![]() |
Test:
:) :( ;) :D :-/ :"> :P :-* :-O X( B-) :-S >:) :(( :)) :-& :| (:| :-? =)) |
Concluz:
Merge. |
:-t : Asta ar fi fost utila saptamana trecuta, cand s-au incins spiritele - :-t .
>:) :> O) |
Haha .. am fost invadati de messenger.
|
in curand vom fi invadati si de post-uri cu mai multe emoticoane decat litere ... si e de inteles, sunt simpatice foc :-bd
|
Sunt nu zic nu ... dar prefer sa le folosesc pe messenger nu pe forum.
|
da ;) B-) 8-} X_X =D> O) <:-P [-(
|
Nici nu cred ca e legal sa se copieze emoticoanele de la yahoo.Nu cred ca sunt standard,eu nu le`am mai vazut pe la nici un alt fel de messenger.Probabil asta a fost varianta mai usoara.
|
Eu am mai vazut emoticoanele acestea pe un forum. Dar nu-i exclus sa le fi copiat si ei de pe yahoo.
|
Eu le am si pe un alt tip de messenger. :D
|
:ar!
da, nu sunt chiar toate :) adica alea "secrete" nu-s X_X \m/ |
Originally Posted by corinka:
|
vesnic nemultumiti.
|
Originally Posted by Pitbull:
Si eu nu sunt nemultumita, gasesc emoticoanele ok. |
Este o problema cu uploadul pozelor pe site (la sectiunile cu ghicitul personajelor,imaginilor).Nu se poate face nimica sa apara poza intreaga ? Ca apare doar pe jumatate.
|
incearca s-o pui mai mica
|
Pai beleaua e ca am pus si poza cu dimensiuni mici si la fel s`a intamplat.Dar nu e vorba numai de mine.Asa au patit si alti useri care au postat.
|
eu n-am asa problema, poate ai tu nu's ce setari la browser (cauta setarile avansate legate de imagini)
eu chiar am pus o poza atat de mare ca iesea mult in lateralele negre ale paginii si tot o vedeam in intregime, cu scroll. zau asa! :) |
S`au mai plans si altii de asta.Am pus si eu poza mare si a aparut toata.Nu da mereu eroarea asta.Daca o fi eroare.
|
![]() PS. nu va bucurati, nu e smilie, e un gif animat :) |
All times are GMT +2. The time now is 22:35. |