![]() |
Rasturnica muntilor, adica o rastoarna toti cu cracii-n sus
=)) |
Originally Posted by illotempore2002:
|
Unde e Pauline ca sa te contrazica? Ea era de parere ca nimeni n-ar rasturna-o. Nu s-a exprimat chiar asa, dar asta era ideea. Poate ca rasturnica e bicicleta. Poate ca doar bitza o rastoarna. Cand cade de pe ea ajunge cu cracii in sus. |
Originally Posted by Liviu-:
si Liviu iti suntem recunoscatori pt comentul de mai sus (ca ne faci si pe noi prosti) |
acuma si tu....te apuci sa dezvalui marele secret in public :D |
Originally Posted by StefanDo:
ALS, ne poti povesti in doua saptamani ce ai mai facut, ce ai mai vazut, etc? :) |
Am pus 'prosti' intre ghilimele cu anumit scop... Am folosit cuvantul pentru ca asa ne socoteste ea, nu ca ati fi, pentru ca atunci cand l-am folosit m-am inclus si pe mine in aceeasi categorie cu voi, din care face parte tot forumul mai putin ea :D |
Originally Posted by Redmen, în topicul "S-o bannäm pe Dragomara":
Dar, pentru cä voiam sä mi se vizualizeze voturile si sä pot urmäri rezultatele, am votat o datä DA si o datä NU. Deci, rezultatul corect e 13-7. De ce m-am abtinut? Simplu: în primul rând, fiindcä e evident cä merita bannarea; chestia cu "prostii", cu "neuronii", etc., întrecuse de mult orice mäsurä - deci, firesc ar fi fost sä votez cu DA. Totodatä, însä, eu tin la ea ca om - dincolo de toate näravurile ei nepläcute - asa cä niciodatä nu i-am sustinut bannarea, chiar si când în sinea mea îi recunosteam justetea (exceptie: clonele din perioadele de bannare, desigur). Ea, însä, nu crede: are convingerea cä eu as sta "în spatele tuturor bannärilor" ei - si-a creat aceastä fictiune, pe tiparul arhetipal al "prietenului ipocrit" care trädeazä, ca reper moral de care are nevoie în stabilizarea emotional-cognitivä a relatiei ei cu Cinemagia. Or, dacä eu as actiona într-adevär împotriva ei, fantezia pe care si-a fabricat-o ar deveni realitate, anulându-si orice reazem etic si gnoseologic, cu rezultate care ar risca sä atingä proportii incalculabile - sä ne amintim, bunäoarä, de Marele Eveniment Cretacic, de Titanic, de Hiroshima si Nagasaki, de 13-15 iunie, de Marius Theodor Barna, de 9/11 sau de Peter Jackson din Constanta. Dacä n-am mai spus-o, o repet: asemenea evenimente nu pot si nu trebuie sä cadreze cu un forum ca al nostru! PRECIZARE: Scriam mesajul ästa în timp ce Stefan închidea topicul aferent. Ca sä nu se piardä, mai ales datoritä valentelor sale istoriografice din penultima fazä, l-am pus totusi aici - dar cu speranta cä acum off-topicul va lua sfârsit. |
ai votat o data DA si o data NU?
de pe contul de rezerva, banuiesc. pot sa votez si eu de pe ledzep??? iar ai incercat sa fii "impartial" :) |
Pacat ca nu ai stiut cand sa te opresti pe forumul asta. Acum ai devenit si tu la fel de plictisitoare si de banala ca toti "prostii" de pe aici.[/quote]
si Liviu iti suntem recunoscatori pt comentul de mai sus (ca ne faci si pe noi prosti)[/quote] Am pus 'prosti' intre ghilimele cu anumit scop... Am folosit cuvantul pentru ca asa ne socoteste ea, nu ca ati fi, pentru ca atunci cand l-am folosit m-am inclus si pe mine in aceeasi categorie cu voi, din care face parte tot forumul mai putin ea :D[/quote] atunci e bine. |
|
felicitari celor care au luat decizia sa il puna pe ALS ca moderator, fie si numai unul onorific, sau chiar daca scrie din an in paste, e un MARE salt inainte. bravos natiune, halal sa-ti fie!!
|
Felicitari domnule A(L)S,sper sa se intoarca si Herbert,Mala Portugal,restul,cand va faceti timp sa postati.
Ura!!! |
Originally Posted by europe_east:
Super ! Ma bucur in special pt ca e la sectiunea "Premii / Festivaluri". ALS, nu ne uita de la Cannes, pls B-) |
Originally Posted by europe_east:
Si daca se mai ia careva de el, ii dau cu halebarda drept in cap! |
Mai bine cotit - e mai de efect, mai 'oţ.
|
Stiu ca sunt/suntem putin indiscret/i dar ne spune si noua ALS de ce pleaca pentru o perioada asa lunga prin tari straine ? Pe mine unul chiar m`a facut curios rau.
P.S. Macar un hint acolo ... un teaser. |
Nu inteleg de ce dati atat de mare importanta criticului de film Alex Leo Serban. Nu-l consider mai "pretios" (rasarit, valoros si alte epitete) decat omul care trudeste prin cronicile Acum pe Ecrane-ului si 50% din criticii de pe liternet. Oricum l-ati stresat incat nici nu mai stie cum sa reactioneze la toate linguselile incat sa nu va supere. V-ati putea indrepta atentia catre altii de pe liternet, sunt cu duiumul in timp ce aici doar unul singur. Si sa lasati capriciile infantile la o parte cand vine vorba de creatie filmica. Atunci cand nu mai ai nimic de demonstrat e cam dificil sa mai demonstrezi ca inca mai ai ceva de demonstrat cand deja ai demonstrat si nu mai ai chef sa demonstrezi ca ai ceva de demonstrat. Sau, poate m-am tampit eu intre timp...
Eu de exemplu il vreau pe Cristian Mungiu pe forumul Cinemagia, am mai zis si P.S.G.-ul a fost de acord (Pitbull, StefanDo, Gloria), dar nimeni n-a facut nimic mai departe. |
Originally Posted by Neuptolem:
Exact la asta m`am gandit si io dar tu ai formulat`o mai bine ca mine. |
Originally Posted by Neuptolem:
|
All times are GMT +2. The time now is 02:54. |