![]() |
Huh? :huh:
|
Originally Posted by Pitbull:
Nu era un mesaj pe care sa-l intelegi tu sau macar sa ti se adreseze! ;) |
Din päcate...
Cum facem sä scrii si tu mesaje pe care sä le poatä întelege cineva...? Mäcar o datä pe säptämânä... (Indiferent cui i se adreseazä.) |
Joker-ul il intelege...
|
Originally Posted by E.Floares:
Si eu il inteleg! :) Imi mai da dureri de cap cu cronicile..dar in rest..e oka! |
pt. Pauline: pai daca vreti poze, date concrete? io v-am propus altceva,
sa va imaginati ce nu vedeti. (in paranteza fie spus, imaginatia are si ea nevoie de inspiratie... pentru asta o sa ma uit la alte topicuri ;)) |
Originally Posted by films4all:
Eu vorbeam de tine...citeste ce a spus Pitbull exact inainte sa scriu eu, si anume:
Vorbea despre tine, iar eu am raspuns... |
Aaa.. da? :?
Pai... n-am inteles. :sleep: Vezi si u cum faci sa scrii pe intelesul tuturor. :hmm: |
Originally Posted by europe_east:
@Pitbull,relax again. Lasa sa se vada Illo cu Djin,Neupto sa se dueleze cu F4a pt EgO,toata lumea sa se distreze,sa bata campii,care e problema? Pitbull,cam dur cu F4a . :) |
Originally Posted by Pauline Kael:
Sau viceversa?
Originally Posted by Pauline Kael:
|
Originally Posted by films4all:
Adica pe intelesul tau... |
Pai.. nu stii? Mai nou, in perceptia lui Pitbull.. unul inseamna tuturor. Sa-ti fie rusine :P |
Huuuh? :shock: :huh:
In perceptia lui Pitbull, sau "unul înseamnä toti", sau "unuia înseamnä tuturor". In perceptia lui Pitbull, "unul" nu poate însemna "tuturor", cum nici "unuia" nu poate însemna "toti". (Emi, tradu.) |
Emi. Tradu Acum! AACUUUMM! Cum indraznesti... sa nu traduci imediat dupa ce.. ti s-a zis sa traduci.. :x |
--- Eu propun sa fie splitat in (tot) cel putin 3 derivatii: - EgOisM - Zana-Zanelor; - Illotempore si Djinjis: Cum sa NU scrii dialogul din scenarii. - Cum aratam noi, userii CineMagia. ;) |
@Neuptolem
ce ai cu mine? :( - EgOisM - Zana-Zanelor;=adica.... |
Buna :lol:, ceva de gen "las ca Dumniezau l-o intelege" :shock: There's hope f4a! Keep one the good fight ;) |
Originally Posted by Se7en:
Uite Doamne si un om drept... Doamne. Tine-l in bratele Tale Doamne! Amin! Dumniezeu sa ne aiba in paza. deci..vezi cum pocesti numele Creatorului. Pacatosule. Mai stiu si versete din biblie. Daca vrei deschid un tipic special despre subiect, pentru tine Horica (se7en). ;) :) :sleep: |
Tudor, deja nu te mai intelegem, verifica macar o data mesajul inainte sa dai click pe "Trimite". Te rugam!
P.S.: De ce ii spuneti "Horica" lui Se7en, e "Horia", nu? |
Ehh..si tu acuma... :P |
All times are GMT +2. The time now is 12:08. |