![]() |
e un spammer, l-am bannat :)
|
Originally Posted by Cinemania:
HOLY COW!I must have been on cracks de am uitat de ei :o ! |
Nu-i nimic, "Dr. Strangelove..." merge si la comedie (neagrä).
"La vita e bella", însä, nu... E o dramä ca la carte, îmbinând organic elemente tragice si comice. |
Judd Apatow meritä sä fie inclus pentru CUM NU se face comedie.
(Si doar pentru un sfert de orä, cä pe urmä-l împuscäm.) |
Originally Posted by Bogdan.Andro:
lasa-l in pace pe Apatow...sau cel putin filmele amintite mai sus nu e nimic de reper in ele..parerea mea, desigur comparatia intre fratii Coen si fratii Marx nu trebuie facuta: fratii Coen au facut si fac filme, in timp ce fratii Marx mai mult au jucat in filme; cele de referinta i-au avut ca actori O Brother, Where Art Thou?,The Big Lebowski,The Hudsucker Proxy cam ajung in ceea ce-i priveste pe Coeni |
Dupa parerea mea,o comedie reusita,ca si filmele in general,e cea care nu ma face sa ma uit la ceas in timp ce o vizionez. Judd Apatow are comedii reusite din punctul meu de vedere,evident ca nu sunt agreate de toti datorita umorului crud, dar reusesc sa iasa in evidenta cu imperfectiunile lor pe ici,pe colo, in Hollywoodul de astazi care arunca in noi cu "bad jokes" la greu. Coens...I just love their sense of humor!
|
Ok then,no love for Apatow :P. Guess you're not into crude humor.
Nici sa nu mentionati Epic Movie si alte rahaturi...nici nu merita o categorie speciala.Practic urasc cam tot ce are "Movie" in title: Epic Movie,Date Movie,Disaster Movie. Primele doua Scary Movie au fost ok,insa detest parodiile in general,nu rezist la ele mai mult de 2 minute. La Disaster Movie am vazut doar trailerul penibil...cand nu stii ce e mai dezastruos: trailerul sau filmul, e grav. Ce rost are sa vezi o parodie idioata ale unor filme de succes,cand poti vedea respectivele filme? |
"Airplane!" si "Naked Gun".
|
Ah da si comediile cu Walter Matthau si Jack Lemmon!Pe vremuri era duo-ul meu preferat :happy: :The Odd Couple,Grumpy Old Men!
|
la rugamintea lui bogdan.andro, acest topic devine, cel putin pentru o perioada, sticky
|
Originally Posted by buticut:
(Uite, la Mel Brooks avea. De la un timp, el a început sä päcätuiascä prin cantitate - dar fiecare gag, luat în sine, avea haz.) |
spicuind ultimele postari:
- jack lemmon & walter matthau sunt cei mai tari - forgetting sarah marshall a fost chiar misto, dar acolo apatow n-a fost decat producer pt k altfel l-ar fi facut si pe asta de cacat |
recomand cu caldura serialul Rome ... de-a dreptul fascinant
|
Originally Posted by pisicutaro:
in ce context? |
E, si tu acuma! :o
Ce-ai cu fata? :x Ia s-o lasi în pace - stii?! |
Pitbull,nu esti pe punctul de a deveni softy, nu?
|
On ne sait jamais... ;)
Mie mi-au pläcut dintotdeauna pisicutele! Si româncutele! |
Oh,you like pussys? :lol:
|
Of course I do - I'm not gay, am I? :?
|
scuze ca nu era in context dar m-am gandit ca merita :))
anyway pupiiiici :love: |
All times are GMT +2. The time now is 15:47. |