![]() |
Nimeni nu l-a deranjat pe marx.E un misogin,si de Gloria s-a luat,de toate, de toti.Rezistenta lui la ironii si glume e f mica in raport cu gradul lui de improscare cu noroi in altii diferiti de persoana lui infi(r)ma,in plus n-are pic de umor,e un sufletel chinuit.
Pe nimeni nu intereseaza cartile lui copiate din Anglia.Inseamna ca n-are timp nici sa practice medicina,nici sa traiasca de grija altora,nici sa scrie cronici*da,stim n-are talent,ne inspira mila. Illotempore,cere-ti scuze de la ALS ca l-ai facut "iresponsabil,imatur".Cata bunatate crezi ca poate avea un om? Mie mi-e rusine ca mi-a citit injuraturile,etc.Nu se certa ALS -era provocat. Illo si marx ar trebui sa faceti un remake la "Misery":D |
Da' cu nume cum o stat treaba?
|
Iti raspunde Pitbull,ca stie.Dar tu pe topicul lui(despre) ALS vb urat despre ALS,asa ca nu mai rascoli trecutul.Sa privim spre viitor.Daca putem.
|
Originally Posted by Alex Leo Serban:
hai ca ai dat in mintea copiilor :)) pai asa poate zice oricine, ca nu face decat o constatare. hai sa lasam joaca asta de copii cu Egoul cat casa, pe bune! proiectele ditoriale sunt la tipografie, ce vrei mai mult de atat? oricum, nu mai e mult ;) |
Scuză-mă Pauline.Am uitat.ALS nu poate vorbi urât.ALS nu se poate înşela.ALS nu vorbeşte prostii.
|
=)) cata ambitie stearpa si stramba.
|
Nu există ploaie.Există doar flegma lui ALS.
|
Gloria,Stefan,va rog sa inchideti topicul.Iar a luat-o lumea razna.Eu am primit bann o saptamana aproape,dar cei care au divulgat secrete despre mine pe forum(illo),care m-au jignit (pitbull) care sunt ipocriti,care intra sa mai arunce cate o injuratura(marx,n-au primit desert.Asa ca s-o lasam moarta.
Suspect,revino-ti.De ce esti malitios? |
Originally Posted by Suspect de bizar:
|
Nu există tornade,doar besinele lui ALS(din ciclul ALS facts)
|
Suspect,te faci de ras.pana acum ai jucat rolul de baiat ok,ai uitat?
|
Originally Posted by Suspect de bizar:
|
Nu făceam decât să zic ce zici şi tu non-stop.
|
illo mami,
tu stii sa faci distinctia intre injuratura (= ceva vulgar) si a spune cuiva k e cretin(a)? eh, eu am folosit numai a doua parte a frazei! NOW u get it? ps deci tov marx = mare editor mare... hm, probabil k asa se explica injuriile sale la adresa mea &, implicit, a editurii polirom pe un blog. |
Marele zeu ALS?Nici nu vreau să mă bage nici unde un critic mediocru.De ce aş vrea aşa ceva?
|
Originally Posted by Alex Leo Serban:
astea vaprivesc pe voi, rafuiti-va pe acel blog, nu ne intereseaza. si hai ca devii ostil. total aiurea. nu iti mai raspund si gata daca ma iei cu "mami". |
Stefan,
chiar, daca tot mai multa lume o cere, zic sa inchidem topicul asta, ca se anunta sa invie din morti Securi vechi ale razboaielor. si asa nu facem decat sa batem apa in piua. fiecare e cu dreptatea si adevrul lui (mama lui de adevar relativ, mortii ma-sii de relativitate) |
All times are GMT +2. The time now is 22:50. |