Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Alex Leo Serban (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95278)

illotempore2002 21 Apr 2009 22:32

Rasturnica muntilor, adica o rastoarna toti cu cracii-n sus

=))

Suspect de bizar 21 Apr 2009 22:34

Originally Posted by illotempore2002:

=))

=)) =)) =))

corinka 21 Apr 2009 23:13

=))

Unde e Pauline ca sa te contrazica? Ea era de parere ca nimeni n-ar rasturna-o. Nu s-a exprimat chiar asa, dar asta era ideea.
Poate ca rasturnica e bicicleta. Poate ca doar bitza o rastoarna. Cand cade de pe ea ajunge cu cracii in sus.

illotempore2002 21 Apr 2009 23:49

Originally Posted by Liviu-:

Originally Posted by Dragomara:

sunt inteligentă, cultă, sensibilă, am simţul umorului, despre modestia mea evidentă nu mai e cazul să vb, şi totuşi de ce nu am parte de aceşi tip de interlocutor, cretin, of course?
no, acum între noi 2, am un singur complex: Internetul de 2 lei pe care-mi pierd vremea.
e o lume de proşti, şi zău dacă e vina mea! :-O eu sunt altfel. e vb de moştenirea aia genetică, şi de exerciţiu. ;) săracii mei străbuni de m-ar putea vedea...:(
(:| (:| (:| (:| (:| (:| (:|

Pacat ca nu ai stiut cand sa te opresti pe forumul asta. Acum ai devenit si tu la fel de plictisitoare si de banala ca toti "prostii" de pe aici.

si Liviu iti suntem recunoscatori pt comentul de mai sus (ca ne faci si pe noi prosti)

Cinemania 22 Apr 2009 07:45

si Liviu iti suntem recunoscatori pt comentul de mai sus (ca ne faci si pe noi prosti)

acuma si tu....te apuci sa dezvalui marele secret in public :D

halebardul 22 Apr 2009 11:48

Originally Posted by StefanDo:

Dragomara bannata doua saptamani

ALS, ne poti povesti in doua saptamani ce ai mai facut, ce ai mai vazut, etc? :)

Liviu- 22 Apr 2009 14:19

Originally Posted by Liviu-:

Originally Posted by Dragomara:

sunt inteligentă, cultă, sensibilă, am simţul umorului, despre modestia mea evidentă nu mai e cazul să vb, şi totuşi de ce nu am parte de aceşi tip de interlocutor, cretin, of course?
no, acum între noi 2, am un singur complex: Internetul de 2 lei pe care-mi pierd vremea.
e o lume de proşti, şi zău dacă e vina mea! :-O eu sunt altfel. e vb de moştenirea aia genetică, şi de exerciţiu. ;) săracii mei străbuni de m-ar putea vedea...:(
(:| (:| (:| (:| (:| (:| (:|

Pacat ca nu ai stiut cand sa te opresti pe forumul asta. Acum ai devenit si tu la fel de plictisitoare si de banala ca toti "prostii" de pe aici.

Am pus 'prosti' intre ghilimele cu anumit scop... Am folosit cuvantul pentru ca asa ne socoteste ea, nu ca ati fi, pentru ca atunci cand l-am folosit m-am inclus si pe mine in aceeasi categorie cu voi, din care face parte tot forumul mai putin ea :D

Pitbull 22 Apr 2009 14:55

Originally Posted by Redmen, în topicul "S-o bannäm pe Dragomara":

Chiar sunt si eu curios cum a zis si halebardul daca alea 8 voturi DA sunt de la useri cunoscuti ai forumului,sau de la useri inregistrati azi`noapte.E posibil sa se cunoasca asemenea detalii ? Vreau sa stiu si io cine o iubeste asa de mult pe individa.

Eu m-am abtinut.
Dar, pentru cä voiam sä mi se vizualizeze voturile si sä pot urmäri rezultatele, am votat o datä DA si o datä NU. Deci, rezultatul corect e 13-7.
De ce m-am abtinut? Simplu: în primul rând, fiindcä e evident cä merita bannarea; chestia cu "prostii", cu "neuronii", etc., întrecuse de mult orice mäsurä - deci, firesc ar fi fost sä votez cu DA. Totodatä, însä, eu tin la ea ca om - dincolo de toate näravurile ei nepläcute - asa cä niciodatä nu i-am sustinut bannarea, chiar si când în sinea mea îi recunosteam justetea (exceptie: clonele din perioadele de bannare, desigur). Ea, însä, nu crede: are convingerea cä eu as sta "în spatele tuturor bannärilor" ei - si-a creat aceastä fictiune, pe tiparul arhetipal al "prietenului ipocrit" care trädeazä, ca reper moral de care are nevoie în stabilizarea emotional-cognitivä a relatiei ei cu Cinemagia. Or, dacä eu as actiona într-adevär împotriva ei, fantezia pe care si-a fabricat-o ar deveni realitate, anulându-si orice reazem etic si gnoseologic, cu rezultate care ar risca sä atingä proportii incalculabile - sä ne amintim, bunäoarä, de Marele Eveniment Cretacic, de Titanic, de Hiroshima si Nagasaki, de 13-15 iunie, de Marius Theodor Barna, de 9/11 sau de Peter Jackson din Constanta. Dacä n-am mai spus-o, o repet: asemenea evenimente nu pot si nu trebuie sä cadreze cu un forum ca al nostru!

PRECIZARE: Scriam mesajul ästa în timp ce Stefan închidea topicul aferent. Ca sä nu se piardä, mai ales datoritä valentelor sale istoriografice din penultima fazä, l-am pus totusi aici - dar cu speranta cä acum off-topicul va lua sfârsit.

halebardul 22 Apr 2009 15:12

ai votat o data DA si o data NU?
de pe contul de rezerva, banuiesc.
pot sa votez si eu de pe ledzep???

iar ai incercat sa fii "impartial" :)

illotempore2002 22 Apr 2009 15:15

Pacat ca nu ai stiut cand sa te opresti pe forumul asta. Acum ai devenit si tu la fel de plictisitoare si de banala ca toti "prostii" de pe aici.[/quote]

si Liviu iti suntem recunoscatori pt comentul de mai sus (ca ne faci si pe noi prosti)[/quote]

Am pus 'prosti' intre ghilimele cu anumit scop... Am folosit cuvantul pentru ca asa ne socoteste ea, nu ca ati fi, pentru ca atunci cand l-am folosit m-am inclus si pe mine in aceeasi categorie cu voi, din care face parte tot forumul mai putin ea :D[/quote]

atunci e bine.

Pitbull 22 Apr 2009 15:37

atunci e bine.

E bine când e bine.

europe_east 22 Apr 2009 18:30

felicitari celor care au luat decizia sa il puna pe ALS ca moderator, fie si numai unul onorific, sau chiar daca scrie din an in paste, e un MARE salt inainte. bravos natiune, halal sa-ti fie!!

Pauline Kael 22 Apr 2009 18:38

Felicitari domnule A(L)S,sper sa se intoarca si Herbert,Mala Portugal,restul,cand va faceti timp sa postati.
Ura!!!

Chambord 22 Apr 2009 20:07

Originally Posted by europe_east:

felicitari celor care au luat decizia sa il puna pe ALS ca moderator, fie si numai unul onorific, sau chiar daca scrie din an in paste, e un MARE salt inainte. bravos natiune, halal sa-ti fie!!

Super ! Ma bucur in special pt ca e la sectiunea "Premii / Festivaluri". ALS, nu ne uita de la Cannes, pls B-)

halebardul 22 Apr 2009 22:02

Originally Posted by europe_east:

Si daca se mai ia careva de el, ii dau cu halebarda drept in cap!

Pitbull 22 Apr 2009 22:09

Mai bine cotit - e mai de efect, mai 'oţ.

redmen 22 Apr 2009 22:10

Stiu ca sunt/suntem putin indiscret/i dar ne spune si noua ALS de ce pleaca pentru o perioada asa lunga prin tari straine ? Pe mine unul chiar m`a facut curios rau.

P.S. Macar un hint acolo ... un teaser.

Neuptolem 23 Apr 2009 03:00

Nu inteleg de ce dati atat de mare importanta criticului de film Alex Leo Serban. Nu-l consider mai "pretios" (rasarit, valoros si alte epitete) decat omul care trudeste prin cronicile Acum pe Ecrane-ului si 50% din criticii de pe liternet. Oricum l-ati stresat incat nici nu mai stie cum sa reactioneze la toate linguselile incat sa nu va supere. V-ati putea indrepta atentia catre altii de pe liternet, sunt cu duiumul in timp ce aici doar unul singur. Si sa lasati capriciile infantile la o parte cand vine vorba de creatie filmica. Atunci cand nu mai ai nimic de demonstrat e cam dificil sa mai demonstrezi ca inca mai ai ceva de demonstrat cand deja ai demonstrat si nu mai ai chef sa demonstrezi ca ai ceva de demonstrat. Sau, poate m-am tampit eu intre timp...
Eu de exemplu il vreau pe Cristian Mungiu pe forumul Cinemagia, am mai zis si P.S.G.-ul a fost de acord (Pitbull, StefanDo, Gloria), dar nimeni n-a facut nimic mai departe.

redmen 23 Apr 2009 03:04

Originally Posted by Neuptolem:

Atunci cand nu mai ai nimic de demonstrat e cam dificil sa mai demonstrezi ca inca mai ai ceva de demonstrat cand deja ai demonstrat si nu mai ai chef sa demonstrezi ca ai ceva de demonstrat.

Exact la asta m`am gandit si io dar tu ai formulat`o mai bine ca mine.

Judex 23 Apr 2009 05:01

Originally Posted by Neuptolem:

Eu de exemplu il vreau pe Cristian Mungiu pe forumul Cinemagia, am mai zis si P.S.G.-ul a fost de acord (Pitbull, StefanDo, Gloria), dar nimeni n-a facut nimic mai departe.

Da-i ma un telefon in pula mea!

All times are GMT +2. The time now is 02:54.