a doua parte a frazei!
NOW u get it?

ps deci tov marx = mare editor mare... hm, probabil k asa se explica injuriile sale la adresa mea &, implicit, a editurii polirom pe un blog.

astea vaprivesc pe voi, rafuiti-va pe acel blog, nu ne intereseaza.

si hai ca devii ostil. total aiurea. nu iti mai raspund si gata daca ma iei cu "mami".

illotempore2002 25 Apr 2009 18:57

Stefan,

chiar, daca tot mai multa lume o cere, zic sa inchidem topicul asta, ca se anunta sa invie din morti Securi vechi ale razboaielor. si asa nu facem decat sa batem apa in piua. fiecare e cu dreptatea si adevrul lui (mama lui de adevar relativ, mortii ma-sii de relativitate)

All times are GMT +2. The time now is 22:50.